עם השלמת האכלוס במרבית השכונה, יחלו עבודות לריבוד מחדש של הכבישים בשלבים. השבוע יתחילו העבודות ברחוב שרה אהרונסון
השבוע ביום שלישי, 1.7.2014, יצא לדרך המיזם החדש של משרד החינוך, "בית הספר של החופש הגדול". 3059 תלמידי כיתות א' ו-ב' במודיעין מכבים רעות נרשמו ל"בית הספר של החופש הגדול". מספר זה מהווה כ-80% מכלל התלמידים הלומדים בכיתות אלה.
בעירייה ציינו השבוע כי מניתוח נתוני הרישום עולה כי כיתות "בתי הספר של החופש הגדול" יפעלו בכל בית ספר בעיר כאשר את פני התלמידים יקבלו מורים מבתי הספר שהתגייסו במיוחד לתוכנית. עוד נמסר כי בין עשרות הכיתות שיפעלו בקיץ יהיו גם ארבע כיתות חינוך מיוחד.
סדר היום ב"בית הספר של החופש הגדול" ייפתח ב"מפגש בוקר" במהלכו ישוחחו התלמידים עם המורים והמדריכים על נושאים שונים, אקטואליה, ספרים שקראו ועוד.
בנוסף, במהלך הקיץ יתקיימו שני ימי שיא ארציים האחד בסימן "קשר משפחתי": פעילות משולבת להורים ולילדים שתתקיים בתריך 20.7 בשעות אחה"צ ופעילות משותפת לתלמידי כיתות א'-ב' ולתנועות הנוער בסימן "מעורבות חברתית מסביב לשעון" שתתקיים כפעילות מסכמת בתאריך 21.7 בשעות הבוקר.
מידי שבוע יתקיים בבית הספר יום שיא בית ספרי. ימים אלו יותאמו ליעדים של מערכת החינוך העירונית ויעסקו בנושאים הבאים: שעשועי מדע – לקידום המדעים והטכנולוגיה, אמנויות – פעילויות התנסותיות וחווייתיות בתחומי האמנות השונים, חזרה לטבע- בריאות וסביבה.
במהלך היום, עם צוותי ההוראה וההדרכה, תתקיימנה פעילויות/סדנאות בנושאים הבאים: "מודיעין דרך דעת למקום", העמקת הזהות היהודית ישראלית, עידוד הקריאה וחיזוקה, טיפוח ופיתוח החשיבה – משחקי חשיבה, המשפחה. כמו כן ישולבו פעילויות כגון: סדנאות משחק, פעילויות ספורט, כתיבה יוצרת.
ראש העיר מבקר בבית ספר חוט השניראש העיר חיים ביבס הגיע ביום שלישי לביקור בבית הספר חוט השני על מנת לבחון מקרוב את פתיחת בית הספר של חופשת הקיץ. לביקור הצטרפו חברת המועצה ומחזיקת תיק החינוך הילה בן אליעזר, מנהל מחוז ירושלים במשרד החינוך מאיר שמעוני, נציגי העירייה ומחוז ירושלים של משרד החינוך ומנכ"ל עמותת סחלבים סמי עטר, האחראי על ניהול הקייטנה. את פני האורחים קיבלו מנהלת בית הספר חוט השני, ריטה בן אהרון, סגניתה תמר יצחק המרכזת את הקייטנה בבית הספר ושרון רוטשילד, רכזת בתי הספר של החופש הגדול בעיר.
ביבס הגיע בדיוק בשעת ההפסקה והצטרף לפעילויות העשרה בבוסתן של בית הספר. לאחר מכן נכנסו האורחים לכיתות הלימוד ונפגשו עם התלמידים והמורות בפעילויות השונות. ראש העיר איחל לתלמידים חופשה מהנה והזמין אותם להשתתף באירועי הקיץ השונים שיתקיימו לאורך החופשה.
ראש העיר חיים ביבס: "בית הספר של החופש הגדול הוא פרויקט חשוב מאוד שנועד לסייע להורים בקיץ. העירייה, מינהל החינוך ועמותת סחלבים עשו עבודה קשה ומקצועית כדי להכין את המיזם והעובדה כי הרישום לבתי הספר היה גבוה מעיד על כך שהעבודה הייתה טובה. אני מאחל לכל הילדים חופשה נעימה ומזמין אותם ואת בני משפחותיהם להגיע לאירועי הקיץ של העירייה."
הקליקו כאן ללוח אירועי הקיץ במודיעין מכבים רעות

08/10/2026 כ"ז תשרי תשפ"ז
עם השלמת האכלוס במרבית השכונה, יחלו עבודות לריבוד מחדש של הכבישים בשלבים. השבוע יתחילו העבודות ברחוב שרה אהרונסון

07/10/2026 כ"ו תשרי תשפ"ז
משרד התחבורה פרסם מכרז להפעלת קווי האוטובוס בעיר. ראש העיר: ''הזדמנות חשובה לשיפור התחבורה הציבורית בעיר, נלווה את התהליך, מתוך מטרה להביא לשינוי שהתושבים ירגישו ביומיום''

05/10/2026 כ"ד תשרי תשפ"ז
עבודות הקרצוף והסלילה מחדש של הכביש ברחוב יהלום, כחלק מהמשך שדרוג תשתיות התחבורה בעיר, לקראת סיום

08/10/2026 כ"ז תשרי תשפ"ז
עיריית מודיעין מכבים רעות תקיים שורת טקסים, ערבי זיכרון, שיח ושירה לציון שלוש שנים לאירועי 7 באוקטובר ולהנצחת הנופלים והנופלות.

