העבודות לשדרוג התשתיות בשכונות הוותיקות חוזרות החל מיום ראשון 12.4, יתקיימו עבודות קרצוף וסלילה בכביש עמק איילון דרום בצד האי זוגי. העבודות יתבצעו בשלבים
עשרות אלפי תושבים ומבקרים נהנו במהלך חול המועד סוכות, בפסטיבל הקרקס הבינלאומי במודיעין מכבים רעות. הפסטיבל, שנערך זו השנה השישית בעיר, הפך זה מכבר לאחד ממוקדי המשיכה לבילוי ולתרבות עבור מבקרים רבים המגיעים אליו מכל רחבי הארץ.
במסגרת הפסטיבל, שנערך במשך שלושת ימי חול המועד, התקיימו 13 מופעים מתוכם 8 מופעי קרקס מחו"ל שעבור מרביתם זהו ביקור ראשון בישראל. בין המדינות שהופיעו – ברזיל, הולנד, צרפת וספרד. המופעים כללו אקרובטיקה ותעופה אווירית מרשימים, להטוטנות ומופעי פנטומימה ותיאטרון. כל זאת עם אפקטים מרהיבים מלאי מתח, וירטואוזיות והומור.
כל המופעים נערכו ללא תשלום, בין שלל המופעים שנערכו על הבימות השונות במתחם ניתן לציין את המופע LA BELLA TOUR בהשתתפות שני ליצנים ספרדיים שריתקו את הקהל במופע ללא מילים אבל עם הרבה צחוקים. מופע נוסף שיצר התעניינות היה המופע "הקרקס מארץ עוץ", בהשתתפות חברי קרקס ריאקשיין, מופע ששילב את הסיפור הידוע "הקוסם מארץ עוץ" עם תיאטרון, מחול וקרקס.
מופע ייחודי נוסף שזכה לעניין היה המופע "הטרפז המעופף העברי ", שכלל לצד מופע אקרובטי מרשים גם קטעים הומוריסטיים וכן לאחר כל מופע ניתנה לעשרות ילדים הזדמנות לטעם מהחוויה המעופפת על הטרפז.
בפסטיבל היו עוד מופעים רבים ומפתיעים, בהם המופע "בת מים" של האמנית שילה טולדנו ששילבה מופע אקרובטיקה עם שחייה צורנית.
פסטיבל הקרקס 2017. צילום: חורחה נובומינסקי
כמות האנשים שהגיעה לפסטיבל מראה כי פסטיבל הקרקס הוא הבית הרשמי ובימת הפרזנטציה הגדולה והרחבה ביותר לאומני ויוצרי הקרקס הפועלים בישראל, כאשר על פי ההערכה יותר ממחצית ממבקרי הפסטיבל הגיעו מחוץ לעיר.
אחת הסיבות למספר האורחים מחוץ לעיר שהגיעו לפסטיבל היא בשל העובדה כי הפסטיבל זכה לפרסום אוהד בקבוצות פייסבוק מובילות להמלצות על אירועים וטיולים למשפחות. במשך ימי הפסטיבל העלו מבקרים פוסטים מפרגנים הממליצים לחבריהם לקבוצה להגיע וליהנות גם הם ממופעי הפסטיבל, כאשר בין השאר הגולשים שיתפו חוויות חיוביות מהפסטיבל והמלצות על מופעים שמצאו חן בעיניהם.
חיים ביבס, ראש העיר: "אני גאה לומר כי מדי שנה מהווה הפסטיבל בעירנו אחד ממוקדי התרבות והאמנות המרכזיים לבילוי בחג עבור התושבים ומשפחות רבות מכל רחבי הארץ. זוהי חגיגה צבעונית, מרשימה ושמחה שמהווה נוף ייחודי באירועי החג המתקיימים בארץ ואני מודה כמובן לכל צוות ההפקה שעמל רבות על הצלחתו הגדולה"
אלעד שמעונוביץ מחזיק תיק התרבות: ״פסטיבל הקרקס היה מהנה ומוצלח גם השנה, למרות יום אחד של גשם שתפס אותנו לראשונה. הפסטיבל שכבר הפך למסורת זוכה להכרה ושם מצוין של אחד הפסטיבלים הטובים בארץ בסוכות, והשנה זכינו לראות לא מעט אורחים ומבקרים מערים אחרות. הפן האומנותי והארגוני היו מוצלחים ביותר וזאת תודות לצוות ההפקה ואנשי העירייה ובראשם אגף תרבות ואירועים שכבר מיומנים ובעלי ניסיון רב בהפקת אירוע מרכזי וגדול מסוג זה."
לצפייה באלבום התמונות מהקרקס – היכנסו לדף הפייסבוק שלנו

09/04/2026 כ"ב ניסן תשפ"ו
העבודות לשדרוג התשתיות בשכונות הוותיקות חוזרות החל מיום ראשון 12.4, יתקיימו עבודות קרצוף וסלילה בכביש עמק איילון דרום בצד האי זוגי. העבודות יתבצעו בשלבים

09/04/2026 כ"ב ניסן תשפ"ו
העירייה מודיעה על חזרה מלאה לפעילות: מערכת החינוך, הצהרונים, השירותים העירוניים והתחבורה הציבורית חוזרים לפעול לצד שמירה על ערנות והנחיות הביטחון

