בפארק הנופש והספורט ובבריכה העירונית נערכים לקראת פתיחת עונת הרחצה הרשמית ב-18.5.25. בפארק הנופש, בריכת אינפיניטי, מגלשות מים וחדר כושר חדשני, בבריכה העירונית בריכת שחייה חצי אולימפית, בריכת פעוטות ושלל חוגים מחכים לכם!
חגיגות הפורים בעיר המכבים יצאו השנה באיחור אופנתי של שבוע, בשל מזג האוויר החורפי שהיה בחג אבל תהלוכת העדלאידע ה-14 של מודיעין מכבים רעות שהתקיימה ביום שישי שעבר לעיני 10 אלף צופים, הייתה שווה את ההמתנה. התהלוכה שהייתה השנה בסימן נייר כחומר וכנושא. כאשר המיצגים והתחפושות אותם הכינו תלמידי העיר בהנחיית המורות לאומנות יהיו מיוצרים באמצעות נייר.
יצירותיהם של תלמידי שכבות ד' ו- ה' מכל בתי הספר בעיר שטרחו והקימו את מיצגי התהלוכה. בראש התהלוכה צעדו נבחרי העיר, חברי מועצת העיר וחברי מועצת הנוער העירונית ולאחריהם כל 26 בתי הספר היסודיים, ואיתם ילדי אקי"ם שצעדו כמו בכל שנה עם תלמידי בית הספר הדמוקרטי וילדי איל"ן, שצעדו יד ביד עם תלמידי בית הספר "מעוז המכבים", עוד צעדו ילדי החוגים העירוניים, קבוצות האקרובאטיקה, מחול וג'אז, תנועות הנוער והנהגת ההורים המוסדית, מייצגים פורימיים ענקיים, מופעי זיקוקים מרשים. במקביל לתהלוכה נהנו אלפי המשתתפים ממתחם פעילויות שהיה פתוח וחינם לקהל הרחב שכלל בין השאר, מתנפחים, ועוד. האירוע נוסף שיהיה, לצד התהלוכה, הוא המופע של מימי ויויו שריתק אליו את אלפי הקטנטנים שהיו באירוע הצבעוני של השנה.
אלעד שמעונוביץ, חבר המועצה ומחזיק תיק התרבות: "למרות שהעדלאידע התקיימה לאחר החג בשל אילוצי הגשם, כמות המשתתפים והאווירה המצוינת שוב הוכיחו שאצלנו בעיר מתקיימת עדלאידע מהיפות בישראל. סוד הקסם של האירוע שהוא מבוסס על בתי הספר, ההורים והמורים שמאחדים את כל הכוחות המקומיים ומושכים את עשרות אלפי המשתתפים- גם אם נאלצנו לדחות אותה לאחר החג. אני רוצה להודות לכולם על ההתגייסות ושיתוף הפעולה ובראשם לאגף תרבות ואירועים בעירייה שעבדו מסביב לשעון לקראת האירוע וכבר מכינים את האירועים הבאים בחג הפסח וציון אירועי יום הזיכרון ויום העצמאות".
14/05/2025 ט"ז אייר תשפ"ה
בפארק הנופש והספורט ובבריכה העירונית נערכים לקראת פתיחת עונת הרחצה הרשמית ב-18.5.25. בפארק הנופש, בריכת אינפיניטי, מגלשות מים וחדר כושר חדשני, בבריכה העירונית בריכת שחייה חצי אולימפית, בריכת פעוטות ושלל חוגים מחכים לכם!
14/05/2025 ט"ז אייר תשפ"ה
יחידת החילוץ וההצלה העירונית השתתפה באימון חילוץ לכודים באתר הרס, שמטרתו שמירה על הכשירות והמוכנות של היחידה לכל תרחיש חירום
12/05/2025 י"ד אייר תשפ"ה
החלו העבודות להקמת גדר ביטחון תקנית חדשה נוספת לגדר הקיימת במכבים. זאת כחלק מהתכנית לשדרוג ועיבוי מערך הביטחון בקו התפר מכבים בהשקעה של 2.5 מיליון שקלים, שתכלול בין היתר, התקנת מערכות טכנולוגיות חדישות, הקמת מוקד ביטחון/מוקד רואה ועוד.
