המאבק הסביבתי עולה מדרגה: ראש העיר סייר עם נציגי התושבים במוקדי השריפות ויקיים פגישות עם בכירי מערכת הביטחון. העירייה דורשת תוכנית פעולה מיידית להפסקת הזיהום

חברת 'אלמוג כ.ד.א.י' הודיעה השבוע על פתיחת הרישום להגרלה של 31 יחידות דיור הנבנות על ידה במסגרת תכנית 'מחיר למשתכן'. זהו רישום להגרלה שלישית בסדרה, לאחר שהגרלות של חברת 'דונה' וחברת 'האחים אוזן' כבר הסתיימו.
בסך הכל כוללת תכנית 'דיור למשתכן' במודיעין מכבים רעות 168 יחידות דיור בשכונת הציפורים בעיר במחיר מוזל, כאשר בחודשים הקרובים צפויים להתפרסם רישום לשתי הגרלות נוספות של שאר יחידות הדיור.
חברת אלמוג כ.ד.א.י, שזכתה במתחם בנייה בשכונה החדשה התחייבה למכור 17 יחידות דיור בנות 3 חדרים בגודל 85 מ"ר במחיר מוזל של 542.581 אלף שקלים ו-14 יחידות דיור בנות 3 חדרים בגודל 85 מ"ר במחיר מוזל של 805.780 אלף שקלים. הרישום להגרלה פתוח עד תאריך 9/11/15 כולל.
ההרשמה מתבצעת במשרדי חברת 'אלמוג', במרכז הקבלנים מודיעין, רחוב תלתן 2, בסמוך לבניין העירייה. ההרשמה פתוחה בכל יום בין השעות 10:00 ועד 16:00 ובימי שישי בין השעות 10:30 ועד 12:30. לפרטים נוספים ניתן לפנות לטלפון 5504* ואתר החברה שם מופיעים פרטי התוכנית והדירות המוצעות במסגרת המבצע.
איך נרשמים: כדי להירשם להגרלה צריכים להגיע יחד, שני בני הזוג, עם תעודת זכאות בתוקף של משרד השיכון וכן מסמך 'אישור השתתפות בפרויקטים במסגרת מחיר למשתכן'. מסמכים אלה נמצאים בתוך התיקייה, שקיבל כל זכאי במסגרת מבצע ההסברה והנפקת תעודות הזכאות שנערך בעיר לפני מספר חודשים. בנוסף, הנרשמים צריכים להביא איתם תעודת זהות כולל ספח רישום הילדים (אם יש) וצילום של התעודה והספח.
עוד נקבע בתנאי ההגרלה כי הזוכים אינם רשאים למכור את הדירה במשך 10 שנים מיום קבלתה, ואינם רשאים להשכיר את הדירה במשך 5 שנים מיום קבלתה.
ראש העיר, חיים ביבס: "העירייה עושה את מירב המאמצים כדי לאפשר לצעירים, תושבי העיר לבנות כאן את ביתם. פרויקט דיור למשתכן הוא אחד הפרויקטים החשובים ליצירת פתרונות לדיור לטובות זוגות צעירים. אנחנו נעשה כל מאמץ, הן כעיריית מודיעין מכבים רעות והן כמרכז שלטון מקומי שפרויקט זה ימשיך להתקיים גם בשכונות העתידיות באמצעות תמהיל נכון של דיור למשתכן ומחיר מטרה, דבר שיאפשר לילדים שלנו למצוא דירה זולה בעיר בה גדלו. "
מחזיק תיק הצעירים, חבר המועצה אלעד שמעונוביץ: "פרויקט דיור למשתכן בעיר ממשיך להתקדם ולהציע דירות מוזלות לזוגות צעירים וזכאים. זוהי ההגרלה השלישית בסדרה מתוך חמש הגרלות והיא האטרקטיבית ביותר הכוללת את מחירי הדירות הנמוכים ביותר בשכונה- כמעט שליש ממחיר השוק כיום של דירת 3 חדרים בעיר. אנחנו צופים ביקוש גדול מאוד ברישום להגרלה וקוראים לכל מי שהנפיק תעודת זכאות באמצעותנו, להקדים ולהירשם כדי לא לפספס את המועד. אמנם אין משמעות לזמן ההרשמה, והסיכוי לזכייה של מי שנרשם ביום הראשון זהה בדיוק לסיכוי הזכייה של מי שנרשם ביום האחרון להרשמה אך לא מומלץ לחכות לימים האחרונים ולימי שישי שיהיו העמוסים ביותר. הודענו השבוע לכל הנרשמים בכנס על פתיחתה של ההרשמה, גם במייל וגם באמצעות מסרונים כחלק מהנגשת המידע והסיוע של העירייה לזוגות הצעירים והזכאים ואנחנו נמשיך לעדכן גם בהגרלות הבאות."

