מופע הסיום של אירועי הקיץ וחגיגות 30 שנה לעיר יתקיים ביום חמישי באמפי פארק עמק החולה, עם הסדרי תנועה, סידורי הנגשה וחניונים פתוחים לקהל.
הטיילת העליונה של פארק ענבה, שנבנתה במקביל לרחוב שני בשכונת אבני חן, נחנכה השבוע ע"י ראש העיר חיים ביבס, סגניו מויש לוי, חנן ברנשטיין ומוטי גרונר וכן חברי המועצה אלכס וינרב ושלום דהאן.
מדובר בטיילת חדשה עם נוף מרהיב הצופה על פארק ענבה. תחילתה בסמוך למגרש החנייה הצפוני של הפארק, ליד אתר ההנצחה החדש לזכרם של חללי מערכות ישראל ופעולות האיבה שהתגוררו בעיר, והיא נמשכת במקביל לרחוב שני.
הטיילת מיועדת להולכי רגל ורוכבי אופניים בלבד. הטיילת מוארת לכל אורכה וכוללת צמחייה ועצים, ספסלים ופינות ישיבה, וכן רחבת גן שעשועים קטן המיועד לילדים.
אירוע חנוכת הטיילת התקיים בשיתוף ועד האמנים העירוני, ולאחר שלב גזירת הסרט טיילו משתתפי הטקס בטיילת וצפו בעבודות ציור וצילום של האמנים שהוצבו לאורכה.
טיילת ענבהראש העיר, חיים ביבס, אהב את הרעיון ובדברי הברכה ביקש לבחון קיום אירועי אומנים ותרבות נוספים במקום עבור תושבי העיר: "פתיחת הטיילת היא עוד שלב בפיתוח העיר וחלק מרשימת פרויקטים ארוכה שאנחנו מקדמים בשנתיים האחרונות, ועוד נמשיך לקדם בשנים הקרובות. בימים אלה אנו משלמים את הטיילת ושבילי האופניים לאורך כביש 2, בקטע משדרות החשמונאים וצומת יצחק רבין לכיוון לטרון ובקיץ נחנוך גם את עמק זבולון לאחר סיום העבודות. עיר היא איננה רק אבנים ותשתיות, היא גם רוח, קהילה ותרבות. הטיילת הזו היא חלק מכך ואני מאמין שתושבי העיר יוכלו ליהנות ממנה, גם מיופייה, גם מפעילות ספורטיבית וגם מתרבות ואומנות יחד עם אמני העיר".
בתכנון העתידי של העיר, עם בניית שכונת הציפורים (לשעבר קייזר דרום) הנמצאת מול שכונת אבני חן ולמעשה תהיה ראי שלה מצדו השני של פארק ענבה, תבנה גם בשכונה זו טיילת מקבילה הצופה אל עבר הפארק כאשר בגשר כביש 3 הפנימי מעל הפארק, יהיה גם חיבור להולכי רגל בין שתי הטיילות.

24/08/2026 י"א אלול תשפ"ו
מופע הסיום של אירועי הקיץ וחגיגות 30 שנה לעיר יתקיים ביום חמישי באמפי פארק עמק החולה, עם הסדרי תנועה, סידורי הנגשה וחניונים פתוחים לקהל.

20/08/2026 ז' אלול תשפ"ו
העבודות לשדרוג הכביש ברחובות לוי ונחל צלמון החלו השבוע. במהלך העבודות יחולו הסדרי תנועה זמניים בהתאם להתקדמותן.

24/08/2026 י"א אלול תשפ"ו
אירועי קיץ מודיעיני נמשכו גם בשבוע שעבר עם אלפי תושבות ותושבים שהגיעו ליהנות ממופעים, פעילויות קהילתיות ואירועים לכל המשפחה ברחבי העיר

19/08/2026 ו' אלול תשפ"ו
כ־1,250 מעברי חצייה וסימוני כביש נצבעים מחדש ברחבי העיר, בדגש על אזורי מוסדות החינוך. בהמשך החודש יחודשו גם מתחמי "נשק וסע" בבתי הספר היסודיים

19/08/2026 ו' אלול תשפ"ו
העירייה מקדמת טופס מקוון חדש להגשת בקשות להחזרים כספיים, כחלק משיפור השירות הדיגיטלי לתושבים

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
החל מיום ראשון 16.8 יתקיימו עבודות לשדרוג הכביש ברחובות לוי ונחל צלמון, במסגרתן יבוצע קרצוף וריבוד של הכביש. העבודות יבוצעו בשלבים, לאורך כל שעות היממה ויחולו הסדרי תנועה זמניים

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
מאות ילדים נהנו מההפנינג הרטוב, כ־1,700 תושבים הגיעו למופע הבי ג'יז, ובהמשך מחכים חנן בן ארי, הפרויקט של רביבו ותיסלם.

09/08/2026 כ"ו אב תשפ"ו
העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תסיים העירייה את שלב העבודות באזור מפגש הכבישים עמק דותן ועמק החולה

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
במסגרת פעולות העירייה לשיפור הניקיון והמרחב הציבורי, יחל מבצע שטיפה והסרת כתמים במרכז העיר, בשיתוף בעלי העסקים

09/08/2026 כ"ו אב תשפ"ו
העירייה מפנה את המיכלים הכחולים מחדרי האשפה ונערכת להצבת מיכלים מונפים בעמדות מחזור אזוריות ברחבי העיר

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
חצי מחופשת הקיץ כבר מאחורינו, ומודיעין מכבים רעות ממשיכה עם חודש נוסף של מופעים, אירועים ופעילויות לכל המשפחה.

29/07/2026 ט"ו אב תשפ"ו
העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תמשיך העירייה בעבודות לילה לקרצוף וסלילה ברחוב עמק דותן

02/08/2026 י"ט אב תשפ"ו
סידורי הנגשה, חניות ייעודיות, חסימות כבישים כך נערכת העירייה לקראת אירועי חגיגות ה-30 להקמת העיר

04/08/2026 כ"א אב תשפ"ו
העירייה תחל בהקמת מעגל תנועה בצומת עמק זבולון ותרשיש. העבודות יבוצעו בארבעה שלבים ויכללו שינויים זמניים בהסדרי התנועה.

29/07/2026 ט"ו אב תשפ"ו
פסטיבל היין יתקיים במשך שלושה ערבים בפארק ענבה, וביום חמישי ייערך אירוע ה־30 לעיר עם עדן בן זקן ועילי בוטנר וילדי החוץ.

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו
שלושה קטינים עוכבו לחקירה בעקבות השחתת רכוש בפארק בעיר. החשודים אותרו באמצעות מצלמות העירייה ובשיתוף פעולה בין המשטרה למערכי הביטחון העירוניים.

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו
העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תמשיך העירייה בעבודות לילה לקרצוף וסלילה ברחוב עמק דותן

21/07/2026 ז' אב תשפ"ו
משפחות שכולות, מפקדים ולוחמים התכנסו בבית יד לבנים לערב זיכרון ומורשת לציון שני עשורים למלחמת לבנון השנייה.

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו
כ-110 מתנדבי יחידת החילוץ העירונית השתתפו בתרגיל קריסת מבנה, כחלק מהיערכות מקצועית ומעטפת עירונית מצילת חיים לשעת חירום.

21/07/2026 ז' אב תשפ"ו
החכ''ל התקינה ארבע עמדות בחניון התת קרקעי, הפתוח 24 שעות ביממה וכולל כ־300 מקומות חניה.
אנו משתמשים בקובצי Cookie, כדי להמשיך להשתמש באתר, יש לאשר את מדיניות הפרטיות שלנו.