פסטיבל צלילי סתיו 2017

19/11/2017 א' כסלו תשע"ח

פסטיבל "צלילי סתיו" החוגג 18 שנים חוזר אלינו עם משב רוחות חדש ומסקרן של מופעים ייחודיים ומופעי מוזיקה, לילדים ושוחרי תרבות ומוזיקה על כל גווניה. זה יקרה בסוף השבוע ימים חמישי עד שבת, בין התאריכים 16 עד 18 בנובמבר.

המופעים יתקיימו בהיכל התרבות העירוני, אולם עינן, מועדון המוזיקה העירוני הג'ק, המדשאה בכניסה כאן בדף הבית של הפסטיבל.

יריית הפתיחה תחל ביום חמישי, 16.11 במופע שכולו הצדעה לפסטיבלי הזמר העברי הגדולים "יש לי יום יום חג", עם מיטב השירים משנות ה-60 ועד ימינו. מדובר בהפקה מקורית בהנחיית רבקה מיכאלי ובהשתתפות התזמורת הסימפונית רעננה בניצוחו של רוני וייס, ובהשתתפות אמנים אורחים – אדר גולד, בן ארצי, יהודה אליאס ואופיר בן שטרית. המופע יתקיים בהיכל התרבות העירוני בשעה 21:00.

בהמשך הערב, תופיע בלובי היכל התרבות, תזמורת הביג-בנד הייצוגית של מודיעין מכבים רעות ביצירות בלוז, מוזיקה לטינית וג'אז ישראלי כמיטב המסורת בלובי ההיכל.

אברהם טל. צילום ניר רויטמןאברהם טל. צילום ניר רויטמן

למחרת, שישי 17.11 יתקיימו מגוון מופעים:

בשעה 10:00 יתקיים מופע "כטוב בעיניהם" של הגדוד העוורי המציג ארבעה אמנים עיוורים ושני אמנים רואים, במופע של שירים וסיפורים על הרחוב הישראלי שנתקל בעיוור, הכמיהה לראות טבע, טיולים בעולם בלי לראות ועוד. הלהקה תבצע שירים של אריק אינשטיין ואחרים. המופע יתקיים באולם עינן בקניון עזריאלי, במחיר 30 שקלים בלבד.

בשעה 11:00 יערך בספרייה הציבורית ע"ש משה שכטר ברח' עמק דותן 49, מופע ייחודי בהנחיית יואב קוטנר ובליווי "ילדי הירח" על עלייתה ונפילתה של שלישיית "החלונות הגבוהים" והתקליט היחיד שהוציאה, ששינה את פני המוזיקה הישראלית. כרטיס לאירוע יעלה 25 שקלים בלבד.

בשעה 13:30, יתקיים באולם עינן רומנטיסתיו קונצרט קלאסי ובו ינוגנו מיטב היצירות הקלאסיות של מיטב המלחינים: שופן, בטהובן, קלמנטי, שוברט ועוד, מוזיקת עולם ויצירות ישראליות. בהשתתפות נטע קרני, פסנתרנית בת 15 ממודיעין, אוקסנה יבלונסקיה, פסתרנית בינלאומית, המקהלה האמנותית הייצוגית בניצוחו של יואל סיון בליווי דימה נייטר. כל זאת במחיר 20 שקלים בלבד.

באותו יום יתקיים בשעה 14:00 , "חווה שרה ושלומי מנגן" - מופע שאליו כל הכרטיסים אזלו.

בשעה 16:00 תנגן תזמורת הרחוב הירושלמית יצירות "ממוצרט ועד מייקל ג'קסון", מוזיקה קלאסית ועד מוזיקה פופולארית בעיבודים מיוחדים, מסקרנים ומעניינים. המופע יערך במרכז הירידים הישן (עמק החולה מול בית מס' 97). במקרה של גשם, המופע יתקיים באולם הספורט ביה"ס עירוני ב'. הכניסה חופשית.

בשעה 22:00 יעלה הזמר והיוצר אברהם טל על הבמה בהיכל התרבות, עם מופע אנרגטי וסוחף של מיטב להיטיו כמו "אורות", "מחוזקים לעולם", "אדם צובר זכרונות" ועוד רבים וטובים.

