המאבק הסביבתי עולה מדרגה: ראש העיר סייר עם נציגי התושבים במוקדי השריפות ויקיים פגישות עם בכירי מערכת הביטחון. העירייה דורשת תוכנית פעולה מיידית להפסקת הזיהום
חגית בר, מחנכת כיתה ו' אור בבית הספר היסודי ע"ש "אילן רמון", נבחרה ביום חמישי האחרון לאחת מששת המורים המצטיינים אשר זכו בתואר "המורה של המדינה", בטקס מרשים ומרגש אשר התקיים במעמד נשיא המדינה, שמעון פרס, מזכ"ל הסתדרות המורים יוסי וסרמן ואישים בכירים נוספים מתחומי התעשייה, החינוך והתרבות. שר החינוך, מר שי פירון שלח את ברכתו המוקלטת בשל נסיעתו עם משלחת ראש הממשלה לסיור בפולין.
חגית, תושבת העיר, בעלת תואר ראשון בחינוך לגיל הרך ותואר שני ב"ארגון וניהול מערכות חינוך", עובדת כמורה 16 שנים מתוכם 7 שנים בבית ספר "רמון, בו היא משמשת כמחנכת וכרכזת החינוך החברתי.
פרויקט "המורה של המדינה" הוא פרי יוזמה של הסתדרות המורים, YNET, מפעל הפיס וידיעות אחרונות. בשלב הראשון מזמינים המארגנים את כלל ציבור התלמידים וההורים להמליץ על מורים ומורות הזכאים לדעתם לתואר "המורה של המדינה". תלמידי והורי בית ספר "רמון" הרימו את הכפפה והמליצו על חגית בר לקבלת התואר. (לפני שלוש שנים המליצו הורי ותלמידי הכיתה הקודמת וחגית הגיעה לשלב ה- 30).
חגית בר ומשפחתהמתוך כ-4,000 מורים שהומלצו, בחרה ועדת הפרס ב- 150 מורים שעלו לשלב הבא. בהמשך נערך ראיון עם מנהלת בית הספר פנינה שוויקי, ולאור המלצותיה העפילה חגית לשלב 50 המועמדים הסופיים. בשלב זה נערך לחגית ראיון אישי וקפדני בהשתתפות אנשי חינוך בגמלאות, עיתונאי ynet ו"ידיעות אחרונות". לבסוף עלתה חגית לשלב 15 המועמדים האחרונים והפעם רואיינה על ידי חברי וועדה ציבורית המורכבת מאישים בכירים ובהם: גבי אשכנזי, סטף ורטהיימר, מאיר שלו, דב לאוטמן, קרנית גולדווסר ועוד רבים וטובים. ועדה זו היא שהחליטה כי חגית ראויה לקבל את התואר הנכסף.
זמן קצר לאחר הזכייה בירך ראש העיר, חיים ביבס, את חגית על בחירתה וציין כי הוא וכל תושבי העיר גאים בה על פועלה ועל הכבוד שהיא מביאה לעיר בכלל ולמערכת החינוך של מודיעין, מכבים-רעות בפרט.
חגית בר: "התפיסה החינוכית שלי דוגלת בכך שבכל תלמיד קיימת היכולת להצליח. עלינו, כאנשי חינוך, לזהות את נקודות החוזק שלו, שבאמצעותן יוכל להביא לידי מימוש את יכולותיו. המימוש יכול להתרחש בתחום אחד או בתחומים שונים, ואנו צריכים לעשות את המיטב בכדי שכל תלמיד ירגיש שהוא מצליח להתקדם על פי היכולת האישית שלו.
כל ילד צריך לקבל בבית הספר את התחושה כי הוא אהוב, נחוץ ויכול. התלמיד יחוש אהוב אם נתעניין בו באופן אישי, נבקר אותו בביתו ונקשיב לו באמת. התלמיד יחוש נחוץ אם יקבל תפקיד משמעותי וירגיש שייכות לבית הספר והתלמיד יחוש שהוא יכול אם ניטע בו אמונה זו לאורך כל הדרך, גם ברגעים של כישלון ושל תסכול – אמונה זו תגשים את עצמה בבוא העת ותחזק את תחושת המסוגלות שלו ואת האמונה שלו בעצמו."
מנהלת בית הספר ע"ש אילן רמון", פנינה שוויקי: "חגית מהווה דוגמא למה שהופך מורה טוב מאוד למורה מצוין. היא מנהיגה את ילדי הכיתה, מעורבת ומעורה בחיי תלמידיה לא רק בתוך אלא גם מחוץ לכותלי בית הספר. חגית פועלת ללא לאות להגשמת החזון שלה עבור תלמידיה בו כל אחד צריך לחוש תחושת מסוגלות ולהאמין ביכולותיו. חגית טיפחה מערכת תקשורת פתוחה ושוטפת עם תלמידיה היא דמות בוגרת משמעותית מאוד עבורם, זמינה כל העת עבורם ועבור משפחותיהם. בשם כל קהילת "רמון" צוות בית הספר הורים ותלמידים, אני מברכת אותה על זכייתה בתואר "המורה של המדינה".