08/05/2025 י' אייר תשפ"ה
בתקופה הקרובה יירכשו ערכות ציוד נוספות לכיבוי שריפות אשר יוצבו בניידות הביטחון העירוניות ובנוסף, כחלק מלקחי השריפות שאירעו באזור, יוקם צוות ייעודי שייתן מענה ראשוני לכיבוי שריפות
06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה
אירועי יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונרצחי פעולות האיבה נפתחו בטקס של הנחת זרים על ידי המשפחות השכולות באנדרטה העירונית, והמשיכו לטקסים עירוניים בהשתתפות תנועות הנוער וערבי שיח ושירי לוחמים
06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה
ערב יום הזיכרון נשתלו פרחים צהובים ליד אבני הזיכרון במשעולים, המעלות ואתרי ההנצחה לנופלים תושבי העיר
06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה
הפסטיבל הכולל מסלולים מפתיעים מנקודת מבטם ובהדרכת תושבי העיר -מתנדבים חוזר לעיר. טיולים בשלל אתרים בעיר. מהרו להירשם
15/05/2025 י"ז אייר תשפ"ה
תושבי העיר מוזמנים לצעדת מודיעין המסורתית, שתתקיים ביום שבת 24.5.2025. הצטרפו אלינו לצעידה חווייתית בשבילי הטבע הסובבים את העיר ולהפנינג לכל המשפחה
06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה
אלפי תושבים הגיעו לאירועי יום העצמאות, שנדחו ביום, בהתאם להנחיות הביטחון וכיבוי אש
08/05/2025 י' אייר תשפ"ה
העבודות יתחילו ביום ראשון 11.5.25, והן ייכללו קרצוף וסלילה של הכביש. העבודות מבוצעות במסגרת התכנית העירונית המקיפה לשדרוג תשתיות בשכונות הוותיקות
05/05/2025 ז' אייר תשפ"ה
במסגרת היערכות העירייה להדלקת מדורות בחג, הוחלט כמשנה זהירות עקב מזג האוויר, לצמצם את הדלקת המדורות ליום אחד 15.5, במתחם שאושר על ידי העירייה. במידה וייצא לקראת החג, איסור הדלקת מדורות על ידי נציב הכבאות, לא תותר הדלקת מדורות בעיר.
05/05/2025 ז' אייר תשפ"ה
בהנחיית כיבוי אש וקק''ל – אין להיכנס ליערות באזור ואין להדליק אש בשטחי העיר, למעט בהתאם להנחיות כבאות והצלה וקק''ל – חל איסור על כניסה ליערות שבאזורנו ובהם: יער בן שמן, פארק קנדה, יער אשתאול ויער קולה.
03/05/2025 ה' אייר תשפ"ה
בעקבות מזג האוויר הקיצוני והשריפות – אירועי העצמאות נדחו ביממה וייערכו כמתוכנן הערב
01/05/2025 ג' אייר תשפ"ה
בעקבות תנאי מזג האוויר ולאחר הערכת מצב, נדחו אירועי יום העצמאות שתוכננו להיום 30.4, למחר חמישי 1.5 בשעה 20:00. העירייה תעדכן ככל שיידרש.
06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה
לקראת ערב יום העצמאות מפרסמת העירייה את הנתונים העדכניים לחודש אפריל 2025. על פי הנתונים בעיר מתגוררים 109,179 תושבים, העיר עודנה אחת הערים הצעירות בארץ עם גיל ממוצע 34.6 והשנה חוגגים יום הולדת 77 כמו המדינה, 560 תושבים
01/05/2025 ג' אייר תשפ"ה
העירייה תפעיל הסעות לבית העלמין ביום הזיכרון. בערב העצמאות – חסימות כבישים, סידורי נגישות ואכיפה מוגברת במתחמי החגיגות
28/04/2025 ל' ניסן תשפ"ה
מאות כבשים של קק''ל יסייעו, כמו בכל שנה בניכוש עשביה בשטחים הפתוחים בעוטף העיר במטרה למנוע התפרצות שריפות
28/04/2025 ל' ניסן תשפ"ה
יריד ההשכלה הגבוהה של מרכז הצעירים חוזר – עם מוסדות מובילים, ייעוץ במקום, והטבות לנרשמים – במיוחד לצעירים שמתכננים את הצעד הבא.
27/04/2025 כ"ט ניסן תשפ"ה
מינהל שפ''ע של העירייה פועל בשטחים הציבוריים לייבוש מקורות מים ולצמצום מפגעי היתושים, בדגש על הטיגריס האסייני – התושבים מתבקשים לסייע גם בשטח הביתי
30/04/2025 ב' אייר תשפ"ה
אירועי יום הזיכרון ויום העצמאות ייפתחו בטקסי זיכרון והנצחה וימשיכו בערב של שירה ישראלית ואווירה קהילתית, בהובלת אמנים מהשורה הראשונה ובשיתוף יוצרים מקומיים.