להקת שאקאטקלהקת שאקאטק

ביום שבת 18.11, יפתח הפסטיבל במופע מוזיקלי מצליח לכל המשפחה "ילדי בית העץ", מופע שכל כולו חגיגה של גרוב אל תוך עולמם של הילדים: הפחדים, החלומות, הסודות ועוד. המופע, שיהיה בתשלום, יערך בהיכל התרבות העירוני בשעה 10:30.

בשעה 12:00 באותו יום, מופע לילדים ומבוגרים כאחד של קצב ותנועה עם להקת "שאקאטק" המלהיבה והסוחפת. רחבת סימפוזיון הפיסול (צמוד לחניון הרכבת מול קניון עזריאלי רח' לב העיר). חשוב לציין שבמקרה של גשם, המופע יתקיים באולם הספורט הצמוד לבריכה העירונית עמק זבולון 5, הכניסה חופשית.

בשעה 17:00 יתקיים בבית ספר כרמים המופע "בוב קידס", המבוסס על שיריו של גדול זמרי הרגאיי בכל הזמנים, בוב מארלי. המופע מתאים לכל המשפחה והכניסה אליו חופשית.

בשעה 21:00 יתקיים מופע משותף של האמנים דניאל זמיר ויונתן רזאל עם השירים האלמותיים בביצועים סוחפים ומרגשים. המופע יהיה באולם עינן בקניון עזריאלי.

לראשונה בפסטיבל צלילי סתיו יתקיימו הופעות בפאבים המקומיים. בשעות הצהריים ביום שישי 17.11, יארח פאב הג'מס שבמרכז עינב את ההרכב "גלעד וויס וחברים" בשעה 13:00. ביום שבת 18.11, בענבה בר שבשדרות עמק זבולון, תתקיים הופעה של ההרכב "הודסקא" בשעה 13:30. ההרכב ינגן מוזיקה מקורית אינסטרומנטלית ברובה המושפעת ממוטיבים של רגאיי, ג'אז וים תיכוני. באותו יום בשעה 17:30 יארח המורדן בר שבפארק הטכנולוגי את ההרכב "הפרעות קצב", שיבצע קאברים של מוזיקת רוק מכל הזמנים, לועזי ועברי.

לתוכנית המלאה, רכישת כרטיסים ונגישות - היכנסו לדף פסטיבל צלילי סתיו

חיים ביבס, ראש העיר: "עם בואו של הסתיו נוצרה בעירנו כבר הציפייה מצד תושבים ומבקרים, לפסטיבל שכל כולו חגיגה של מוזיקה על כל גווניה ומופעי תרבות מוזיקליים איכותיים לילדים ולמבוגרים. אני מזמין את כולם לבוא ולהשתתף בשלושה ימים גדושים ומלאי עניין, שלבטח יספקו שעות של בילוי והנאה צרופה".

אלעד שמעונוביץ, מחזיק תיק התרבות: "לא מעט זמרים והרכבים איכותיים, מהשורה הראשונה בזמר הישראלי, ייקחו חלק בפסטיבל הקרוב. מופעי הפסטיבל מתאימים גם לילדים ולכל המשפחה במגוון הופעות ואירועים בכל רחבי העיר - בהפקת אגף תרבות ואירועים שלנו. מומלץ מאוד להגיע."

אלון שמידט, מנהל אגף תרבות שמלווה את הפסטיבל מאז ראשיתו לפני 18 שנה מספר: "הסתיו בפתח עם הענן ועם הרוח המנשבת וזוהי חגיגה תרבותית מוזיקאלית ואיכותית, האתגר בלהביא תמהיל נכון לתושבי העיר לא פשוט אבל מוכיח עצמו כל שנה כבר ח"י שנים".

