מופע הסיום של אירועי הקיץ וחגיגות 30 שנה לעיר יתקיים ביום חמישי באמפי פארק עמק החולה, עם הסדרי תנועה, סידורי הנגשה וחניונים פתוחים לקהל.
עיריית מודיעין מכבים רעות בשיתוף עם פורום "אקדם" עדכנו השבוע על השלמת גידור שתי גינות משחקים והתאמתן למען ילדים בספקטרום האוטיסטי. גני המשחקים ממוקמים בשכונת אבני חן, (בין רח' אבני חושן לרחוב תכלת) ובשכונת הנביאים, ברח' הנביאים ליד הכניסה האחורית לדונה סנטר.
להתאמת גנים אלה קדמה פעילות רבה אותה הוביל פורום "אקדם", קבוצת עבודה משותפת של הורים, נציגי עירייה והמתנ"ס הפועלת לקידום מענים ושירותים בתחומי החינוך, התעסוקה והפנאי בעיר לילדים ובוגרים על הספקטרום האוטיסטי, בשיתוף פעולה הדוק עם סמנכ"לית העירייה, מיכל ענבר פרפרי, מנהל אגף לשירותים חברתיים, יעקב אלמוג וסגן מנהל אגף תשתיות בעיר, אלכס פולוגונקין.

הפעילות כללה, לימוד התקינה הקיימת, התייעצות עם מומחים בתחום כדוגמת עמותת אלו"ט, הנציבות לשוויון זכויות לאנשים בעלי מוגבלות וארגון בטרם, בית איזי שפירא ברעננה אדריכלית נוף וביצוע סיורים משותפים על מנת לאתר את גני המשחקים המתאימים ביותר לילדים אלה. גידור גני המשחקים לנועד לסייע להורי הילדים בספקטרום בהשגחה עליהם שכן ילדים אלה נוטים לברוח וקשים להשגחה בגינות ציבוריות הרבה יותר מאשר ילדים רגילים. בנוסף גדר זו נותנת מענה גם לילדים שאינם בספקטרום מפני הסכנות האורבות בכבישים. גידור הגינות ישרת לא רק את אוכלוסיית הילדים והנוער הנמצאים על הרצף האוטיסטי אלא את כלל תושבי העיר.
יעל גרוס אנגלנדר מהנהגת אקדם: "פורום "אקדם" פועל בעיר מזה כשנה למען קידום צרכי ילדים הנמצאים על הרצף האוטיסטי ובני משפחותיהם. אנו עושים זאת באמונה כי שיתוף פעולה הדוק בין כל הגורמים מביא לתוצאה מוצלחת. אנו תקווה כי שני הגנים הינם רק הסנונית הראשונה וכי תוצאות פיילוט זה יושמו בעת הקמת ושיפוץ גני משחקים נוספים ברחבי העיר ובערים נוספות ברחבי ארץ. אנו רואים בכך עדות נוספת לשיתוף הפעולה המופלא שיש בעיר בין העירייה ובין התושבים ועדות להקשבה ולפעילות המבורכת של יעקב אלמוג מנהל האגף לשירותים חברתיים ושל מיכל פרפרי סמנ"כלית העירייה למען הילדים עם הצרכים המיוחדים."

24/08/2026 י"א אלול תשפ"ו
מופע הסיום של אירועי הקיץ וחגיגות 30 שנה לעיר יתקיים ביום חמישי באמפי פארק עמק החולה, עם הסדרי תנועה, סידורי הנגשה וחניונים פתוחים לקהל.

20/08/2026 ז' אלול תשפ"ו
העבודות לשדרוג הכביש ברחובות לוי ונחל צלמון החלו השבוע. במהלך העבודות יחולו הסדרי תנועה זמניים בהתאם להתקדמותן.

