מרוץ מודיעין ה-11

04/11/2015 כ"ב חשון תשע"ו

אלפי משתתפים שנרשמו למרוץ מודיעין ה-11 כבר מתחילים את החימום לקראת המרוץ שיערך ביום שישי,, 6.11.15, כאשר ההרשמה למרוץ כבר לקראת סיומה.

מרוץ מודיעין יכלול כמו בכל שנה את המרוצים ל-5 ו-10 ק"מ וכן את אליפות בתי הספר בהשתתפות מאות תלמידי בתי ספר מכל העיר. נוסף לכך, השנה נוסף מסלול נוסף בתחרות – מסלול עממי באורך 1.2 ק"מ. מסלול זה מיועד לכלל הציבור ובין השאר ישתתפו בו חברי עמותות איל"ן ואקים וחברי העמותה למען הקשיש.

עמותת אקים ואיל"ן לא לקחו את המרוץ בקלות ובימים האחרונים הם מקיימים אימונים מפרכים לקראת המסע כאשר שתי העמותות החליטו על ריצה משותפת במרוץ. בין המתאמנים לקראת המרוץ היו שחר לביא ואיילת ביטון שיצאו בבוקר שישי האחרון לרוץ ולבדוק את מסלול המרוץ העממי לראות האם ילדי אקים ואיל"ן יכולים להשתתף וחזרו מרוצים מאוד.

יו"ר אקים מודיעין אלון טביב, שסיפר כי העמותה רשמה כעשרים חברי עמותה ישתתפו במרוץ: "שמחתי מאוד לשמוע שהעירייה פתחה מקצה עממי שמתאים לבעלי צרכים מיוחדים. זהו עוד מעשה נפלא בה העירייה והעומד בראשה, חיים ביבס, מראים התחשבות ורצון טוב לפנות עד כמה שניתן לקהלים שונים שיוכלו ליהנות יחד עם בני משפחותיהם. כל דבר קטן כגדול הנעשה להנגשת פעילויות עירוניות מקדם מאוד את המודעות להכללת השונה ומוסיף לתחושת המשפחתיות ברמה הגרעינית שהנה אפשר גם את זה לעשות יחד ולא להיות רק כצופה מהצד. אנו משפחות אקים נצעד יחד עם משפחות איל"ן בגאווה גדולה ונשמח עם עוד עמותות יצטרפו אלינו בשמחה."

יו"ר סניף איל"ן מודיעין, עו"ד שלום דהאן: "המקצה המותאם לבעלי צרכים מיוחדים שייפתח לראשונה במרוץ מודיעין הוא המשך ישיר לשיתוף הפעולה הפורה בין איל"ן מודיעין לבין העירייה והעומד בראשה וכמובן עם אקי"ם מודיעין והיו"ר החדש שלה אלון טביב. אני קורא לכל ילדי והורי איל"ן ואקי"ם ממודיעין ויישובי הסביבה להשתתף במרוץ ולהוכיח לכולם שהמוגבלות הגופנית לא מונעת השתתפות בפעילות ספורטיבית כמו מרוץ מודיעין".

המרוץ ייצא מצומת עמק דותן ועמק יזרעאל לכיוון שדרות יאיר פרג. משם ימשיכו הרצים לכיוון מכבים ובחזרה לנקודת ההזנקה. רצי המרוץ לעשרה ק"מ ימשיכו אחרי מכבים לרוץ לשדרות מנחם בגין לכיוון כיכר המשטרה ומשם בחזרה לנקודת ההזנקה.

במהלך המרוצים ובמגביל אליהם ייערך בפארק הדגים הפנינג עבור כל המשתתפים וגם עבור אלה שלא. ההפנינג יכלול מתנפחים ודוכני מכירה של מוצרי ספורט וכן עמדות של עמותת דובדבן השותפה למרוץ זו השנה השלישית. בסיום המרוץ יתקיים במקום גם טקס הענקת פרסים.

בתמונה מימין לשמאל: יהורם גלילי חבר הנהלת איל"ן, חנן טישלר חבר הנהלת אקים ובנו ליעד, אלון טביב יו"ר אקים בעיר ובנו אליעד, לימור לוי וביתה ליאל, שרה פוליאנו חברת הנהלת איל"ן, חנן פרידמן ובנו לידור.

