בפארק הנופש והספורט ובבריכה העירונית נערכים לקראת פתיחת עונת הרחצה הרשמית ב-18.5.25. בפארק הנופש, בריכת אינפיניטי, מגלשות מים וחדר כושר חדשני, בבריכה העירונית בריכת שחייה חצי אולימפית, בריכת פעוטות ושלל חוגים מחכים לכם!
באגף לשירותים חברתיים עושים בשבועיים האחרונים לילות כימים, כחלק מההכנות לקראת חג הפסח המתקרב. על פי נתוני האגף לשירותים חברתיים יש בעיר כ-500 משפחות שזקוקות לסיוע לקראת החג ומוכרות לאגף.
באגף ציינו כי הרשימה מתעדכנת בכל עת, כאשר ישנם מקרים של משפחות שהודיעו שהיו רשומות בעבר וכיום אינן זקוקות לסיוע בעוד שמשפחות אחרות נרשמו כחדשות.
באגף סיפרו השבוע כי גם ניכרת התופעה של גופים ואנשים פרטיים שנרתמים לסייע לתושבי העיר שידם אינה משגת וציינו בין השאר את אנשי העמותה הצרפתית, שגם גייסו כספים וגם הכינו 100 חבילות בשווי של מאות שקלים כל אחת, את עמותת "עזר מודיעין", בראשות הרב סגל, שתרמה 40 חבילות, את קהילת יזמ"ה שתרמה 50 חבילות, את חב"ד שתרמו 12 חבילות, את חברת "אחד לבניין" שתרמה 18 סלי מזון גדולים, את התורם, שביקש להישאר אנונימי, שתרם שבעה סלי מזון גדולים ואת הקרן לידידות שתרמה למשפחות המועדוניות תלושי מזון בסך 400 שקלים ותלושי ביגוד בסך 300 שקלים.
בנוסף, היו גופים נוספים שתרמו תלושי קנייה לחג: קו אופ ישראל תרמו 10,000 שקלים, רמי לוי שיווק השקמה תרמו 6,250 שקלים, יינות ביתן תרמו 2,000 שקלים, תורם אנונימי נוסף תרם 1,650 שקלים ושלושה תושבים תרמו יחד 2,500 שקלים.
בנוסף לגופים אלו, באגף ציינו כי היו לא מעט תושבים שתרמו לנזקקים תרומות פרטיות. באגף ציינו תורמת שבחרה להיות אנונימית שתרמה אלפי שקלים, תורמת אחרת שביקשה ממשפחה רשימת קניות לחג ורכשה עבורה את המוצרים ותורם אנונימי נוסף שדאג לארוחת קייטרינג מבושלת למשפחה לערב החג.
תרומה מרגשת עבור קשישים ניצולי שואה המוכרים באגף, התקבלה מתלמידי בית הספר מכבים רעות מו"ר שאספו 9,500 שקלים ביריד קהילתי.
מנהל האגף, יעקב אלמוג, הודה לכלל ארגוני הסיוע, העמותות והאנשים הפרטיים שתרמו לטובת המשפחות הזקוקות לסיוע ובכך מאפשרים גם למעוטי היכולת מעט עזרה לקראת החג. הוא סיפר כי סלי המזון ניתנים למשפחות הנזקקות ביותר, כאשר התלושים מחולקים לאלה שלא יקבלו סלים או שלא רוצים סל או כתגבור למשפחה שתקבל סל קטן יותר. האגף, באמצעות העמותות, יצליח לתת מענה לכל המשפחות המוכרות כנזקקות באגף.
אלמוג הוסיף וציין כי אחד הדגשים בחלוקת המצרכים היה התאמת הסל לאופי המשפחה, בין אם בענייני כשרות, בין אם מדובר במשפחות ברוכות ילדים וכן הלאה. כמו כן הוסיף, כי להערכתו מספר של כ- 250 – 300 חבילות מחולקות על ידי העמותות באופן עצמאי למשפחות שלא מוכרות באגף.
רכזת המתנדבים באגף, רונית שטייגמן בניאן: "מרגש ומחמם את הלב בכל פעם מחדש ההתגייסות והתורמים הנפלאים שיש בעירנו. תודה גדולה בשם המשפחות אשר בזכות התרומות יכולות לקיים את החגים בדרך מכובדת."
14/05/2025 ט"ז אייר תשפ"ה
בפארק הנופש והספורט ובבריכה העירונית נערכים לקראת פתיחת עונת הרחצה הרשמית ב-18.5.25. בפארק הנופש, בריכת אינפיניטי, מגלשות מים וחדר כושר חדשני, בבריכה העירונית בריכת שחייה חצי אולימפית, בריכת פעוטות ושלל חוגים מחכים לכם!
14/05/2025 ט"ז אייר תשפ"ה
יחידת החילוץ וההצלה העירונית השתתפה באימון חילוץ לכודים באתר הרס, שמטרתו שמירה על הכשירות והמוכנות של היחידה לכל תרחיש חירום
12/05/2025 י"ד אייר תשפ"ה
החלו העבודות להקמת גדר ביטחון תקנית חדשה נוספת לגדר הקיימת במכבים. זאת כחלק מהתכנית לשדרוג ועיבוי מערך הביטחון בקו התפר מכבים בהשקעה של 2.5 מיליון שקלים, שתכלול בין היתר, התקנת מערכות טכנולוגיות חדישות, הקמת מוקד ביטחון/מוקד רואה ועוד.
