פעילות לנוער בחופשת סוכות

07/10/2014 י"ג תשרי תשע"ה

מתחם מודיעין וויליג' גרסת סוכות 2014 יוצא לדרך. מתחם הנוער שפעל במהלך החופש הגדול חוזר לפעילות במהלך חול המועד סוכות. כזכור, בשל אירועי "צוק איתן" צומצמו מאוד פעילויות הקיץ לרבות הפעילויות הנוער. בסוף הקיץ, במהלך שבוע הנוער הבטיח ראש העיר, חיים ביבס כי בשל הביטולים במהלך הקיץ יתקיימו לטובת הנוער מגוון פעילויות ומופעים במתחם הנוער "מודיעין ויליג'" הממוקם בפארק האקסטרים גם בסוכות.

מתחם הוויליג אשר תוכנן ומופעל על ידי צוות מחלקת הנוער והצעירים בעמותת "סחלבים" במטרה לספק לבני הנוער מקום מפגש ופעילות יפעל במהלך ימי חול המועד סוכות (12-14.10.2014).

האירוע שיפתח את הפעילות הוא "כוכבי הבמה 2014" - תחרות בחירת להקת השנה, זמר וזמרת השנה של מודיעין מכבים רעות שתחל בשעה 20:30. במסגרת האירוע יופיע גם האומן והיוצר, מוקי עם מיטב להיטיו ובהם: לב חופשי, מי אמר אני, ילדה סוכר ועוד. הכניסה חופשית!

כוכבי הבמה2 2013

בין התאריכים 13-14.10.14 יפעל מתחם הוויליג' בין השעות 22:00 ועד 02:00, כאשר במתחם יוכלו ליהנות בני הנוער ממתנפחי אקסטרים, יריד דוכני לונה פארק, סימולטורים ומפעילויות ספורטיביות של משחקי קט-רגל, כדורסל וכדורעף במגרשי הספורט.

בני הנוער שירצו להגיע למתחם יוכלו לעשות זאת באמצעות "אוטובוס הטרמפים" העובר בכל רחבי העיר כחצי שעה לפני תחילת הפעילות ועד השעות הקטנות של הלילה ואוסף את בני הנוער ללא עלות. המתחם מיועד לבוגרי כיתות ט' ומעלה.

חבר המועצה ומחזיק תיק הנוער, אלעד שמעונוביץ: "כמו כולם, בני הנוער של מודיעין מכבים רעות לא באמת הצליחו להינות ולבלות בקיץ האחרון ולא מעט אירועים וימי פעילויות שתכננו עבורם התבטלו בגלל מבצע 'צוק איתן'. חופשת סוכות היא הזדמנות מצוינת לפצות את בני הנוער על חלק ממה שבוטל, ואני מזמין את כולם לבוא וליהנות מההופעה של מוקי ומהפעילות במתחם הוויליג' בדיוק כפי שהיא מתקיימת בחודשי החופש הגדול "

כוכבי הבמה 2013

מסלול אוטובוס הטרמפים:

• מסלול אוטובוס 1: נקודת התחלה – קניון עזריאלי, נסיעה על שדרות החשמונאים, עצירה בפינת יצחק רבין ונסיעה ישירה עד למתחם     הוויליג'. נסיעה חזרה במסלול זהה לכיוון ההפוך.

• מסלול אוטובוס 2: נקודת התחלה – טרמפים ברעות, נסיעה דרך יאיר פרג, עצירה בכיכר כניסה למכבים, כניסה שמאלה לעמק     החולה, עצירה מול הכניסה לבית ספר דורות וחזרה ליאיר פרג, נסיעה ל- 443, כניסה למודיעין דרך צומת שילת, פנייה שמאלה ועצירה     מול הכניסה לעירוני א', עצירה בחניון העירייה, יציאה חזרה לחשמונאים, עצירה מול מגדלי דמרי, עצירה על החשמונאים פינת יצחק     רבין, נסיעה עד הוויליג'.