03/12/2025 י"ג כסלו תשפ"ו
המאבק הסביבתי עולה מדרגה: ראש העיר סייר עם נציגי התושבים במוקדי השריפות ויקיים פגישות עם בכירי מערכת הביטחון. העירייה דורשת תוכנית פעולה מיידית להפסקת הזיהום

03/12/2025 י"ג כסלו תשפ"ו
העירייה בשיתוף עם רשות הטבע והגנים מפרסמת קמפיין הסברה להיכרות עם חיות הבר הגרות באזור והנחיות להפחתת גורמי המשיכה שלהן לשטח העיר

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
המעלה ממוקם בסמוך לפארק הדגים ויספר את סיפורו של אלכס שלחם בגבורה במלחמת חרבות ברזל. בן 26 בנופלו

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
הסתיימו העבודות להקמת מעגל תנועה בעמק האלה וריבוד בכביש ברחוב אסתר המלכה ועמק איילון. בהמשך קרצוף וריבוד הכביש בעמק החולה

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
יחידת החילוץ העירונית קיימה תרגיל עם עשרות מתנדבי היחידה לחילוץ לכודים מהריסות בעת תרחיש חירום של רעידת אדמה או ירי טילים

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
העירייה מגבירה את פעילותה במניעת זיהום האוויר. ראש העיר חיים ביבס, ייפגש בימים הקרובים עם הדרגים הבכירים במערכת הביטחון

27/11/2025 ז' כסלו תשפ"ו
מרוץ חגיגי ראשון מסוגו ייערך בשטח הפתוח של יער בן שמן – בין קברות המכבים לנופי בקעת הנזירים, עם מקצים לכל הגילים ורוח חנוכה ספורטיבית במיוחד.

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
הכיכר שממוקמת בצומת הרחובות עמק האלה ואליהו הנביא, נמצאת בשלבי העבודה האחרונים שצפויים להסתיים לקראת סוף השבוע

26/11/2025 ו' כסלו תשפ"ו
גדוד המילואים האזורי קיים לראשונה תרגול מערכתי ברמת המפג״ד לחיזוק המוכנות, קבלת ההחלטות והשליטה בשטח המבצעי

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
ביום שישי 28.11 בשעה 10:00 בפארק הדגים, יתקיים טקס הנצחה וקריאת מעלה לזכרו של רב סמל במיל' אלכסנדר אנוסוב, אשר נפל בעת קרב הגנה על המולדת במלחמת חרבות ברזל

27/11/2025 ז' כסלו תשפ"ו
בעקבות התגברות זיהום האוויר: עיריית מודיעין מכבים רעות דורשת מהמדינה להציג תוכנית פעולה מלאה, עם לוחות זמנים ותקציב לא להסתפק בדיבורים והצהרות

25/11/2025 ה' כסלו תשפ"ו
ההחל מיום ראשון, 23.11.25 יחלו העבודות לשדרוג כביש עמק איילון דרום. במהלך העבודות יתקיימו הסדרי תנועה זמניים

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
מודיעין מכבים רעות ניצבת בראש הטבלה בפער משמעותי מערים גדולות אחרות בארץ, ומוכיחה שוב ושוב ערכיות ומנהיגות עם מיטב בנותיה ובניה שנלחמים למען המדינה

20/11/2025 כ"ט חשון תשפ"ו
ביום שישי 14.11.25 התקיים טקס ההנצחה לזכרו של בן העיר, רב סמל יונה בצלאל בריף בהשתתפות בני המשפחה, חברים ותושבים שבאו לחלוק כבוד לזכרו

18/11/2025 כ"ז חשון תשפ"ו
שכונת הפרחים היא הראשונה בתכנית העירונית לשדרוג תאורת הרחוב. מאות גופי תאורה מוחלפים בימים אלה ללדים חסכוניים, כחלק ממהלך רחב להטמעת תשתיות "עיר חכמה" בכל רחבי העיר.

20/11/2025 כ"ט חשון תשפ"ו
בפסטיבל הוותיק התקיימו מופעים רבים בשלל סגנונות מוסיקה בכל רחבי העיר במשך שלושה ימים

19/11/2025 כ"ח חשון תשפ"ו
הנהלת העיר אישרה ביום שני את הצעת תקציב העירייה לשנת 2026 בסך כ-1.054 מיליארד שקלים, ואת תקציב הפיתוח לשנים 2028-2026 בסך 4.959 מיליארד שקלים.

18/11/2025 כ"ז חשון תשפ"ו
עקב מזג האוויר החורפי הצפוי בסוף השבוע, המופעים החיצוניים של פסטיבל צלילי סתיו יתקיימו באולמות ברחבי העיר

10/11/2025 י"ט חשון תשפ"ו
העבודות לשדרוג כביש תכלת הסתיימו ומתחדשות העבודות לשדרוג כביש עמק איילון דרום. במהלך העבודות יתקיימו הסדרי תנועה זמניים

18/11/2025 כ"ז חשון תשפ"ו
טקס חנוכת מעלה על שמו של רב סמל יונה בצלאל בריף ז"ל, לוחם דובדבן בן העיר, שגילה גבורה עילאית בלחימה בכפר עזה ונפטר לאחר מאבק ממושך על חייו ייערך ביום שישי 14.11.25 בפארק השכנות, כחלק ממיזם ההנצחה העירוני.
אנו משתמשים בקובצי Cookie, כדי להמשיך להשתמש באתר, יש לאשר את מדיניות הפרטיות שלנו.