08/05/2025 י' אייר תשפ"ה
בתקופה הקרובה יירכשו ערכות ציוד נוספות לכיבוי שריפות אשר יוצבו בניידות הביטחון העירוניות ובנוסף, כחלק מלקחי השריפות שאירעו באזור, יוקם צוות ייעודי שייתן מענה ראשוני לכיבוי שריפות
06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה
אירועי יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונרצחי פעולות האיבה נפתחו בטקס של הנחת זרים על ידי המשפחות השכולות באנדרטה העירונית, והמשיכו לטקסים עירוניים בהשתתפות תנועות הנוער וערבי שיח ושירי לוחמים
06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה
ערב יום הזיכרון נשתלו פרחים צהובים ליד אבני הזיכרון במשעולים, המעלות ואתרי ההנצחה לנופלים תושבי העיר
06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה
הפסטיבל הכולל מסלולים מפתיעים מנקודת מבטם ובהדרכת תושבי העיר -מתנדבים חוזר לעיר. טיולים בשלל אתרים בעיר. מהרו להירשם
15/05/2025 י"ז אייר תשפ"ה
תושבי העיר מוזמנים לצעדת מודיעין המסורתית, שתתקיים ביום שבת 24.5.2025. הצטרפו אלינו לצעידה חווייתית בשבילי הטבע הסובבים את העיר ולהפנינג לכל המשפחה
06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה
אלפי תושבים הגיעו לאירועי יום העצמאות, שנדחו ביום, בהתאם להנחיות הביטחון וכיבוי אש
08/05/2025 י' אייר תשפ"ה
העבודות יתחילו ביום ראשון 11.5.25, והן ייכללו קרצוף וסלילה של הכביש. העבודות מבוצעות במסגרת התכנית העירונית המקיפה לשדרוג תשתיות בשכונות הוותיקות
05/05/2025 ז' אייר תשפ"ה
במסגרת היערכות העירייה להדלקת מדורות בחג, הוחלט כמשנה זהירות עקב מזג האוויר, לצמצם את הדלקת המדורות ליום אחד 15.5, במתחם שאושר על ידי העירייה. במידה וייצא לקראת החג, איסור הדלקת מדורות על ידי נציב הכבאות, לא תותר הדלקת מדורות בעיר.
05/05/2025 ז' אייר תשפ"ה
בהנחיית כיבוי אש וקק''ל – אין להיכנס ליערות באזור ואין להדליק אש בשטחי העיר, למעט בהתאם להנחיות כבאות והצלה וקק''ל – חל איסור על כניסה ליערות שבאזורנו ובהם: יער בן שמן, פארק קנדה, יער אשתאול ויער קולה.
03/05/2025 ה' אייר תשפ"ה
בעקבות מזג האוויר הקיצוני והשריפות – אירועי העצמאות נדחו ביממה וייערכו כמתוכנן הערב
01/05/2025 ג' אייר תשפ"ה
בעקבות תנאי מזג האוויר ולאחר הערכת מצב, נדחו אירועי יום העצמאות שתוכננו להיום 30.4, למחר חמישי 1.5 בשעה 20:00. העירייה תעדכן ככל שיידרש.
06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה
לקראת ערב יום העצמאות מפרסמת העירייה את הנתונים העדכניים לחודש אפריל 2025. על פי הנתונים בעיר מתגוררים 109,179 תושבים, העיר עודנה אחת הערים הצעירות בארץ עם גיל ממוצע 34.6 והשנה חוגגים יום הולדת 77 כמו המדינה, 560 תושבים
01/05/2025 ג' אייר תשפ"ה
העירייה תפעיל הסעות לבית העלמין ביום הזיכרון. בערב העצמאות – חסימות כבישים, סידורי נגישות ואכיפה מוגברת במתחמי החגיגות
28/04/2025 ל' ניסן תשפ"ה
מאות כבשים של קק''ל יסייעו, כמו בכל שנה בניכוש עשביה בשטחים הפתוחים בעוטף העיר במטרה למנוע התפרצות שריפות
28/04/2025 ל' ניסן תשפ"ה
יריד ההשכלה הגבוהה של מרכז הצעירים חוזר – עם מוסדות מובילים, ייעוץ במקום, והטבות לנרשמים – במיוחד לצעירים שמתכננים את הצעד הבא.
27/04/2025 כ"ט ניסן תשפ"ה
מינהל שפ''ע של העירייה פועל בשטחים הציבוריים לייבוש מקורות מים ולצמצום מפגעי היתושים, בדגש על הטיגריס האסייני – התושבים מתבקשים לסייע גם בשטח הביתי
30/04/2025 ב' אייר תשפ"ה
אירועי יום הזיכרון ויום העצמאות ייפתחו בטקסי זיכרון והנצחה וימשיכו בערב של שירה ישראלית ואווירה קהילתית, בהובלת אמנים מהשורה הראשונה ובשיתוף יוצרים מקומיים.