שיווק מגרשים בפארק הטכנולוגי

19/06/2014 כ"א סיון תשע"ד

שלושה מגרשים בפארק הטכנולוגי הוצאו השבוע לשיווק ע"י רשות מקרקעי ישראל, בתאום עם עיריית מודיעין מכבים רעות. המכרזים, שיצאו עם מחיר מינימום, צפויים להיסגר בסוף חודש יולי והם חלק מהמשך תנופת הפיתוח של הפארק הטכנולוגי בעיר.

בפארק הטכנולוגי, אזור התעסוקה של העיר, משווקים שלושה מגרשים לתעשייה: מגרש מספר 13 בשטח של 26,513 מ"ר במחיר מינימום של כ- 8.7 מיליון שקלים בתוספת של הוצאות פיתוח בעלות של כ-7.1 מיליון שקלים, מגרש מספר 7 בשטח של 7,056 מ"ר במחיר מינימום של כ- 2.5 מיליון שקלים בתוספת של הוצאות פיתוח בעלות של כ-1.9 מיליון שקלים, מגרש מספר 18 בשטח של 11,349 מ"ר במחיר מינימום של 3.9 מיליון שקלים בתוספת הוצאות פיתוח של כ-3 מיליון שקלים.

פארק טכנולוגי מודיעיןפארק טכנולוגי מודיעין

במרוצת השנים האחרונות נמצא הפארק הטכנולוגי בתנופת פיתוח נרחבת. נציגי מינהלת אופק - החברה לניהול ופיתוח אזורי התעסוקה והנכסים בעיר מודיעין מכבים רעות, נפגשים עם עשרות מנהלי חברות ויזמים מתחומים שונים ופועלים מולם להקמת והעברת חברות לעיר.

סה"כ שווקו עד היום כ-236 דונם באזורי התעסוקה והמלאכה של העיר בעלות כוללת של כ-500 מיליון שקלים, כולל עלויות פיתוח. כיום יש לא פחות מ-15 פרויקטים ומבנים הנמצאים בשלבים שונים של תהליכי תכנון ובנייה בפארק הטכנולוגי.

רשות מקרקעי ישראל ועיריית מודיעין מכבים רעות פועלים בשיתוף פעולה ותאום מלא בשיווק המגרשים על מנת להביא חברות ויזמים שייגשו למכרזים. נציין כי בסבב האחרון, שנערך לפני כשנה, ארבעה מגרשים המיועדים לבנייני משרדים נרכשו בהיקף של כ-28 מיליון שקלים בפארק הטכנולוגי של העיר. כאשר מחירי המגרשים שיקפו עלייה של 10.5% במחירי הקרקע כאשר המחיר הממוצע עמד על קצת יותר מ-600 אלף שקל לעומת מחיר ממוצע של 540 אלף שקלים לדונם עבור מגרשי המשרדים בסבב השיווק הקודם.

פסל של הרצל הדר בפארק הטכנולוגיפסל של הרצל הדר בפארק הטכנולוגי

הסדרי הנגשה ותנועה למופע סיום הקיץ

24/08/2026 י"א אלול תשפ"ו

מופע הסיום של אירועי הקיץ וחגיגות 30 שנה לעיר יתקיים ביום חמישי באמפי פארק עמק החולה, עם הסדרי תנועה, סידורי הנגשה וחניונים פתוחים לקהל.

להמשיך לקרוא

שדרוג כביש רחובות לוי ונחל צלמון

20/08/2026 ז' אלול תשפ"ו

העבודות לשדרוג הכביש ברחובות לוי ונחל צלמון החלו השבוע. במהלך העבודות יחולו הסדרי תנועה זמניים בהתאם להתקדמותן.

להמשיך לקרוא

קיץ מודיעיני: החגיגה נמשכת

24/08/2026 י"א אלול תשפ"ו

אירועי קיץ מודיעיני נמשכו גם בשבוע שעבר עם אלפי תושבות ותושבים שהגיעו ליהנות ממופעים, פעילויות קהילתיות ואירועים לכל המשפחה ברחבי העיר

להמשיך לקרוא

צובעים את העיר לקראת תשפ''ז

19/08/2026 ו' אלול תשפ"ו

כ־1,250 מעברי חצייה וסימוני כביש נצבעים מחדש ברחבי העיר, בדגש על אזורי מוסדות החינוך. בהמשך החודש יחודשו גם מתחמי "נשק וסע" בבתי הספר היסודיים

להמשיך לקרוא

החזר כספי בקליק

19/08/2026 ו' אלול תשפ"ו

העירייה מקדמת טופס מקוון חדש להגשת בקשות להחזרים כספיים, כחלק משיפור השירות הדיגיטלי לתושבים

