עבודות בשיקוע שדרות החשמונאים

06/05/2026 י"ט אייר תשפ"ו

אחרי שבוצעו עבודות נרחבות לשדרוג הכבישים בשכונות הוותיקות, מגיע תורו של הכביש המשוקע בשדרות החשמונאים. מדובר באחד מהכבישים המרכזיים בעיר, ובשל כך יבוצעו העבודות בשעות הלילה המאוחרות משעה 21:00 עד 5:00 בבוקר, על מנת להקל ככל הניתן על הנוסעים בכביש.

במסגרת התכנית, יבוצעו עבודות קרצוף וסלילה של הכביש, כחלק מהתכנית העירונית רחבת ההיקף לשדרוג התשתיות הוותיקות, בדגש על כבישים.

העבודות יתקיימו ביום ראשון 10.5 וביום שני 11.5 מהשעה 21:00 ועד לשעה 5:00 בבוקר למחרת. במהלך העבודות יחולו הסדרי התנועה הבאים:

  • הכביש המשוקע בשדרות החשמונאים יהיה חסום לתנועה לשני הכיוונים.

  • צומת חשמונאים - משה סנה - חיים בר לב יישאר פתוח לתנועה, אך לא תתאפשר כניסה לשיקוע. התנועה מצפון לדרום (מכיוון צומת שילת לכיוון מחלף לטרון) תתקיים בכביש העילי בלבד.

  • צומת החשמונאים - עמק דותן ייחסם לתנועה מדרום לצפון (מכיוון מחלף לטרון לכיוון צומת שילת).

  • לבאים מכיוון דרום, תתאפשר פנייה ימינה לרחוב עמק דותן בלבד.

  • לבאים מכיוון מזרח דרך עמק דותן, תתאפשר פנייה ימינה בלבד, ללא גישה לשיקוע.

    בעירייה מזכירי כי העבודות מבוצעות כחלק מתוכנית רב שנתית של עיריית מודיעין מכבים רעות לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. מטרת התוכנית היא לשפר את בטיחות הנסיעה, את איכות הדרך ואת השירות לתושבות ולתושבים, תוך טיפול מתמשך ומדורג בצירי התנועה ובמרחב הציבורי. בבין השאר העירייה סיימה בשבוע שחלף, את העבודות לריבוד מחדש של כביש עמק איילון ובימים אלה היא נערכת לקראת העבודות לריבוד מחדש של הכביש בשדרות עמק החולה דרום.

שדרוג כביש השיקוע


פניה למוקד העירוני מוקד 106
פניה למוקד העירוני
חזור לראש העמוד