בתקופה הקרובה יירכשו ערכות ציוד נוספות לכיבוי שריפות אשר יוצבו בניידות הביטחון העירוניות ובנוסף, כחלק מלקחי השריפות שאירעו באזור, יוקם צוות ייעודי שייתן מענה ראשוני לכיבוי שריפות
בעיריית מודיעין מכבים רעות פועלים יחד עם חברת "קוים" ומשרד התחבורה על מנת לשפר את חוויית הנסיעה בתחבורה הציבורית. כחלק ממאמצים אלה הצטרפה העיר לפיילוט ארצי בשיתוף משרד התחבורה במסגרתו הוצבו צגים אלקטרוניים משוכללים בשתי תחנות בעיר.
המתקנים החדישים מציגים בפני ציבור הנוסעים את נתוני הנסיעה בזמן אמת ואת זמני ההגעה של כל אחד מהקווים. המתקנים כוללים צג אלקטרוני בו ניתן לראות את מסלולי הקווים על מפה ממוחשבת המציגה את התקדמות האוטובוס ואת המרחק של האוטובוס מהתחנה על פי מיקום ה-GPS שלו.
כמו כן הצג האלקטרוני מאפשר למשרד התחבורה, לחברת קוים ולעירייה להעביר הודעות רלוונטיות בזמן אמת, כאשר גם במצבי חירום ניתן יהיה לחבר את הנתונים לרשת החירום והצבע האדום. בנוסף, על מנת למנוע וונדליזם שולבה במערכת המתקדמת גם מצלמת אבטחה המצלמת לאורך כל שעות היממה.
המתקנים החדשים מצטרפים ל-32 מתקני "Next Bus" המותקנים כיום ב-32 תחנות אוטובוס ברחבי העיר, זאת נוסף על שלטי המידע המצויים בתחנות.
במסגרת הפיילוט הוצבו השלטים בשלב זה בשתי תחנות בעיר. שלט אחד הוצב ברחוב תלתן, סמוך לבניין העירייה. השלט השני הוצב ברחוב עמק החולה ליד פארק הדגים. בעוד כשבועיים יבוצע סקר שביעות רצון בשיתוף משרד התחבורה והעירייה על מנת לסכם את התועלות שיש במוצר ולשפר את הנדרש על פי דעתם של משתמשי התחבורה הציבורית.
שיפור נוסף יתחיל ב-1.1.2015 כאשר יתווסף קו 504 קו חדש שוהם - מודיעין וישונו מסלולי הנסיעה ולוחות הזמנים של הקווים: 109, 110, 18.
בנוסף החל מתאריך 1.1.2015 יוכלו הנוסעים להשתמש בתחבורה הבין עירונית גם לנסיעות עירוניות. לאחרונה בעקבות פניות של תושבים ובדיקה של העומס בקווים הבין עירוניים פנה מנהל אגף השירות בעירייה, יעקב כהן, למשרד התחבורה בבקשה לאפשר לחברת "קווים" ולתושבים להשתמש בקווים הבין עירוניים גם לנסיעות עירוניות. משרד התחבורה נענה בחיוב לבקשה והחל מ- 1.1.115 יחזור האוטובוסים לפעול כפי שפעלו בעבר ויאפשרו לציבור הנוסעים להשתמש בתחבורה הבין עירונית גם לנסיעות עירוניות.
סגן ראש העיר ומחזיק תיק התחבורה, חבר המועצה, אילן בן סעדון: "מדובר בשיפור אדיר לחוויית הנסיעה בתחבורה ציבורית. זה עוד חלק ממהפכת המידע שעוברת על התחבורה הציבורית בעיר. המשימה שלנו להפוך את המידע של התחבורה הציבורית לזמין וברור יותר. אנו פועלים כמיטב יכולתנו להפוך את התחבורה הציבורית לרלוונטית לצרכי הציבור, בשאיפתנו לקיים סקר שיבדוק את צרכי הציבור הישר מהשטח. נמשיך לפעול מול משרד התחבורה וחברת קווים על מנת לשפר וליעל את התחבורה לרווחת תושבי מודיעין מכבים רעות. הזדמנות להודות לקודמיי בתפקיד, חנן ברנשטיין שהתחיל במהלך וחבר המועצה דן ליכטמן שהמשיך בקידום המיזם."