09/04/2026 כ"ב ניסן תשפ"ו
מודיעין מכבים רעות נפרדת מלוחם סיירת הנח"ל, סמל ראשון גלעד הראל ז"ל, בן 21 בנופלו

03/04/2026 ט"ז ניסן תשפ"ו
מודיעין מכבים רעות נפרדת מלוחם סיירת הנח"ל, סמל ראשון גלעד הראל ז"ל, בן 21 בנופלו

26/03/2026 ח' ניסן תשפ"ו
כל ההתרעות וההנחיות יעברו בערוץ הוואטסאפ העירוני לצד חידוד הנחיות פיקוד העורף להתנהלות נכונה בשעת חירום

31/03/2026 י"ג ניסן תשפ"ו
מודל ה-WhatsApp העירוני מתחדש: מעבר לקהילות וקבוצות כריזה שכונתיות שיאפשרו לתושבים לקבל מידע עירוני רשמי, אמין ומהיר ישירות מהעירייה.

26/03/2026 ח' ניסן תשפ"ו
העיר מתכוננת לפסח: ניקיון מוגבר, מוקדי הגעלת כלים וביעור חמץ ברחבי מודיעין מכבים רעות לשירות התושבים ולהבטחת חג מסודר ובטוח

25/03/2026 ז' ניסן תשפ"ו
ענף הספורט הצומח בעולם מגיע למודיעין מכבים רעות: מתחם ובו חמישה מגרשי פאדל יוקם בסמוך למרכז הספורט העירוני

24/03/2026 ו' ניסן תשפ"ו
העירייה וחברת ''אופק'' מנגישות לתושבים מידע על עסקים עם מרחב מוגן תקני, כדי לאפשר שהייה בטוחה וקבלת שירותים גם בהתאם להנחיות פיקוד העורף

12/03/2026 כ"ג אדר תשפ"ו
בצל המצב הביטחוני, מרוץ מודיעין ה־20 שתוכנן להתקיים ביום שישי, 20 במרץ, נדחה. המרוץ ייערך בתאריך חדש: יום שישי, 8 במאי 2026

12/03/2026 כ"ג אדר תשפ"ו
ביום שני, 16.3 יחל השלב האחרון של שדרוג שדרות עמק החולה ויימשכו כשבוע. בהתאם לשלבי העבודות חלים הסדרי תנועה לאורך השדרה

19/03/2026 א' ניסן תשפ"ו
העירייה ממשיכה לפעול במתכונת חירום מלאה, לצד חזרה מדורגת של מערכת החינוך, שירותי הרווחה, הפארקים, החוגים ומתקני הספורט בהתאם להנחיות פיקוד העורף.

11/03/2026 כ"ב אדר תשפ"ו
מדריך קצר לשירותי רשות האוכלוסין בזמן חירום: תורים בלשכות, דרכונים בתעריף מוזל, פעילות מעברי הגבול ושירותי הרשות בנתב״ג.

11/03/2026 כ"ב אדר תשפ"ו
מצלמות העירייה תיעדו צעירים משתוללים עם רכב בחניון עירוני וגורמים נזק לתשתיות. המעורבים אותרו, הוגשה תלונה והעירייה תפעל גם להגשת תביעה כספית

11/03/2026 כ"ב אדר תשפ"ו
מינהל ההנדסה בעירייה ממשיך לשדרג את השירותים לתושבים וליזמים על ידי מעבר למערכת דיגיטלית נוחה ופשוטה שבה יוכלו להגיש מסמכים לוועדה בכל שלב של הבנייה

11/03/2026 כ"ב אדר תשפ"ו
לקראת פסח: העירייה נערכת למבצע ניקיון ברחבי העיר ומבקשת מהתושבים להקדים הוצאת גזם וגרוטאות לפי ימי הפינוי בשכונות, עד 29.3 בלבד, ולמחזר פסולת אלקטרונית בעמדות הייעודיות

12/03/2026 כ"ג אדר תשפ"ו
מרכז ההפעלה העירוני פועל סביב השעון עם פיקוד העורף וגורמי הביטחון, השירותים החיוניים בעיר נמשכים והעירייה מעניקה סיוע לאזרחים ותיקים ולמשפחות משרתי הקבע והמילואים.

09/04/2026 כ"ב ניסן תשפ"ו
כל מה שחשוב לדעת במצב הביטחוני: סוגי האיומים, זמני התרעה, התנהלות בזמן אזעקה, הכנת המרחב המוגן ומידע על מרכזי מחסה בעיר

09/03/2026 כ' אדר תשפ"ו
החל מיום שבת 28.2 בבוקר העירייה פועלת במתכונת חירום מלאה, מרכז ההפעלה פתוח והנחיות פיקוד העורף מחייבות כניסה מיידית למרחב מוגן ויציאה רק באישור רשמי

26/02/2026 ט' אדר תשפ"ו
העירייה החלה בהיערכות להסדרת החניה בשלושה רחובות במרכז עינב. תושבי העיר יוכלו לחנות ברחובות אלה שעתיים חינם באמצעות אפליקציות החניה. יתר המרכז נותר תחת ההגדרה חנייה חופשית
אנו משתמשים בקובצי Cookie, כדי להמשיך להשתמש באתר, יש לאשר את מדיניות הפרטיות שלנו.