מרוץ מודיעין ה-11

הסדרי תנועה וסגירת כבישים

החל מהשעה 06:00 ועד  12:00 ייחסם לתנועת כלי רכב רחוב עמק דותן בקטע שבין רחוב עמק יזרעאל (מערב) לרחוב עמק יזרעאל (מזרח)

הרחובות הבאים ייחסמו לתנועה בין השעות 8:15 – 11:00:

• רחוב עמק דותן (אי זוגי) לכיוון מזרח מצומת עמק יזרעאל (מערב) עד דרך יאיר פרג.

• לא תתאפשר כניסה/יציאה לרחוב נחל בצת בזמן המירוץ.

• לא תתאפשר יציאה מרחוב עמק יזרעאל לכיוון עמק דותן.

• ביציאה מרחוב נחל בזק לכיוון רחוב עמק יזרעאל תתאפשר פניה שמאלה בלבד.

• דרך יאיר פרג מצומת עמק דותן (צפון) ועד כיכר הכניסה לרעות – הנתיב המזרחי יחסם לתנועה.

• שדרת המכבים, כניסה/יציאה ממכבים - יחסם לתנועה בשני הכיוונים.

• שדרות מנחם בגין יחסם לתנועה בשני הכיוונים מכיכר הגבורה בכניסה לרעות ועד לכיכר סמוך לפניה לרחוב לאה אמנו. (בשדרות מנחם     בגין, בכביש הצמוד לבתי התושבים תתאפשר נסיעה כרגיל).

• לא תתאפשר יציאה לרחוב עמק דותן מהרחובות הבאים: עמק יזרעאל, נחל בצת, נחל געתון, נחל תנינים.

• לא תתאפשר יציאת/כניסת רכבים לרחוב עמק דותן לבתים שמספריהם: 1-37.

• לבאים מכיוון לטרון על ציר שדרות חשמונאים לא תתאפשר פניה לשדרות מנחם בגין. הכניסה לשכונת מוריה/שבטים תתאפשר דרך
        רחוב שבטי ישראל.

• עמק יזרעאל (מערב) יהפוך לכביש חד סטרי מכיוון רחוב עמק דותן לכיוון רחוב עמק החולה. ביציאה מרחוב נחל ירמוך לכיוון עמק יזרעאל     תתאפשר פניה ימינה בלבד.

• רחוב נחל דליה ייסגר לסירוגין למספר דקות בקטע שבין רחוב נחל געתון לרחוב נחל תנינים בין השעות 8:30 – 9:15

• חוצי עמק דותן שיהיו סגורים לתנועה:
    • חוצה עמק במרכז מסחרי מליבו סנטר.
    • חוצה עמק סמוך למועדון הנוער מול עמק דותן 27-29.

• כניסה ויציאה מרעות תתאפשר אך ורק לכיוון צפון דרך רחוב עמק החולה (ע"פ הכוונה של המשטרה).

• כניסה/יציאה ממכבים תתאפשר אך ורק מהכניסה הצפונית של מכבים דרך רחוב דרך הראשונים ומשם ימינה בלבד לכיוון כביש 443.

• כניסה למכבים תתאפשר מכיוון כביש 443 בלבד (ודרך הכניסה הצפונית – ע"פ שילוט הכוונה).

• תושבי רחוב עמק דותן מתבקשים שלא להחנות את רכבם לאורך הרחוב בין הבתים 1-37 אלא בחניות הבניינים, רכב שיחנה על "ציר     המרוץ" ייגרר.

חניית נכים תתאפשר בחניית האספלט ברחבת הכורכר מול היכל התרבות

שינויים במסלולי האוטובוסים בתחבורה הציבורית
    החל מהשעה 06:00 ועד השעה 12:00 בבוקר כל התחבורה הבינעירונית תצא מעמק החולה בתחנה הסמוכה לבי"ס דורות.

• קו 1 וקו 2 יופנו לכיוון עמק החולה מרח' עמק יזרעאל מערב.

• קו 4 – בין השעות 08:00 – 11:00 לא יכנס למכבים

לחצו כאן למפת הכבישים החסומים לתנועה – מסומנים במפה בצבע אדום

קיץ מודיעיני: שבוע 5

25/07/2024 י"ט תמוז תשפ"ד