ענבה LIVE

12/06/2017 י"ח סיון תשע"ז

עונת ההופעות "ענבה LIVE" תיפתח עם שלמה ארצי, הזמר מספר 1 בישראל, שיבצע ב-6.7.17 באמפי-פארק ענבה את המופע החם של הקיץ, מופע עם כל השירים הגדולים מכל הזמנים. כשבוע לאחר מכן, ב-12.7.17, יגיעו לעיר עומר אדם ומשה פרץ, שיופיעו אף הם על הבמה בפארק ענבה.

עונת ההופעות "ענבה LIVE" יצאה לדרך עם תחילת מכירות הכרטיסים לשני המופעים, שיתקיימו ביולי הקרוב. מכירת הכרטיסים מתבצעת דרך היכל התרבות העירוני – לחצו כאן לאתר ההיכל. כמו כן, ניתן לרכוש כרטיסים בקופות ההיכל ובטלפון שמספרו 08-9736333.

שלמה ארצי- צילום גבריאל בהרליהשלמה ארצי- צילום גבריאל בהרליה

מומלץ לקחת את הכרטיסים מבעוד מועד, על מנת להימנע מעומסים מיותרים ביום האירוע. עד כה נמכרו למופע של שלמה ארצי יותר ממחצית הכרטיסים, ומנתוני המכירה למופע של משה פרץ ועומר אדם עולה כי יותר משליש מהכרטיסים כבר נמכרו.

עונת ההופעות של "ענבה LIVE" זו הפקה עירונית, אותה מוביל אגף תרבות ואירועים של העירייה בשיתוף עם מינהלת אופק, האחראית על פארק ענבה, ועם היכל התרבות, האמון על מכירת הכרטיסים למופעים. להצלחת האירועים מתגייסים עובדי עירייה רבים בתחומי התשתיות, שפ"ע והביטחון, וזאת בשל מורכבות האירוע וההיערכות הרבה הנדרשת.

המופעים באמפי-פארק ענבה מיועדים לכ-5,500 צופים, כאשר ישנם שלושה מתחמי ישיבה שונים: רחבת הבמה, שתכלול כ-230 מושבים מסומנים, מתחם יציע הכיסאות, שיכלול כ-750 מושבים מסומנים, ומתחם רחבת הדשא, שסובב את האמפי-פארק ומיועד לכ-4,500 צופים.

עומר אדם ומשה פרץ

עומר אדם- צילום שרון רביבו, עיבוד תמונה דורון עדות                                      משה פרץ- צילום רון קדמי

מחירי הכרטיסים למופע של שלמה ארצי נעים בין 299 שקלים לכרטיס ברחבת הבמה, 255 שקלים לכרטיס ביציע הכיסאות ו-180 שקלים לכרטיס לא מסומן ברחבת הדשא.

מחירי הכרטיסים למופע של עומר אדם ומשה פרץ נעים בין 220 שקלים לכרטיס ברחבת הבמה, 175 שקלים לכרטיס ביציע הכיסאות ו-115 שקלים לכרטיס לא מסומן ברחבת הדשא.

מחיר מיוחד של 80 שקל לבני נוער, חיילים ובני שירות לאומי - תושבי העיר

רכישת כרטיסים לבני נוער במחלקת הנוער והצעירים בטלפון 08-9751182 או כאן בקישור https://lp.vp4.me/fzmj

רכישת כרטיסים חיילים/ות ובני/ות שירות לאומי בקופות היכל התרבות בהצגת תעודת חוגר בשירות סדיר או תעודת מתנדב בשירות לאומי

תהיה הקפדה על כך שכל אורח יהיה חייב ברכישת כרטיס ולא יינתנו הזמנות או הנחות מיוחדות.

נציין כי למרות שמדובר בהפקה עירונית, מתכונת קיום שני האירועים הגדולים היא לפי תוכנית כלכלית מסודרת, שמטרתה בין היתר מכירת כרטיסים במחיר אטרקטיבי, ביחס להופעות דומות בארץ. זאת בשונה מהופעות ה"חינם" שפתוחות לקהל הרחב ויתקיימו במהלך הקיץ כמו בכל שנה ויכללו מופעים, סרטים בפארק, אירועים שכונתיים ועוד הפתעות, כמיטב המסורת.

ראש העיר, חיים ביבס: "החל מיולי הקרוב, פארק ענבה יהפוך לבית חם עבור אמנים מהשורה הראשונה של עולם המוזיקה הישראלי, ובכך יוכלו תושבי העיר ליהנות מהמופעים הכי טובים שיש קרוב לבית. מתחם ההופעות הסגורות יוצא לדרך בקיץ עם שלושה אמנים מהמובילים בישראל – שלמה ארצי, עומר אדם ומשה פרץ. אני כבר רכשתי שני כרטיסים."

הסדרי הנגשה ותנועה למופע סיום הקיץ

24/08/2026 י"א אלול תשפ"ו

מופע הסיום של אירועי הקיץ וחגיגות 30 שנה לעיר יתקיים ביום חמישי באמפי פארק עמק החולה, עם הסדרי תנועה, סידורי הנגשה וחניונים פתוחים לקהל.

להמשיך לקרוא

שדרוג כביש רחובות לוי ונחל צלמון

20/08/2026 ז' אלול תשפ"ו

העבודות לשדרוג הכביש ברחובות לוי ונחל צלמון החלו השבוע. במהלך העבודות יחולו הסדרי תנועה זמניים בהתאם להתקדמותן.

