לרגל חגיגות 30 שנה לעיר פסטיבל היין של מוזיאון ישראל בירושלים, פסטיבל היין הגדול בישראל יתקיים השנה במודיעין מכבים רעות
ערוף 9 המשדר בשפה הרוסית יקים קומפלקס מפואר של אולפנים מתקדמים ברמה בין-לאומית בפארק הטכנולוגי של מודיעין מכבים-רעות, כך דווחו השבוע הנהלת הערוץ ועיריית מודיעין מכבים-רעות באמצעות החברה הכלכלית לפיתוח העיר.
הערוץ יקים מתחם אולפנים ענק במבנה השייך ליזם יוסי שיינפלד שכבר נמצא בתהליכי בנייה מתקדמים. המבנה ממוקם בחלק החדש של הפארק, מאחורי הבניין של חברת 'ניסקו' והוא יכלול חמישה אולפנים חדישים מהם ישדר הערוץ את תכניותיו וכן משרדים למערכת החדשות וההנהלה של הערוץ. האולפן המרכזי יהיה אחד הגדולים בישראל בגודל 1000 מ"ר, ובסמוך אליו ייבנו אולפן בגודל 300 מ"ר, אולפן בגודל 200 מ"ר ושני אולפנים נוספים בגודל 50 מ"ר כ"א.
יוסי שיינפלד הוא אחד היזמים הוותיקים בפארק הטכנולוגי שכבר בנה מבנים עבור החברות נובלוג ו-פליינג קרגו. בנוסף בונה שיינפלד כיום מבנה חדש עבור חברת 'שופרסל'. האולפנים של ערוץ 9 ייבנו על ידו במגרש 75 שהוא אחד הגדולים בפארק. המבנה צפוי להתאכלס עד סוף שנת 2013 ובנוסף לערוץ 9 צפויות לעבור אליו עוד שתי חברות נוספות.
אולפני ערוץ 9 בחודשים האחרונים נערכו מספר פגישות בין הצדדים בהשתתפות היזם שיינפלד, סמנכ"ל החברה הכלכלית האחראית על שיווק ופיתוח הפארק, רון ברזני ונציגת הבעלים החדשים של הערוץ, עו"ד ויקטוריה גורדין המיועדת לשמש כמנכ"לית החדשה של הערוץ.
הערוץ נרכש לאחרונה ע"י איש העסקים אלכסנדר לוין ובכוונתו לשדרג את הערוץ ולהשקיע סכום גדול על מנת להכניס בו תכנים חדשים ולהגדיל את קהל היעד הצופה בו. הקמת האולפנים החדשים הם חלק משדרוג הערוץ ושלבי התפתחותו.
ראש העיר חיים ביבס אמר השבוע בעקבות הסיכום על המעבר: "בחודשים האחרונים התקיימו מספר פגישות בין נציגי הערוץ, היזם יוסי שיינפלד ונציגי החברה הכלכלית שהביאו להשלמתו של המהלך. הגעתו הצפויה של ערוץ 9 לעיר היא חלק מתהליך ההתפתחות של הפארק הטכנולוגי בו שיווקנו מגרשים בהיקף של 400 מיליון שקלים בשנים האחרונות ולא פחות מ-13 מבנים חדשים נמצאים בתהליכי בנייה כיום."
"קומפלקס האולפנים החדש צפוי להעסיק כ-200 עובדים, חלקם יגויסו מהעיר לתפקידי הפקה וניהול שונים בתחום התקשורת והטלוויזיה וזו בהחלט בשורה משמעותית. גם בימים אלה אנחנו נמצאים בשלבים מתקדמים של התקשרות עם חברות נוספות הצפויות להגיע למבנים נוספים בפארק".

09/07/2026 כ"ד תמוז תשפ"ו
לרגל חגיגות 30 שנה לעיר פסטיבל היין של מוזיאון ישראל בירושלים, פסטיבל היין הגדול בישראל יתקיים השנה במודיעין מכבים רעות

09/07/2026 כ"ד תמוז תשפ"ו
איסוף הנייר יעבור בהדרגה לעמדות מחזור אזוריות ברחבי העיר, במסגרת התאמת השירות למציאות המשתנה ולצורכי התושבים

07/07/2026 כ"ב תמוז תשפ"ו
השיטור העירוני איתר בעיר עסק שפעל ללא רישיון ממחסן ביתי, ובו נמכרו פריטים מזויפים של מותגי יוקרה

07/07/2026 כ"ב תמוז תשפ"ו
במבצע יזום באזור המע"ר, כיכר התחבורה ורחבת הקניון נרשמו דוחות לרוכבים בגין עבירות בטיחות ותנועה

