מופע הסיום של אירועי הקיץ וחגיגות 30 שנה לעיר יתקיים ביום חמישי באמפי פארק עמק החולה, עם הסדרי תנועה, סידורי הנגשה וחניונים פתוחים לקהל.
בנר שני ושלישי של חנוכה (25-26 בדצמבר) ייערך האירוע הקהילתי "בתים מדליקים", במסגרתו פותחות משפחות מהעיר את ביתן להדלקת נרות ופעילות ערכית ברוח החג. בעמותת סחלבים, שעורכת את האירוע, מזמינים את תושבי העיר לקחת חלק וליהנות שלל פעילויות ללא תשלום.
הפעילות מתקיימת בבתים על ידי המשפחות המארחות, תושבים מתנדבים או בנות גרעין מנחלת שי, שיגיעו לבתים ויעבירו פעילויות שונות במקביל.
ביום ראשון, 25.12 תתקיים בבית משפחת דלין שבשכונת המגינים ובבית משפחת כהנא בשכונת הכרמים, פעילות חווייתית לילדים. בגן "בית וגן" שבשכונת הפרחים תיערך, לאחר הדלקת הנרות, הפעלה מוזיקאלית על אור וחושך לקטנטנים בגילאי 2-3. בשכונת מוריה, תערוך הקהילה הישראלית פעילות חווייתית לכל המשפחה.
החבר'ה "היותר גדולים" יוכלו ליהנות ביום זה מסיפור עם אודות חנוכה שתספר אביבה סמית בבית משפחת איתן שברעות וכן מהרצאה שתעסוק גם היא בחנוכה, אותה יעביר דוד קב בבית משפחת מגר בשכונת הפרחים.
ביום שני 26.12, תיערך בבית משפחת גלנץ, שבשכונת משואה, פעילות חווייתית לכל המשפחה שתעזור למשתתפים למצוא את האור שבתוכם. ביום זה יוכלו בנות העיר ליהנות מפעילות של מחול מזרחי לנשים בלבד, בנושא אור שתיערך בבית משפחת כהן ברעות.
בנוסף, ביום זה יערכו מספר פעילויות למבוגרים: בבית משפחת איתן ברעות יוכלו המשתתפים ליהנות מסיפור עם אודות חנוכה אותו תספר אביבה סמית. בבית משפחת שוויקי במכבים תנחה אביבית פעילות ייחודית שתעסוק בתעלומת חג החנוכה. ניצה דביר תארח בביתה שברעות ותשתף את הנוכחים בזיכרונות מבית אבא. בבית משפחת חן במכבים יעביר אלי רוזנברג, מנהל יד שרה בעיר, הרצאה בנושא זהויות של חמלה. לסיום, ינחה רותם ויצמן מקהילת רעים בבית משפחות לבקוביץ ברעות, סדנא שתעסוק ברעיון אחדות העם בחנוכה.
הפעילויות השונות פתוחות לקהל הרחב ללא תשלום, אך במטרה לכבד את המשפחות המארחות, נדרשת הרשמה מראש באתר עמותת סחלבים. כאשר כתובות הבתים יישלחו לנרשמים. קישור להרשמה מראש
בתים מדליקים במודיעין מכבים רעות
24/08/2026 י"א אלול תשפ"ו
מופע הסיום של אירועי הקיץ וחגיגות 30 שנה לעיר יתקיים ביום חמישי באמפי פארק עמק החולה, עם הסדרי תנועה, סידורי הנגשה וחניונים פתוחים לקהל.

20/08/2026 ז' אלול תשפ"ו
העבודות לשדרוג הכביש ברחובות לוי ונחל צלמון החלו השבוע. במהלך העבודות יחולו הסדרי תנועה זמניים בהתאם להתקדמותן.