להמשיך לקרוא

קיץ מודיעיני: החגיגה נמשכת

24/08/2026 י"א אלול תשפ"ו

אירועי קיץ מודיעיני נמשכו גם בשבוע שעבר עם אלפי תושבות ותושבים שהגיעו ליהנות ממופעים, פעילויות קהילתיות ואירועים לכל המשפחה ברחבי העיר

להמשיך לקרוא

צובעים את העיר לקראת תשפ''ז

19/08/2026 ו' אלול תשפ"ו

כ־1,250 מעברי חצייה וסימוני כביש נצבעים מחדש ברחבי העיר, בדגש על אזורי מוסדות החינוך. בהמשך החודש יחודשו גם מתחמי "נשק וסע" בבתי הספר היסודיים

להמשיך לקרוא

החזר כספי בקליק

19/08/2026 ו' אלול תשפ"ו

העירייה מקדמת טופס מקוון חדש להגשת בקשות להחזרים כספיים, כחלק משיפור השירות הדיגיטלי לתושבים

להמשיך לקרוא

שדרוג כביש רחובות לוי ונחל צלמון

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו

החל מיום ראשון 16.8 יתקיימו עבודות לשדרוג הכביש ברחובות לוי ונחל צלמון, במסגרתן יבוצע קרצוף וריבוד של הכביש. העבודות יבוצעו בשלבים, לאורך כל שעות היממה ויחולו הסדרי תנועה זמניים

להמשיך לקרוא

הקיץ בעיר ממשיך

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו

מאות ילדים נהנו מההפנינג הרטוב, כ־1,700 תושבים הגיעו למופע הבי ג'יז, ובהמשך מחכים חנן בן ארי, הפרויקט של רביבו ותיסלם.

להמשיך לקרוא

משדרגים את התשתיות השכונות הוותיקות רחוב ערער

09/08/2026 כ"ו אב תשפ"ו

העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תסיים העירייה את שלב העבודות באזור מפגש הכבישים עמק דותן ועמק החולה

להמשיך לקרוא

שוטפים את מרכז העיר

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו

במסגרת פעולות העירייה לשיפור הניקיון והמרחב הציבורי, יחל מבצע שטיפה והסרת כתמים במרכז העיר, בשיתוף בעלי העסקים

להמשיך לקרוא

עדכון בנושא מחזור הנייר

09/08/2026 כ"ו אב תשפ"ו

העירייה מפנה את המיכלים הכחולים מחדרי האשפה ונערכת להצבת מיכלים מונפים בעמדות מחזור אזוריות ברחבי העיר

להמשיך לקרוא

הקיץ בעיר לא עוצר

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו

חצי מחופשת הקיץ כבר מאחורינו, ומודיעין מכבים רעות ממשיכה עם חודש נוסף של מופעים, אירועים ופעילויות לכל המשפחה.

להמשיך לקרוא

משדרגים את התשתיות – רחוב עמק דותן צפון

29/07/2026 ט"ו אב תשפ"ו

העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תמשיך העירייה בעבודות לילה לקרצוף וסלילה ברחוב עמק דותן

להמשיך לקרוא

היערכות העירייה לחגיגות 30 למודיעין

02/08/2026 י"ט אב תשפ"ו

סידורי הנגשה, חניות ייעודיות, חסימות כבישים כך נערכת העירייה לקראת אירועי חגיגות ה-30 להקמת העיר

להמשיך לקרוא

מעגל תנועה חדש בשדרות עמק זבולון

04/08/2026 כ"א אב תשפ"ו

העירייה תחל בהקמת מעגל תנועה בצומת עמק זבולון ותרשיש. העבודות יבוצעו בארבעה שלבים ויכללו שינויים זמניים בהסדרי התנועה.

להמשיך לקרוא

שבוע של חגיגות בעיר

29/07/2026 ט"ו אב תשפ"ו

פסטיבל היין יתקיים במשך שלושה ערבים בפארק ענבה, וביום חמישי ייערך אירוע ה־30 לעיר עם עדן בן זקן ועילי בוטנר וילדי החוץ.

להמשיך לקרוא

אותרו חשודים בוונדליזם בפארק עמק החולה

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו

שלושה קטינים עוכבו לחקירה בעקבות השחתת רכוש בפארק בעיר. החשודים אותרו באמצעות מצלמות העירייה ובשיתוף פעולה בין המשטרה למערכי הביטחון העירוניים.

להמשיך לקרוא

משדרגים את התשתיות – רחוב עמק דותן

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו

העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תמשיך העירייה בעבודות לילה לקרצוף וסלילה ברחוב עמק דותן

להמשיך לקרוא

20 שנה למלחמת לבנון השנייה

21/07/2026 ז' אב תשפ"ו

משפחות שכולות, מפקדים ולוחמים התכנסו בבית יד לבנים לערב זיכרון ומורשת לציון שני עשורים למלחמת לבנון השנייה.

להמשיך לקרוא

נערכים לרגע האמת

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו

כ-110 מתנדבי יחידת החילוץ העירונית השתתפו בתרגיל קריסת מבנה, כחלק מהיערכות מקצועית ומעטפת עירונית מצילת חיים לשעת חירום.

להמשיך לקרוא

עמדות טעינה מהירות בחניון מורשת

21/07/2026 ז' אב תשפ"ו

החכ''ל התקינה ארבע עמדות בחניון התת קרקעי, הפתוח 24 שעות ביממה וכולל כ־300 מקומות חניה.

להמשיך לקרוא


פניה למוקד העירוני מוקד 106
פניה למוקד העירוני
חזור לראש העמוד