07/07/2026 כ"ב תמוז תשפ"ו
אלפי תושבות ותושבים השתתפו באירועי פתיחת הקיץ, מפסטיבל הבירה ועד פעילויות לכל המשפחה ברחבי העיר

07/07/2026 כ"ב תמוז תשפ"ו
העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. לאחר סיום העבודות על עמק החולה תחל העירייה בשבוע הבא בעבודות לילה לקרצוף וסלילה ברחוב "לב העיר"

07/07/2026 כ"ב תמוז תשפ"ו
מועצת העיר אישרה בקשה לשינוי צו הארנונה, במטרה להשוות את תעריפי בתי הקפה והמסחר במע״ר למרכזים המסחריים בעיר

07/07/2026 כ"ב תמוז תשפ"ו
התוכנית להקמת שכונה חדשה במודיעין מכבים רעות הופקדה בוועדה המחוזית, ותכלול כ־3,575 יחידות דיור, מוסדות ציבור, שטחים ירוקים, מסחר ותעסוקה.

01/07/2026 ט"ז תמוז תשפ"ו
העבודות לשדרוג כביש עמק החולה דרום ממשיכות להתקדם. בשבוע הבא יום ראשון 5.7, יחל השלב השישי והאחרון בתכנית. בשל העבודות יהיו שינויים בהסדרי התנועה

30/06/2026 ט"ו תמוז תשפ"ו
במסגרת חגיגות 30 שנה למודיעה מכבים רעות, יתקיים פסטיבל הבירה בימים שלישי ורביעי, 30.6–1.7, עם מבשלות, אוכל רחוב, תקליטנים והופעות חיות. לקראת האירוע יבוצעו חסימות כבישים באזור הפארק

02/07/2026 י"ז תמוז תשפ"ו
עמדות מחזור חדשות הצטרפו לעיר, במסגרת קול קורא של המשרד להגנת הסביבה בו זכתה העירייה. עמדות אלו מצטרפות לעשרות עמדות מחזור הפזורות ברחבי העיר

07/07/2026 כ"ב תמוז תשפ"ו
פסטיבל בירה במשך יומיים, הופעות מוזיקה, רכיבה לאור ירח בענבה ופעילויות לכל המשפחה ולנוער ללא תשלום

25/06/2026 י' תמוז תשפ"ו
העבודות לשדרוג כביש עמק החולה דרום ממשיכות להתקדם. בשבוע הבא יום ראשון 28.6, יחל השלב החמישי בתכנית. בשל העבודות יהיו שינויים בהסדרי התנועה

28/06/2026 י"ג תמוז תשפ"ו
הקיץ המודיעיני מגיע עם עשרות אירועים: מופעי ענק של הכוכבים הגדולים, פסטיבלי בירה ויין, סרטי קולנוע בשכונות, מסיבות מזרקות ועוד שלל אירועים קרוב לבית

28/06/2026 י"ג תמוז תשפ"ו
במהלך חודש יולי יתווספו תשע נסיעות נוספות בכל סוף שבוע, כחלק מהמהלך המשמעותי שמובילה העירייה לשיפור השירות

25/06/2026 י' תמוז תשפ"ו
בעקבות שינויים בשוק המיחזור והירידה בכמויות הנייר, החל מ-1.7.26 פינוי הנייר יופסק זמנית עד להסדרה חדשה של השירות

25/06/2026 י' תמוז תשפ"ו
במסגרת חגיגות ה-30 להקמת העיר, הפסטיבל יקיים יומיים של חגיגה מוזיקלית וקולינרית עם מותגי ענק והופעות של הג'ירפות ומרסדס בנד. 30.6-1.7, פארק הדגים. הכניסה חופשית.

25/06/2026 י' תמוז תשפ"ו
47 דו"חות נרשמו רק בשבוע האחרון בגין עבירות הפוגעות באיכות חיים במרחב הציבורי ובהן רעש, חנייה, רכיבה על דו גלגלי ועוד

25/06/2026 י' תמוז תשפ"ו
העירייה מגבירה את האכיפה והנוכחות הביטחונית בפארק ענבה, במטרה לשמור על הפארק המשודרג ולהבטיח בילוי בטוח ונעים

18/06/2026 ג' תמוז תשפ"ו
בשעות הלילה ביום שלישי 16.6 הותקפו מספר אנשים על ידי כלב שחור מעורב בגודל בינוני-גדול, באזור שדרות מנחם בגין. החיפושים לאיתורו עדיין נמשכים, הציבור מתבקש לדווח למוקד העירוני 106
אנו משתמשים בקובצי Cookie, כדי להמשיך להשתמש באתר, יש לאשר את מדיניות הפרטיות שלנו.