המאבק הסביבתי עולה מדרגה: ראש העיר סייר עם נציגי התושבים במוקדי השריפות ויקיים פגישות עם בכירי מערכת הביטחון. העירייה דורשת תוכנית פעולה מיידית להפסקת הזיהום
שימו לב עדכון חשוב! בוטל היום המרוכז לחידוש תעודות זכאות שהיה אמור להתקיים ביום ראשון 8.5.16 במרכז הצעירים.
חברת 'פרץ בוני הנגב' הודיעה השבוע על פתיחת הרישום להגרלה של 45 יחידות דיור הנבנות על ידה במסגרת תכנית 'מחיר למשתכן'. זהו רישום להגרלה רביעית בסדרה מתוך חמש, לאחר שהגרלות של חברות 'דונה', 'האחים אוזן' ו-'אלמוג' כבר הסתיימו.
בסך הכל כוללת תכנית 'דיור למשתכן' במודיעין מכבים רעות 168 יחידות דיור בשכונת הציפורים בעיר במחיר מוזל, כאשר בחודשים הקרובים צפוי להתפרסם רישום להגרלה האחרונה של שאר יחידות הדיור.
חברת פרץ בוני הנגב, שזכתה במתחם בנייה בשכונה החדשה התחייבה למכור 45 יחידות דיור בנות 3 חדרים בגודל 85 מ"ר במחיר מוזל של 597,904 אלף שקלים. הרישום להגרלה נפתח ביום ראשון 1/5/16, והוא יהיה פתוח למשך שלושה שבועות עד תאריך 22/5/16 כולל.
ההרשמה מתבצעת במשרדי עורכי הדין שוב ושות', ברחוב וייצמן 2 בתל אביב, בבניין אמות בקומה 12. ההרשמה פתוחה בכל יום בין השעות 10:00 ועד 16:00 ובימי שישי בין השעות 10:00 ועד 13:00. לפרטים נוספים ניתן לפנות לטלפון 03-6942000 שם מופיעים פרטי התוכנית והדירות המוצעות במסגרת המבצע.
איך נרשמים: כדי להירשם להגרלה צריכים להגיע יחד, שני בני הזוג, עם תעודת זכאות בתוקף של משרד השיכון וכן מסמך 'אישור השתתפות בפרויקטים במסגרת מחיר למשתכן'. מסמכים אלה נמצאים בתוך התיקייה, שקיבל כל זכאי במסגרת מבצע ההסברה והנפקת תעודות הזכאות שנערך בעיר לפני מספר חודשים. בנוסף, הנרשמים צריכים להביא איתם תעודת זהות כולל ספח רישום הילדים (אם יש) וצילום של התעודה והספח. להגרלה זו אין דמי רישום. עוד נקבע בתנאי ההגרלה כי הזוכים אינם רשאים למכור את הדירה במשך 10 שנים מיום קבלתה, ואינם רשאים להשכיר את הדירה במשך 5 שנים מיום קבלתה.
שימו לב עדכון חשוב! בוטל היום המרוכז לחידוש תעודות זכאות שהיה אמור להתקיים ביום ראשון 8.5.16 במרכז הצעירים. משרד השיכון הודיע לנו כי הוא אינו מאפשר לקיים ריכוז בהליך הנפקה מזורז של חידוש תעודות הזכאות עבור תושבי העיר.
החלטה זו התקבלה לאחר ניסיונות של העירייה לשנות את ההחלטה אך בשל הסכמים משפטיים התברר כי ניתן להנפיק את התעודות רק בסניפי חברות עמידר, מגע"ר ומילגם.
יחד עם זאת משרד השיכון נעתר לבקשתנו להאריך את מועד הרישום להגרלה של חברת "פרץ בוני הנגב" עד לתאריך 31.5.16 על מנת לאפשר לכם זמן לחידוש התעודות.
אנו מתנצלים על חוסר הנוחות אך הדברים לא תלויים בנו. נמשיך לפעול ולסייע לכם גם בהגרלות הבאות.
