אושר תקציב סחלבים

25/03/2020 כ"ט אדר תש"פ

דירקטוריון עמותת סחלבים מתנ"ס מודיעין אישר השבוע את תקציב העמותה לשנת 2013 העומד על 68.9 מיליון שקלים. יו"ר הדירקטוריון, חבר המועצה ומחזיק תיק תרבות נוער וספורט מוטי גרונר, ציין בישיבה כי " מגמת הגידול התקציבי נמשכת מזה מספר שנים כאשר בשנת 2011 עמד תקציב העמותה על 44.1 מיליון שקלים ובשנת 2010 33.8 מיליון שקלים בלבד".

כזכור, בשנת 2012 נכנס לתפקידו מנכ"ל סחלבים, נתי בר-נתן, שהחליף את מושיק אטיק אחרי 12 שנים בתפקיד. בסחלבים מסכמים את שנת 2012 כשנת עבודה מוצלחת תחת ניהולו של המנכ"ל החדש: מערך הצהרונים של סחלבים גדל וחצה את קו 3000 הילדים, גני סחלבים הוכרו במסגרת רפורמת טרכטנברג, מספר בני הנוער החברים בתנועות הנוער גדל ועומד על 4370 בני נוער וכן הורחב מערך החוגים.

עיקר התקציב, 50% מופנה לתחום הגיל הרך ועומד על 33.5 מיליון שקלים. 19% מהתקציב, 12.7 מיליון שקלים מופנה לטובת פנאי וחוגים, 16% שהם 10.9 מיליון שקלים מוקדים לתחום הספורט, 3 מיליון שקלים למחלקת הקהילה ו-2.4 מיליון שקלים למחלקת הנוער והצעירים.

תקציב נוסף של 2.5 מיליון שקלים מיועד לעמותת הבת 'עירוני מודיעין' המפעילה את בית הספר לכדורגל, וקבוצות הילדים, הנוער והקבוצה הבוגרת המייצגות את העיר בליגות הרשמיות. בסך הכל משתתפים בעירוני מודיעין למעלה מ-700 שחקנים מכיתה ד' ועד בוגרים.

במהלך חודש אפריל 2013 צפויה העמותה לעבור למשכנה החדש, בית סחלבים ההולך ונבנה ע"י החברה הכלכלית בשכונת הכרמים ברחוב עמק האלה. עבודות השלד והחיפוי של המבנה, נמצאות בשלבי סיום, והוא כולל את משרדי העמותה, חדרי ספח וחוגים, אולם פעילות ומתחם פעילות של אקי"ם לילדים בעלי צרכים מיוחדים.

מבנה המתנ''ס החדש מבנה המתנ''ס החדש

לקראת שנת 2013 הוחלט על חילופי בעלי התפקידים בדירקטוריון העמותה, בין סיעתו של גרונר לסיעתו של ראש העיר חיים ביבס. במסגרת חילופי התפקידים יחליף מספר שתיים בסיעתו של ראש העיר, שלמה פסי את גרונר בתפקיד יו"ר דירקטוריון המתנ"ס וגרונר יחליף את ביבס בתפקיד יו"ר עמותת 'מופעים' האחראית על היכל התרבות.

במסגרת אישור תקציב 2013 הוצגו גם תכניות העבודה של המחלקות השונות. בתחום הגיל הרך מתכננים להרחיב את שירותי היחידה להתפתחות הילד, להגביר את התמקצעות הצוותים במערך הצהרונים ולהמשיך בתהליך ההכרה והרישוי של הגנים ע"י משרד החינוך. בתחום הנוער והצעירים יינתן דגש על העצמת מרכז הצעירים החדש, הרחבת פעילותו והגברת התמיכה בתנועות הנוער בעיר.

בתחום קהילה צפויה להיפתח תכנית ניצנים להתחדשות וזהות יהודית, בתחום הפנאי והחוגים הוצב יעד להרחבת פעילות התל"ן (תכנית לימודים נוספת במסגרת חוגית) גם לחטיבות הביניים ובמחלקת הספורט נערכים לאירוח חלק ממשחקי המכבייה שיתקיימו בקיץ הקרוב.

יו"ר דירקטוריון סחלבים מוטי גרונר: "בארבע השנים האחרונות עבר מתנ"ס מודיעין ובשמו הנוכחי עמותת סחלבים מהפך משמעותי בכל התחומים: תקציב הפעילות הוכפל, היקפי הפעילות בכל התחומים בהם מטפלת העמותה גדלו משמעותית, נכנסו בעלי תפקידים חדשים והתחלפו אחרים ובחודשים הקרובים ניכנס לבית סחלבים החדש.