08/10/2026 כ"ז תשרי תשפ"ז
ברחבי הארץ נשלחו הודעות על "חוב שלא שולם" עם קישור לתשלום. מדובר בניסיון הונאה שנועד לגנוב פרטים אישיים ופרטי אשראי

04/10/2026 כ"ג תשרי תשפ"ז
שמונה במות, עשרות מופעים, תהלוכת אור ומיצגים לאורך השדרה: פסטיבל ניצוצות יתקיים 29.9–1.10

04/10/2026 כ"ג תשרי תשפ"ז
השלב השני בעבודות להקמת מעגל התנועה בעמק זבולון יוצא לדרך: חוצה עמק זבולון בין יעקב דורי לתרשיש ייחסם לתנועה

24/09/2026 י"ג תשרי תשפ"ז
העיר נערכת לפסטיבל ניצוצות: השדרה הראשית תהפוך למדרחוב, ויחולו שינויים בהסדרי התנועה והחנייה

23/09/2026 י"ב תשרי תשפ"ז
ביום ראשון 22.9 החלו עבודות קרצוף וסלילה מחדש ברחוב יהלום, בשלושה שלבים ובחסימות מדורגות, כחלק מהמשך שדרוג תשתיות התחבורה בעיר

22/09/2026 י"א תשרי תשפ"ז
היערכות מוגברת ליום הכיפורים: מחסומים יוצבו בכניסות לעיר, האבטחה בבתי הכנסת תתוגבר, המוקד העירוני יפעל ובערב החג אין להוציא גזם.

29/09/2026 י"ח תשרי תשפ"ז
חגיגות ה-30 שנה למודיעין מגיעות לפסטיבל "ניצוצות", שיתקיים בחול המועד סוכות, 29.9–1.10, בשדרת דם המכבים עם מופעי אור, קרקס, מחול ומוזיקה

15/09/2026 ד' תשרי תשפ"ז
העירייה החלה השבוע בהצבת עשרות מכלים כחולים חדשים בעמדות המחזור ברחבי העיר, במסגרת הפעימה הראשונה לחידוש מערך מיחזור הנייר.

15/09/2026 ד' תשרי תשפ"ז
ב־22.9 יחלו עבודות קרצוף וסלילה מחדש ברחוב יהלום, בשלושה שלבים ובחסימות מדורגות, כחלק מהמשך שדרוג תשתיות התחבורה בעיר.

16/09/2026 ה' תשרי תשפ"ז
מערכת דיגיטלית חדשה באתר העירייה תאפשר לבעלי עסקים להגיש בקשות, לחדש רישיונות, לבצע שינוי בעלות ולעקוב בזמן אמת אחר תהליך הרישוי.

15/09/2026 ד' תשרי תשפ"ז
בטקס מרגש ברעות נחנך משעול לזכר סרן במיל׳ טל מובשוביץ ז״ל, בן העיר, לוחם ומפקד בשב״כ וסמ״פ במילואים, במסגרת מיזם ההנצחה העירוני.

08/09/2026 כ"ו אלול תשפ"ו
ביום שישי 4.9 ייחנך ברעות משעול לזכרו של סרן במיל׳ טל מובשוביץ ז״ל, בן העיר, לוחם ומפקד שנפל בקרב ברצועת עזה

03/09/2026 כ"א אלול תשפ"ו
העבודות לשדרוג הכביש ברחובות לוי ונחל צלמון נכנסות לשלב הרביעי, במסגרתן יבוצע קרצוף וריבוד של הכביש. העבודות יבוצעו בשלבים, לאורך כל שעות היממה ויחולו הסדרי תנועה זמניים

03/09/2026 כ"א אלול תשפ"ו
הקו הישיר לצומת חטיבה 7 נפתח לבקשת חיילי העיר, אך בשל מיעוט נוסעים בימים אלה נבחנת המשך הפעלתו

03/09/2026 כ"א אלול תשפ"ו
ראש העיר ביקר ביחידת המסתערבים של מג''ב ירושלים, המתמחה בפעילות מבצעית מורכבת ובסיכול טרור. בסיום המפגש הוכרז על אימוץ היחידה

10/09/2026 כ"ח אלול תשפ"ו
מינהל שפ''ע ומחלקת התברואה יוצאים למבצע ניקיון רחב היקף, עם תגבור צוותים, פינוי אשפה וגזם, טיאוט וניקיון יסודי ברחבי העיר.
אנו משתמשים בקובצי Cookie, כדי להמשיך להשתמש באתר, יש לאשר את מדיניות הפרטיות שלנו.