03/12/2025 י"ג כסלו תשפ"ו
המאבק הסביבתי עולה מדרגה: ראש העיר סייר עם נציגי התושבים במוקדי השריפות ויקיים פגישות עם בכירי מערכת הביטחון. העירייה דורשת תוכנית פעולה מיידית להפסקת הזיהום

03/12/2025 י"ג כסלו תשפ"ו
העירייה בשיתוף עם רשות הטבע והגנים מפרסמת קמפיין הסברה להיכרות עם חיות הבר הגרות באזור והנחיות להפחתת גורמי המשיכה שלהן לשטח העיר

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
המעלה ממוקם בסמוך לפארק הדגים ויספר את סיפורו של אלכס שלחם בגבורה במלחמת חרבות ברזל. בן 26 בנופלו

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
הסתיימו העבודות להקמת מעגל תנועה בעמק האלה וריבוד בכביש ברחוב אסתר המלכה ועמק איילון. בהמשך קרצוף וריבוד הכביש בעמק החולה

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
יחידת החילוץ העירונית קיימה תרגיל עם עשרות מתנדבי היחידה לחילוץ לכודים מהריסות בעת תרחיש חירום של רעידת אדמה או ירי טילים

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
העירייה מגבירה את פעילותה במניעת זיהום האוויר. ראש העיר חיים ביבס, ייפגש בימים הקרובים עם הדרגים הבכירים במערכת הביטחון

27/11/2025 ז' כסלו תשפ"ו
מרוץ חגיגי ראשון מסוגו ייערך בשטח הפתוח של יער בן שמן – בין קברות המכבים לנופי בקעת הנזירים, עם מקצים לכל הגילים ורוח חנוכה ספורטיבית במיוחד.

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
הכיכר שממוקמת בצומת הרחובות עמק האלה ואליהו הנביא, נמצאת בשלבי העבודה האחרונים שצפויים להסתיים לקראת סוף השבוע

26/11/2025 ו' כסלו תשפ"ו
גדוד המילואים האזורי קיים לראשונה תרגול מערכתי ברמת המפג״ד לחיזוק המוכנות, קבלת ההחלטות והשליטה בשטח המבצעי

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
ביום שישי 28.11 בשעה 10:00 בפארק הדגים, יתקיים טקס הנצחה וקריאת מעלה לזכרו של רב סמל במיל' אלכסנדר אנוסוב, אשר נפל בעת קרב הגנה על המולדת במלחמת חרבות ברזל

27/11/2025 ז' כסלו תשפ"ו
בעקבות התגברות זיהום האוויר: עיריית מודיעין מכבים רעות דורשת מהמדינה להציג תוכנית פעולה מלאה, עם לוחות זמנים ותקציב לא להסתפק בדיבורים והצהרות

25/11/2025 ה' כסלו תשפ"ו
ההחל מיום ראשון, 23.11.25 יחלו העבודות לשדרוג כביש עמק איילון דרום. במהלך העבודות יתקיימו הסדרי תנועה זמניים

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
מודיעין מכבים רעות ניצבת בראש הטבלה בפער משמעותי מערים גדולות אחרות בארץ, ומוכיחה שוב ושוב ערכיות ומנהיגות עם מיטב בנותיה ובניה שנלחמים למען המדינה

20/11/2025 כ"ט חשון תשפ"ו
ביום שישי 14.11.25 התקיים טקס ההנצחה לזכרו של בן העיר, רב סמל יונה בצלאל בריף בהשתתפות בני המשפחה, חברים ותושבים שבאו לחלוק כבוד לזכרו

18/11/2025 כ"ז חשון תשפ"ו
שכונת הפרחים היא הראשונה בתכנית העירונית לשדרוג תאורת הרחוב. מאות גופי תאורה מוחלפים בימים אלה ללדים חסכוניים, כחלק ממהלך רחב להטמעת תשתיות "עיר חכמה" בכל רחבי העיר.

20/11/2025 כ"ט חשון תשפ"ו
בפסטיבל הוותיק התקיימו מופעים רבים בשלל סגנונות מוסיקה בכל רחבי העיר במשך שלושה ימים

19/11/2025 כ"ח חשון תשפ"ו
הנהלת העיר אישרה ביום שני את הצעת תקציב העירייה לשנת 2026 בסך כ-1.054 מיליארד שקלים, ואת תקציב הפיתוח לשנים 2028-2026 בסך 4.959 מיליארד שקלים.

18/11/2025 כ"ז חשון תשפ"ו
עקב מזג האוויר החורפי הצפוי בסוף השבוע, המופעים החיצוניים של פסטיבל צלילי סתיו יתקיימו באולמות ברחבי העיר

10/11/2025 י"ט חשון תשפ"ו
העבודות לשדרוג כביש תכלת הסתיימו ומתחדשות העבודות לשדרוג כביש עמק איילון דרום. במהלך העבודות יתקיימו הסדרי תנועה זמניים

18/11/2025 כ"ז חשון תשפ"ו
טקס חנוכת מעלה על שמו של רב סמל יונה בצלאל בריף ז"ל, לוחם דובדבן בן העיר, שגילה גבורה עילאית בלחימה בכפר עזה ונפטר לאחר מאבק ממושך על חייו ייערך ביום שישי 14.11.25 בפארק השכנות, כחלק ממיזם ההנצחה העירוני.
אנו משתמשים בקובצי Cookie, כדי להמשיך להשתמש באתר, יש לאשר את מדיניות הפרטיות שלנו.