חשוב להבהיר כי אין יכולת לחדש תעודה קיימת ויש להתחיל את התהליך מחדש על מנת להנפיק תעודה העומדת בתנאים. עם זאת, התעודה תהיה תקפה גם לפרויקט 'מחיר מטרה' שייצא לדרך בשדרות החשמונאים בעיר בחודשים הקרובים ובפרויקטים של דיור למשתכן נוספים בארץ- כך שתיחסך תהליך הנפקת תעודת עתידית.
על מנת להשתתף בפרויקט 'דיור למשתכן' בשכונת הציפורים במודיעין מכבים רעות יש לעמוד בתנאי הזכאות הבאים:
זוגות נשואים (בכל גיל): בעלי הכנסה משותפת של עד 17 אלף שקלים ברוטו ולפחות 125% משרה לשני בני הזוג
יחיד מעל גיל 35: הכנסה של עד 17 אלף שקלים ברוטו ולפחות 75% משרה
ללא בעלות על דירה קודמת
שירות צבאי או שירות לאומי
מסמכים אותם יש להביא להנפקת תעודת הזכאות:
תעודות זהות וצילום תעודות זהות כולל ספח מעודכן של שני בני הזוג
אישור קצין העיר על תקופת שירות צבאי סדיר/שירות לאומי
אישור על שירות מילואים פעיל
פרטי אחים ואחיות (צילום תעודות זהות של הורה או רשימה שכוללת את הפרטים: שם, משפחה, מס' ת.ז, שנת לידה וכתובת )- לא
חובה, מסייע בתוספת ניקוד
אישורי הכנסה בחצי השנה האחרונה (של שני בני הזוג)
תעודת נישואין – צילום (זוגות נשואים)
תעודת גירושין + הסכם גירושין( לגרושים)
נשים בהריון לאחר שבוע 20 – אישור רפואי על שבוע ההיריון ממוסד רפואי מוכר.
תשלום במקום של 240 שקלים לחברת "עמידר" באמצעות כרטיס אשראי או מזומן.
מי שמחזיק בתעודת זכאות מתבקש להביא צילום של התעודה.
להורים לילדים מעל גיל 18- תצלום תעודת זהות של הילדים
שימו לב! מי שהנפיק תעודת זכאות במתכונת החדשה של 'דיור למשתכן' אינו יכול לגשת להגרלה זו. מי שהנפיק תעודה כזו ועומד בתנאים הנ"ל מתבקש להגיע עם המסמכים הרלוונטיים ביום ראשון להנפקת תעודה במתכונת הישנה- אנו פועלים מול משרד השיכון שלא תהיה גבייה נוספת של 240 שקלים.
ראש העיר, חיים ביבס: "העירייה ממשיכה לעשות את מירב המאמצים כדי לאפשר לצעירים, תושבי העיר לבנות כאן את ביתם. פרויקט דיור למשתכן בשכונת הציפורים הוא אחד הפרויקטים החשובים ליצירת פתרונות לדיור לטובות זוגות צעירים. אנחנו נמשיך לקדם ולסייע בפרויקטים לדיור בר השגה גם בשדרות החשמונאים ובשכונות העתידיות באמצעות תמהיל נכון של דיור למשתכן ומחיר מטרה, דבר שיאפשר לילדים שלנו למצוא דירה זולה בעיר בה גדלו. "
מחזיק תיק הצעירים, חבר המועצה אלעד שמעונוביץ: "פרויקט דיור למשתכן מוכיח את עצמו ונותן הזדמנות להרבה זוגות צעירים לזכות בדירה במחיר זול משמעותית, הנחה המשקפת מעל 50% ממחיר השוק בעיר. ההגרלה הזו והבאה בתור הן האחרונות בשכונת הציפורים במתוכנת הישנה של דיור למשתכן, כאשר אנחנו נערכים להגרלות הבאות של מחיר מטרה בשדרות החשמונאים אז נפרסם את כל הקריטריונים והתהליך של הגשת מועמדות במסלולים החדשים".