להמשיך לקרוא

שדרוג כביש רחובות לוי ונחל צלמון

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו

החל מיום ראשון 16.8 יתקיימו עבודות לשדרוג הכביש ברחובות לוי ונחל צלמון, במסגרתן יבוצע קרצוף וריבוד של הכביש. העבודות יבוצעו בשלבים, לאורך כל שעות היממה ויחולו הסדרי תנועה זמניים

להמשיך לקרוא

הקיץ בעיר ממשיך

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו

מאות ילדים נהנו מההפנינג הרטוב, כ־1,700 תושבים הגיעו למופע הבי ג'יז, ובהמשך מחכים חנן בן ארי, הפרויקט של רביבו ותיסלם.

להמשיך לקרוא

משדרגים את התשתיות השכונות הוותיקות רחוב ערער

09/08/2026 כ"ו אב תשפ"ו

העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תסיים העירייה את שלב העבודות באזור מפגש הכבישים עמק דותן ועמק החולה

להמשיך לקרוא

שוטפים את מרכז העיר

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו

במסגרת פעולות העירייה לשיפור הניקיון והמרחב הציבורי, יחל מבצע שטיפה והסרת כתמים במרכז העיר, בשיתוף בעלי העסקים

להמשיך לקרוא

עדכון בנושא מחזור הנייר

09/08/2026 כ"ו אב תשפ"ו

העירייה מפנה את המיכלים הכחולים מחדרי האשפה ונערכת להצבת מיכלים מונפים בעמדות מחזור אזוריות ברחבי העיר

להמשיך לקרוא

הקיץ בעיר לא עוצר

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו

חצי מחופשת הקיץ כבר מאחורינו, ומודיעין מכבים רעות ממשיכה עם חודש נוסף של מופעים, אירועים ופעילויות לכל המשפחה.

להמשיך לקרוא

משדרגים את התשתיות – רחוב עמק דותן צפון

29/07/2026 ט"ו אב תשפ"ו

העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תמשיך העירייה בעבודות לילה לקרצוף וסלילה ברחוב עמק דותן

להמשיך לקרוא

היערכות העירייה לחגיגות 30 למודיעין

02/08/2026 י"ט אב תשפ"ו

סידורי הנגשה, חניות ייעודיות, חסימות כבישים כך נערכת העירייה לקראת אירועי חגיגות ה-30 להקמת העיר

להמשיך לקרוא

מעגל תנועה חדש בשדרות עמק זבולון

04/08/2026 כ"א אב תשפ"ו

העירייה תחל בהקמת מעגל תנועה בצומת עמק זבולון ותרשיש. העבודות יבוצעו בארבעה שלבים ויכללו שינויים זמניים בהסדרי התנועה.

להמשיך לקרוא

שבוע של חגיגות בעיר

29/07/2026 ט"ו אב תשפ"ו

פסטיבל היין יתקיים במשך שלושה ערבים בפארק ענבה, וביום חמישי ייערך אירוע ה־30 לעיר עם עדן בן זקן ועילי בוטנר וילדי החוץ.

להמשיך לקרוא

אותרו חשודים בוונדליזם בפארק עמק החולה

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו

שלושה קטינים עוכבו לחקירה בעקבות השחתת רכוש בפארק בעיר. החשודים אותרו באמצעות מצלמות העירייה ובשיתוף פעולה בין המשטרה למערכי הביטחון העירוניים.

להמשיך לקרוא

משדרגים את התשתיות – רחוב עמק דותן

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו

העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תמשיך העירייה בעבודות לילה לקרצוף וסלילה ברחוב עמק דותן

להמשיך לקרוא

20 שנה למלחמת לבנון השנייה

21/07/2026 ז' אב תשפ"ו

משפחות שכולות, מפקדים ולוחמים התכנסו בבית יד לבנים לערב זיכרון ומורשת לציון שני עשורים למלחמת לבנון השנייה.

להמשיך לקרוא

נערכים לרגע האמת

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו

כ-110 מתנדבי יחידת החילוץ העירונית השתתפו בתרגיל קריסת מבנה, כחלק מהיערכות מקצועית ומעטפת עירונית מצילת חיים לשעת חירום.

להמשיך לקרוא

עמדות טעינה מהירות בחניון מורשת

21/07/2026 ז' אב תשפ"ו

החכ''ל התקינה ארבע עמדות בחניון התת קרקעי, הפתוח 24 שעות ביממה וכולל כ־300 מקומות חניה.

להמשיך לקרוא


פניה למוקד העירוני מוקד 106
פניה למוקד העירוני
חזור לראש העמוד