החלה חלוקת תעודות הזכאות

03/05/2015 י"ד אייר תשע"ה

עיריית מודיעין מכבים רעות ומרכז הצעירים העירוני יחד עם חברת 'עמידר' החלו השבוע בחלוקת תעודות הזכאות לזוגות צעירים שעמדו בקריטריונים להגרלות פרויקט 'דיור למשתכן'.

לפני כחודש וחצי קיימה העירייה כנס גדול בו השתתפו רבים מתושבי העיר שהגישו מועמדות לפרויקט. במשך מספר שבועות נרשמו מאות מתושבי העיר ועתה החלה חלוקת התעודות לאלו שעמדו בקריטריונים.

במסגרת בנייתה של שכונת הציפורים החדשה בעיר, ייבנו גם 168 דירות בפרויקט 'דיור למשתכן'. הפרויקט כולל דירות בנות 3 חדרים בגודל 85 מ"ר לזכאי משרד הבינוי. כזכור, בעקבות התערבותו של ראש העיר חיים ביבס לפני כשלוש שנים, שינה המשרד את הקריטריונים לזכאות ובמקום ניקוד גבוה על מספר ילדים יינתן גם ניקוד לשירות צבאי או לאומי ושירות מילואים פעיל.


דיור בר השגה 2

על פי הקריטריונים החדשים יכולים לזכות בדירות זוגות נשואים בכל גיל בעלי הכנסה משותפת של עד 17 אלף שקלים ברוטו ולפחות 125% משרה לשני בני הזוג. כמו כן, יחיד/ה מעל גיל 35 בעל הכנסה של עד 17 אלף שקלים ברוטו ולפחות 75% משרה יכול גם כן להיות זכאי. הקריטריונים קובעים כי הניגשים צריכים צרכים לבצע שירות צבאי או לאומי ואין ברשותם דירה אחרת.

השבוע התקיימו שני כנסים ראשונים בהם חולקו 150 תעודות זכאות ראשונות. מחזיק תיק הצעירים בעירייה, חבר המועצה אלעד שמעונוביץ ציין כי "בשבועות הקרובים יתקיימו כנסים נוספים עד לחלוקת כל התעודות. אנחנו יוצרים קשר באופן ספציפי עם כל מי שסיים את התהליך והגיש את כל המסמכים, להגיע ולקבל את התעודה. מי שהשלים את כל המסמכים אינו צריך לפנות אלינו. אני קורא לכל מי שעדיין לא השלים את כל המסמכים הנדרשים לעשות זאת באופן מיידי לקראת תחילת ההגרלות הצפויות בעוד כחודשיים".


משדרגים את התשתיות – רחוב עמק דותן צפון

29/07/2026 ט"ו אב תשפ"ו

העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תמשיך העירייה בעבודות לילה לקרצוף וסלילה ברחוב עמק דותן

להמשיך לקרוא

היערכות העירייה לחגיגות 30 למודיעין

30/07/2026 ט"ז אב תשפ"ו

סידורי הנגשה, חניות ייעודיות, חסימות כבישים כך נערכת העירייה לקראת אירועי חגיגות ה-30 להקמת העיר

להמשיך לקרוא

מעגל תנועה חדש בשדרות עמק זבולון

28/07/2026 י"ד אב תשפ"ו

העירייה תחל בהקמת מעגל תנועה בצומת עמק זבולון ותרשיש. העבודות יבוצעו בארבעה שלבים ויכללו שינויים זמניים בהסדרי התנועה.

להמשיך לקרוא

שבוע של חגיגות בעיר

29/07/2026 ט"ו אב תשפ"ו

פסטיבל היין יתקיים במשך שלושה ערבים בפארק ענבה, וביום חמישי ייערך אירוע ה־30 לעיר עם עדן בן זקן ועילי בוטנר וילדי החוץ.

להמשיך לקרוא

אותרו חשודים בוונדליזם בפארק עמק החולה

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו

שלושה קטינים עוכבו לחקירה בעקבות השחתת רכוש בפארק בעיר. החשודים אותרו באמצעות מצלמות העירייה ובשיתוף פעולה בין המשטרה למערכי הביטחון העירוניים.

להמשיך לקרוא

משדרגים את התשתיות – רחוב עמק דותן

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו

העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תמשיך העירייה בעבודות לילה לקרצוף וסלילה ברחוב עמק דותן

להמשיך לקרוא

20 שנה למלחמת לבנון השנייה

21/07/2026 ז' אב תשפ"ו

משפחות שכולות, מפקדים ולוחמים התכנסו בבית יד לבנים לערב זיכרון ומורשת לציון שני עשורים למלחמת לבנון השנייה.