03/12/2025 י"ג כסלו תשפ"ו
המאבק הסביבתי עולה מדרגה: ראש העיר סייר עם נציגי התושבים במוקדי השריפות ויקיים פגישות עם בכירי מערכת הביטחון. העירייה דורשת תוכנית פעולה מיידית להפסקת הזיהום

03/12/2025 י"ג כסלו תשפ"ו
העירייה בשיתוף עם רשות הטבע והגנים מפרסמת קמפיין הסברה להיכרות עם חיות הבר הגרות באזור והנחיות להפחתת גורמי המשיכה שלהן לשטח העיר

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
המעלה ממוקם בסמוך לפארק הדגים ויספר את סיפורו של אלכס שלחם בגבורה במלחמת חרבות ברזל. בן 26 בנופלו

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
הסתיימו העבודות להקמת מעגל תנועה בעמק האלה וריבוד בכביש ברחוב אסתר המלכה ועמק איילון. בהמשך קרצוף וריבוד הכביש בעמק החולה

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
יחידת החילוץ העירונית קיימה תרגיל עם עשרות מתנדבי היחידה לחילוץ לכודים מהריסות בעת תרחיש חירום של רעידת אדמה או ירי טילים

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
העירייה מגבירה את פעילותה במניעת זיהום האוויר. ראש העיר חיים ביבס, ייפגש בימים הקרובים עם הדרגים הבכירים במערכת הביטחון

27/11/2025 ז' כסלו תשפ"ו
מרוץ חגיגי ראשון מסוגו ייערך בשטח הפתוח של יער בן שמן – בין קברות המכבים לנופי בקעת הנזירים, עם מקצים לכל הגילים ורוח חנוכה ספורטיבית במיוחד.

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
הכיכר שממוקמת בצומת הרחובות עמק האלה ואליהו הנביא, נמצאת בשלבי העבודה האחרונים שצפויים להסתיים לקראת סוף השבוע

26/11/2025 ו' כסלו תשפ"ו
גדוד המילואים האזורי קיים לראשונה תרגול מערכתי ברמת המפג״ד לחיזוק המוכנות, קבלת ההחלטות והשליטה בשטח המבצעי

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
ביום שישי 28.11 בשעה 10:00 בפארק הדגים, יתקיים טקס הנצחה וקריאת מעלה לזכרו של רב סמל במיל' אלכסנדר אנוסוב, אשר נפל בעת קרב הגנה על המולדת במלחמת חרבות ברזל

27/11/2025 ז' כסלו תשפ"ו
בעקבות התגברות זיהום האוויר: עיריית מודיעין מכבים רעות דורשת מהמדינה להציג תוכנית פעולה מלאה, עם לוחות זמנים ותקציב לא להסתפק בדיבורים והצהרות

25/11/2025 ה' כסלו תשפ"ו
ההחל מיום ראשון, 23.11.25 יחלו העבודות לשדרוג כביש עמק איילון דרום. במהלך העבודות יתקיימו הסדרי תנועה זמניים

02/12/2025 י"ב כסלו תשפ"ו
מודיעין מכבים רעות ניצבת בראש הטבלה בפער משמעותי מערים גדולות אחרות בארץ, ומוכיחה שוב ושוב ערכיות ומנהיגות עם מיטב בנותיה ובניה שנלחמים למען המדינה

20/11/2025 כ"ט חשון תשפ"ו
ביום שישי 14.11.25 התקיים טקס ההנצחה לזכרו של בן העיר, רב סמל יונה בצלאל בריף בהשתתפות בני המשפחה, חברים ותושבים שבאו לחלוק כבוד לזכרו

18/11/2025 כ"ז חשון תשפ"ו
שכונת הפרחים היא הראשונה בתכנית העירונית לשדרוג תאורת הרחוב. מאות גופי תאורה מוחלפים בימים אלה ללדים חסכוניים, כחלק ממהלך רחב להטמעת תשתיות "עיר חכמה" בכל רחבי העיר.

20/11/2025 כ"ט חשון תשפ"ו
בפסטיבל הוותיק התקיימו מופעים רבים בשלל סגנונות מוסיקה בכל רחבי העיר במשך שלושה ימים

19/11/2025 כ"ח חשון תשפ"ו
הנהלת העיר אישרה ביום שני את הצעת תקציב העירייה לשנת 2026 בסך כ-1.054 מיליארד שקלים, ואת תקציב הפיתוח לשנים 2028-2026 בסך 4.959 מיליארד שקלים.

18/11/2025 כ"ז חשון תשפ"ו
עקב מזג האוויר החורפי הצפוי בסוף השבוע, המופעים החיצוניים של פסטיבל צלילי סתיו יתקיימו באולמות ברחבי העיר

10/11/2025 י"ט חשון תשפ"ו
העבודות לשדרוג כביש תכלת הסתיימו ומתחדשות העבודות לשדרוג כביש עמק איילון דרום. במהלך העבודות יתקיימו הסדרי תנועה זמניים

18/11/2025 כ"ז חשון תשפ"ו
טקס חנוכת מעלה על שמו של רב סמל יונה בצלאל בריף ז"ל, לוחם דובדבן בן העיר, שגילה גבורה עילאית בלחימה בכפר עזה ונפטר לאחר מאבק ממושך על חייו ייערך ביום שישי 14.11.25 בפארק השכנות, כחלק ממיזם ההנצחה העירוני.
אנו משתמשים בקובצי Cookie, כדי להמשיך להשתמש באתר, יש לאשר את מדיניות הפרטיות שלנו.