24/08/2026 י"א אלול תשפ"ו
אירועי קיץ מודיעיני נמשכו גם בשבוע שעבר עם אלפי תושבות ותושבים שהגיעו ליהנות ממופעים, פעילויות קהילתיות ואירועים לכל המשפחה ברחבי העיר

19/08/2026 ו' אלול תשפ"ו
כ־1,250 מעברי חצייה וסימוני כביש נצבעים מחדש ברחבי העיר, בדגש על אזורי מוסדות החינוך. בהמשך החודש יחודשו גם מתחמי "נשק וסע" בבתי הספר היסודיים

19/08/2026 ו' אלול תשפ"ו
העירייה מקדמת טופס מקוון חדש להגשת בקשות להחזרים כספיים, כחלק משיפור השירות הדיגיטלי לתושבים

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
החל מיום ראשון 16.8 יתקיימו עבודות לשדרוג הכביש ברחובות לוי ונחל צלמון, במסגרתן יבוצע קרצוף וריבוד של הכביש. העבודות יבוצעו בשלבים, לאורך כל שעות היממה ויחולו הסדרי תנועה זמניים

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
מאות ילדים נהנו מההפנינג הרטוב, כ־1,700 תושבים הגיעו למופע הבי ג'יז, ובהמשך מחכים חנן בן ארי, הפרויקט של רביבו ותיסלם.

09/08/2026 כ"ו אב תשפ"ו
העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תסיים העירייה את שלב העבודות באזור מפגש הכבישים עמק דותן ועמק החולה

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
במסגרת פעולות העירייה לשיפור הניקיון והמרחב הציבורי, יחל מבצע שטיפה והסרת כתמים במרכז העיר, בשיתוף בעלי העסקים

09/08/2026 כ"ו אב תשפ"ו
העירייה מפנה את המיכלים הכחולים מחדרי האשפה ונערכת להצבת מיכלים מונפים בעמדות מחזור אזוריות ברחבי העיר

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
חצי מחופשת הקיץ כבר מאחורינו, ומודיעין מכבים רעות ממשיכה עם חודש נוסף של מופעים, אירועים ופעילויות לכל המשפחה.

29/07/2026 ט"ו אב תשפ"ו
העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תמשיך העירייה בעבודות לילה לקרצוף וסלילה ברחוב עמק דותן

02/08/2026 י"ט אב תשפ"ו
סידורי הנגשה, חניות ייעודיות, חסימות כבישים כך נערכת העירייה לקראת אירועי חגיגות ה-30 להקמת העיר

04/08/2026 כ"א אב תשפ"ו
העירייה תחל בהקמת מעגל תנועה בצומת עמק זבולון ותרשיש. העבודות יבוצעו בארבעה שלבים ויכללו שינויים זמניים בהסדרי התנועה.

29/07/2026 ט"ו אב תשפ"ו
פסטיבל היין יתקיים במשך שלושה ערבים בפארק ענבה, וביום חמישי ייערך אירוע ה־30 לעיר עם עדן בן זקן ועילי בוטנר וילדי החוץ.

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו
שלושה קטינים עוכבו לחקירה בעקבות השחתת רכוש בפארק בעיר. החשודים אותרו באמצעות מצלמות העירייה ובשיתוף פעולה בין המשטרה למערכי הביטחון העירוניים.

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו
העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תמשיך העירייה בעבודות לילה לקרצוף וסלילה ברחוב עמק דותן

21/07/2026 ז' אב תשפ"ו
משפחות שכולות, מפקדים ולוחמים התכנסו בבית יד לבנים לערב זיכרון ומורשת לציון שני עשורים למלחמת לבנון השנייה.

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו
כ-110 מתנדבי יחידת החילוץ העירונית השתתפו בתרגיל קריסת מבנה, כחלק מהיערכות מקצועית ומעטפת עירונית מצילת חיים לשעת חירום.

21/07/2026 ז' אב תשפ"ו
החכ''ל התקינה ארבע עמדות בחניון התת קרקעי, הפתוח 24 שעות ביממה וכולל כ־300 מקומות חניה.
אנו משתמשים בקובצי Cookie, כדי להמשיך להשתמש באתר, יש לאשר את מדיניות הפרטיות שלנו.