להמשיך לקרוא

נערכים לרגע האמת

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו

כ-110 מתנדבי יחידת החילוץ העירונית השתתפו בתרגיל קריסת מבנה, כחלק מהיערכות מקצועית ומעטפת עירונית מצילת חיים לשעת חירום.

להמשיך לקרוא

עמדות טעינה מהירות בחניון מורשת

21/07/2026 ז' אב תשפ"ו

החכ''ל התקינה ארבע עמדות בחניון התת קרקעי, הפתוח 24 שעות ביממה וכולל כ־300 מקומות חניה.

להמשיך לקרוא

הקיץ עולה שלב

28/07/2026 י"ד אב תשפ"ו

אירועי הקיץ המרכזיים נמשכים ברחבי העיר, עם פעילויות למשפחות ולנוער, לילות ענבה, פסטיבל היין וחגיגות 30 שנה למודיעין מכבים רעות.

להמשיך לקרוא

משדרגים את התשתיות – רחוב עמק דותן דרום

19/07/2026 ה' אב תשפ"ו

העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. לאחר סיום העבודות על עמק החולה תחל העירייה בשבוע הבא תחל העירייה בעבודות לילה לקרצוף וסלילה ברחוב עמק דותן דרום

להמשיך לקרוא

אירועי קיץ מודיעין – שבוע שלישי

21/07/2026 ז' אב תשפ"ו

אחרי שבוע גדוש בפעילויות, אירועי הקיץ בעיר נמשכים עם מסיבת מזרקות בפארק ענבה, “סיפור לפני שבת” בעמק דותן והפנינג קרקסי לכל המשפחה באמפי עמק האלה – הכניסה חופשית.

להמשיך לקרוא

פסטיבל היין של מוזיאון ישראל עובר למודיעין

12/07/2026 כ"ז תמוז תשפ"ו

לרגל חגיגות 30 שנה לעיר פסטיבל היין של מוזיאון ישראל בירושלים, פסטיבל היין הגדול בישראל יתקיים השנה במודיעין מכבים רעות

להמשיך לקרוא

ממחזרים אחרת

12/07/2026 כ"ז תמוז תשפ"ו

איסוף הנייר יעבור בהדרגה לעמדות מחזור אזוריות ברחבי העיר, במסגרת התאמת השירות למציאות המשתנה ולצורכי התושבים

להמשיך לקרוא

עסק מזויף במחסן

12/07/2026 כ"ז תמוז תשפ"ו

השיטור העירוני איתר בעיר עסק שפעל ללא רישיון ממחסן ביתי, ובו נמכרו פריטים מזויפים של מותגי יוקרה

להמשיך לקרוא

אכיפה על שני גלגלים

12/07/2026 כ"ז תמוז תשפ"ו

במבצע יזום באזור המע"ר, כיכר התחבורה ורחבת הקניון נרשמו דוחות לרוכבים בגין עבירות בטיחות ותנועה

להמשיך לקרוא

קיץ מודיעיני יצא לדרך

15/07/2026 א' אב תשפ"ו

אלפי תושבות ותושבים השתתפו באירועי פתיחת הקיץ, מפסטיבל הבירה ועד פעילויות לכל המשפחה ברחבי העיר

להמשיך לקרוא

משדרגים את התשתיות – רחוב לב העיר

15/07/2026 א' אב תשפ"ו

העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. לאחר סיום העבודות על עמק החולה תחל העירייה בשבוע הבא בעבודות לילה לקרצוף וסלילה ברחוב "לב העיר"

להמשיך לקרוא

מחזקים את העסקים במרכז העיר

07/07/2026 כ"ב תמוז תשפ"ו

מועצת העיר אישרה בקשה לשינוי צו הארנונה, במטרה להשוות את תעריפי בתי הקפה והמסחר במע״ר למרכזים המסחריים בעיר

להמשיך לקרוא

שכונת המעיינות יוצאת לדרך

07/07/2026 כ"ב תמוז תשפ"ו

התוכנית להקמת שכונה חדשה במודיעין מכבים רעות הופקדה בוועדה המחוזית, ותכלול כ־3,575 יחידות דיור, מוסדות ציבור, שטחים ירוקים, מסחר ותעסוקה.

להמשיך לקרוא


פניה למוקד העירוני מוקד 106
פניה למוקד העירוני
חזור לראש העמוד