לחצו כאן למסלולים ולוחות הזמנים – אתר האינטרנט של חברת קווים
08/05/2025 י' אייר תשפ"ה
בתקופה הקרובה יירכשו ערכות ציוד נוספות לכיבוי שריפות אשר יוצבו בניידות הביטחון העירוניות ובנוסף, כחלק מלקחי השריפות שאירעו באזור, יוקם צוות ייעודי שייתן מענה ראשוני לכיבוי שריפות
06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה
אירועי יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונרצחי פעולות האיבה נפתחו בטקס של הנחת זרים על ידי המשפחות השכולות באנדרטה העירונית, והמשיכו לטקסים עירוניים בהשתתפות תנועות הנוער וערבי שיח ושירי לוחמים
06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה
ערב יום הזיכרון נשתלו פרחים צהובים ליד אבני הזיכרון במשעולים, המעלות ואתרי ההנצחה לנופלים תושבי העיר
06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה
הפסטיבל הכולל מסלולים מפתיעים מנקודת מבטם ובהדרכת תושבי העיר -מתנדבים חוזר לעיר. טיולים בשלל אתרים בעיר. מהרו להירשם
06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה
תושבי העיר מוזמנים לצעדת מודיעין המסורתית, שתתקיים ביום שבת 17.5.25. הצטרפו אלינו לצעידה חווייתית בשבילי הטבע הסובבים את העיר ולהפנינג לכל המשפחה
06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה
אלפי תושבים הגיעו לאירועי יום העצמאות, שנדחו ביום, בהתאם להנחיות הביטחון וכיבוי אש
08/05/2025 י' אייר תשפ"ה
העבודות יתחילו ביום ראשון 11.5.25, והן ייכללו קרצוף וסלילה של הכביש. העבודות מבוצעות במסגרת התכנית העירונית המקיפה לשדרוג תשתיות בשכונות הוותיקות
05/05/2025 ז' אייר תשפ"ה
במסגרת היערכות העירייה להדלקת מדורות בחג, הוחלט כמשנה זהירות עקב מזג האוויר, לצמצם את הדלקת המדורות ליום אחד 15.5, במתחם שאושר על ידי העירייה. במידה וייצא לקראת החג, איסור הדלקת מדורות על ידי נציב הכבאות, לא תותר הדלקת מדורות בעיר.
05/05/2025 ז' אייר תשפ"ה
בהנחיית כיבוי אש וקק''ל – אין להיכנס ליערות באזור ואין להדליק אש בשטחי העיר, למעט בהתאם להנחיות כבאות והצלה וקק''ל – חל איסור על כניסה ליערות שבאזורנו ובהם: יער בן שמן, פארק קנדה, יער אשתאול ויער קולה.
03/05/2025 ה' אייר תשפ"ה
בעקבות מזג האוויר הקיצוני והשריפות – אירועי העצמאות נדחו ביממה וייערכו כמתוכנן הערב
01/05/2025 ג' אייר תשפ"ה
בעקבות תנאי מזג האוויר ולאחר הערכת מצב, נדחו אירועי יום העצמאות שתוכננו להיום 30.4, למחר חמישי 1.5 בשעה 20:00. העירייה תעדכן ככל שיידרש.
06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה
לקראת ערב יום העצמאות מפרסמת העירייה את הנתונים העדכניים לחודש אפריל 2025. על פי הנתונים בעיר מתגוררים 109,179 תושבים, העיר עודנה אחת הערים הצעירות בארץ עם גיל ממוצע 34.6 והשנה חוגגים יום הולדת 77 כמו המדינה, 560 תושבים
01/05/2025 ג' אייר תשפ"ה
העירייה תפעיל הסעות לבית העלמין ביום הזיכרון. בערב העצמאות – חסימות כבישים, סידורי נגישות ואכיפה מוגברת במתחמי החגיגות
28/04/2025 ל' ניסן תשפ"ה
מאות כבשים של קק''ל יסייעו, כמו בכל שנה בניכוש עשביה בשטחים הפתוחים בעוטף העיר במטרה למנוע התפרצות שריפות
28/04/2025 ל' ניסן תשפ"ה
יריד ההשכלה הגבוהה של מרכז הצעירים חוזר – עם מוסדות מובילים, ייעוץ במקום, והטבות לנרשמים – במיוחד לצעירים שמתכננים את הצעד הבא.
27/04/2025 כ"ט ניסן תשפ"ה
מינהל שפ''ע של העירייה פועל בשטחים הציבוריים לייבוש מקורות מים ולצמצום מפגעי היתושים, בדגש על הטיגריס האסייני – התושבים מתבקשים לסייע גם בשטח הביתי
30/04/2025 ב' אייר תשפ"ה
אירועי יום הזיכרון ויום העצמאות ייפתחו בטקסי זיכרון והנצחה וימשיכו בערב של שירה ישראלית ואווירה קהילתית, בהובלת אמנים מהשורה הראשונה ובשיתוף יוצרים מקומיים.
30/04/2025 ב' אייר תשפ"ה
מועצת העיר אישרה הקמת אצטדיון כדורגל עירוני חדש במרכז עינב, שישמש למשחקי הליגה הלאומית ולמופעי תרבות גדולים. ראש העיר, חיים ביבס: ''רגע היסטורי לעיר''
30/04/2025 ב' אייר תשפ"ה
בערב יום השואה התקיימו טקסי זיכרון ומפגשי "זיכרון בסלון" עם ניצולים ובני הדור השני. היום התקיימו טקסים בבתי הספר, בהשתתפות תלמידים, צוותי חינוך והקהילה.
24/04/2025 כ"ו ניסן תשפ"ה
הקמפיין ''לא חראם?'' יוצא לדרך עם שילוט, אכיפה מוגברת וקנסות – כדי לשמור על סביבה נעימה לכולנו.