"שנת 2013 תהיה המשך הצמיחה של העמותה, הצבנו לעצמו יעדים של הרחבת הפעילות בתחום הגיל הרך, העצמת תחום הצעירים שרק החל לפעול לאחרונה וגידול מספר המשתתפים בתחום הספורט ובחוגים. ברצוני להודות לחברי דירקטוריון החברה על העבודה המשותפת בהובלת העמותה, וכמובן לצוות העובדים בראשות המנכ"ל נתי בר-נתן על העבודה המאומצת וההישגים הרבים שהיו בשנת 2012 ועוד יהיו בשנת 2013".

טקסי הנצחה

21/04/2024 י"ג ניסן תשפ"ד

ביום שישי 19.4.24, התקיימו בעיר שני טקסי הנצחה מרגשים לחללי מלחמת חרבות ברזל, עם בני המשפחות, חברים ותושבים רבים שבאו לחלוק כבוד: רס''ר לירן אלמוסנינו וסמ''ר עדי ליאון

קמחא דפסחא 2024

21/04/2024 י"ג ניסן תשפ"ד

האגף לשירותים חברתיים בעירייה נערך בחודשים האחרונים, לעזרת משפחות שזקוקות לסיוע לקראת חג הפסח. השנה, סייע האגף לכ-500 משפחות בעזרת תרומות של גופים ואנשים פרטיים

גינת כלבים חדשה

21/04/2024 י"ג ניסן תשפ"ד

נפתחה גינת כלבים ראשונה בשכונת מורשת בצמוד לרחוב עמק חפר. שטח של הגינה כ-500 מטר ובה מתקני משחק לכלבים, ספסלי ישיבה וחול רך. תתחדשו

חוברת הנחיות לשעת חירום

17/04/2024 ט' ניסן תשפ"ד

בצל המלחמה ותרחישי החירום השונים העלולים לקרות בעקבותיה עלתה לאוויר בימים אלו חוברת הנחיות לשעת חירום עבורכם התושבים על מנת שתהיו ערוכים בזמן אמת

פודטראק חדש בגבעת הברושים

17/04/2024 ט' ניסן תשפ"ד

מיזם הפודטראק ממשיך להתרחב בעיר עם פתיחתה של משאית מזון נוספת בחניון גבעת הברושים. הפודטראק החדש מצטרף לארבעה נוספים שפועלים בהצלחה בפינות חמד בעיר

כיתת כוננות רפואית

18/04/2024 י' ניסן תשפ"ד

הרופאים והרופאות המתנדבים בכיתת הכוננות הרפואית בעיר קיבלו ממד"א תרומה של ציוד למתן עזרה ראשונה הכולל תיק החייאה S.L.A. הציוד נתרם על ידי מד''א

יריד הפשפשוק חוזר

21/04/2024 י"ג ניסן תשפ"ד

ביום שישי 19.4.24 בפארק הדגים, בחלק העליון ברחבת הפרגולות. היריד מתקיים כמו תמיד, בסמוך לחג הפסח על מנת לאפשר לתושבים המנקים את ביתם למכור ולקנות מוצרי יד שנייה

בית קפה חדש בפארק המים

17/04/2024 ט' ניסן תשפ"ד

בפארק המים נפתח בית קפה חדש שצפוי לפעול לאורך כל השנה ולהציע מבחר של כריכים, מאפים, סלטים ושייקים של פירות עם אפשרות לתוספות חלבון עבור המתאמנים

עדכון יום שני 15.4.24 בשעה 8:30

17/04/2024 ט' ניסן תשפ"ד

בחצות עדכן פיקוד העורף על הסרת המגבלות והחזרת הפעילויות החינוכיות בכל רחבי הארץ. עמותת סחלבים נערכת לפתיחת הקייטנות בבתי הספר ובגני הילדים בשעה 10:00

עדכון חירום 14/04 10:30

15/04/2024 ז' ניסן תשפ"ד

תושבות תושבים יקרים בוקר טוב, עבר על כולנו לילה לא פשוט אולם הוא הסתיים בקרב הגנה אווירי מצוין וללא נזקים כבדים. נכון לעכשיו, אין כל שינוי בהנחיות פיקוד העורף.

מרוץ מודיעין ה-18

10/04/2024 ב' ניסן תשפ"ד

אלפי רצים ורצות השתתפו במרוץ מודיעין ה-18 שהוקדש השנה לזכר חללי המלחמה ולמען שחרור החטופים. בין הרצים הרבים, השתתפו משפחות שכולות וכן חיילים ושוטרים שרצו לזכר חבריהם לצוות

פודטראקס חדשים עיר