24/08/2026 י"א אלול תשפ"ו
אירועי קיץ מודיעיני נמשכו גם בשבוע שעבר עם אלפי תושבות ותושבים שהגיעו ליהנות ממופעים, פעילויות קהילתיות ואירועים לכל המשפחה ברחבי העיר

19/08/2026 ו' אלול תשפ"ו
כ־1,250 מעברי חצייה וסימוני כביש נצבעים מחדש ברחבי העיר, בדגש על אזורי מוסדות החינוך. בהמשך החודש יחודשו גם מתחמי "נשק וסע" בבתי הספר היסודיים

19/08/2026 ו' אלול תשפ"ו
העירייה מקדמת טופס מקוון חדש להגשת בקשות להחזרים כספיים, כחלק משיפור השירות הדיגיטלי לתושבים

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
החל מיום ראשון 16.8 יתקיימו עבודות לשדרוג הכביש ברחובות לוי ונחל צלמון, במסגרתן יבוצע קרצוף וריבוד של הכביש. העבודות יבוצעו בשלבים, לאורך כל שעות היממה ויחולו הסדרי תנועה זמניים

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
מאות ילדים נהנו מההפנינג הרטוב, כ־1,700 תושבים הגיעו למופע הבי ג'יז, ובהמשך מחכים חנן בן ארי, הפרויקט של רביבו ותיסלם.

09/08/2026 כ"ו אב תשפ"ו
העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תסיים העירייה את שלב העבודות באזור מפגש הכבישים עמק דותן ועמק החולה

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
במסגרת פעולות העירייה לשיפור הניקיון והמרחב הציבורי, יחל מבצע שטיפה והסרת כתמים במרכז העיר, בשיתוף בעלי העסקים

09/08/2026 כ"ו אב תשפ"ו
העירייה מפנה את המיכלים הכחולים מחדרי האשפה ונערכת להצבת מיכלים מונפים בעמדות מחזור אזוריות ברחבי העיר

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
חצי מחופשת הקיץ כבר מאחורינו, ומודיעין מכבים רעות ממשיכה עם חודש נוסף של מופעים, אירועים ופעילויות לכל המשפחה.

29/07/2026 ט"ו אב תשפ"ו
העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תמשיך העירייה בעבודות לילה לקרצוף וסלילה ברחוב עמק דותן

02/08/2026 י"ט אב תשפ"ו
סידורי הנגשה, חניות ייעודיות, חסימות כבישים כך נערכת העירייה לקראת אירועי חגיגות ה-30 להקמת העיר

04/08/2026 כ"א אב תשפ"ו
העירייה תחל בהקמת מעגל תנועה בצומת עמק זבולון ותרשיש. העבודות יבוצעו בארבעה שלבים ויכללו שינויים זמניים בהסדרי התנועה.

29/07/2026 ט"ו אב תשפ"ו
פסטיבל היין יתקיים במשך שלושה ערבים בפארק ענבה, וביום חמישי ייערך אירוע ה־30 לעיר עם עדן בן זקן ועילי בוטנר וילדי החוץ.

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו
שלושה קטינים עוכבו לחקירה בעקבות השחתת רכוש בפארק בעיר. החשודים אותרו באמצעות מצלמות העירייה ובשיתוף פעולה בין המשטרה למערכי הביטחון העירוניים.

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו
העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תמשיך העירייה בעבודות לילה לקרצוף וסלילה ברחוב עמק דותן

21/07/2026 ז' אב תשפ"ו
משפחות שכולות, מפקדים ולוחמים התכנסו בבית יד לבנים לערב זיכרון ומורשת לציון שני עשורים למלחמת לבנון השנייה.

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו
כ-110 מתנדבי יחידת החילוץ העירונית השתתפו בתרגיל קריסת מבנה, כחלק מהיערכות מקצועית ומעטפת עירונית מצילת חיים לשעת חירום.

21/07/2026 ז' אב תשפ"ו
החכ''ל התקינה ארבע עמדות בחניון התת קרקעי, הפתוח 24 שעות ביממה וכולל כ־300 מקומות חניה.
אנו משתמשים בקובצי Cookie, כדי להמשיך להשתמש באתר, יש לאשר את מדיניות הפרטיות שלנו.