שדרוג כביש עמק איילון דרום

09/04/2026 כ"ב ניסן תשפ"ו

העבודות לשדרוג התשתיות בשכונות הוותיקות חוזרות החל מיום ראשון 12.4, יתקיימו עבודות קרצוף וסלילה בכביש עמק איילון דרום בצד האי זוגי. העבודות יתבצעו בשלבים

להמשיך לקרוא

עדכון פעילות העירייה 9.4.2026

09/04/2026 כ"ב ניסן תשפ"ו

העירייה מודיעה על חזרה מלאה לפעילות: מערכת החינוך, הצהרונים, השירותים העירוניים והתחבורה הציבורית חוזרים לפעול לצד שמירה על ערנות והנחיות הביטחון

להמשיך לקרוא

מצדיעים לסמל ראשון גלעד הראל

09/04/2026 כ"ב ניסן תשפ"ו

מודיעין מכבים רעות נפרדת מלוחם סיירת הנח"ל, סמל ראשון גלעד הראל ז"ל, בן 21 בנופלו

להמשיך לקרוא

מצדיעים לסמל ראשון גלעד הראל

03/04/2026 ט"ז ניסן תשפ"ו

מודיעין מכבים רעות נפרדת מלוחם סיירת הנח"ל, סמל ראשון גלעד הראל ז"ל, בן 21 בנופלו

להמשיך לקרוא

ערוץ החירום העירוני

26/03/2026 ח' ניסן תשפ"ו

כל ההתרעות וההנחיות יעברו בערוץ הוואטסאפ העירוני לצד חידוד הנחיות פיקוד העורף להתנהלות נכונה בשעת חירום

להמשיך לקרוא

כל השכונה בווטסאפ

31/03/2026 י"ג ניסן תשפ"ו

מודל ה-WhatsApp העירוני מתחדש: מעבר לקהילות וקבוצות כריזה שכונתיות שיאפשרו לתושבים לקבל מידע עירוני רשמי, אמין ומהיר ישירות מהעירייה.

להמשיך לקרוא

היערכות העירייה לפסח

26/03/2026 ח' ניסן תשפ"ו

העיר מתכוננת לפסח: ניקיון מוגבר, מוקדי הגעלת כלים וביעור חמץ ברחבי מודיעין מכבים רעות לשירות התושבים ולהבטחת חג מסודר ובטוח

להמשיך לקרוא

הפאדל מגיע לעיר

25/03/2026 ז' ניסן תשפ"ו

ענף הספורט הצומח בעולם מגיע למודיעין מכבים רעות: מתחם ובו חמישה מגרשי פאדל יוקם בסמוך למרכז הספורט העירוני

להמשיך לקרוא

פרסום מרחבים מוגנים במרכזים המסחריים

24/03/2026 ו' ניסן תשפ"ו

העירייה וחברת ''אופק'' מנגישות לתושבים מידע על עסקים עם מרחב מוגן תקני, כדי לאפשר שהייה בטוחה וקבלת שירותים גם בהתאם להנחיות פיקוד העורף

להמשיך לקרוא

מרוץ מודיעין נדחה

12/03/2026 כ"ג אדר תשפ"ו

בצל המצב הביטחוני, מרוץ מודיעין ה־20 שתוכנן להתקיים ביום שישי, 20 במרץ, נדחה. המרוץ ייערך בתאריך חדש: יום שישי, 8 במאי 2026

להמשיך לקרוא

ממשיכים את שדרוג כביש עמק החולה צפון

12/03/2026 כ"ג אדר תשפ"ו

ביום שני, 16.3 יחל השלב האחרון של שדרוג שדרות עמק החולה ויימשכו כשבוע. בהתאם לשלבי העבודות חלים הסדרי תנועה לאורך השדרה

להמשיך לקרוא

עדכון עירייה, שאגת הארי 13.3.26

19/03/2026 א' ניסן תשפ"ו

העירייה ממשיכה לפעול במתכונת חירום מלאה, לצד חזרה מדורגת של מערכת החינוך, שירותי הרווחה, הפארקים, החוגים ומתקני הספורט בהתאם להנחיות פיקוד העורף.

להמשיך לקרוא

אתם שואלים רשות האוכלוסין וההגירה משיבה

11/03/2026 כ"ב אדר תשפ"ו

מדריך קצר לשירותי רשות האוכלוסין בזמן חירום: תורים בלשכות, דרכונים בתעריף מוזל, פעילות מעברי הגבול ושירותי הרשות בנתב״ג.

להמשיך לקרוא

פעילות העירייה למיגור ונדליזם

11/03/2026 כ"ב אדר תשפ"ו

מצלמות העירייה תיעדו צעירים משתוללים עם רכב בחניון עירוני וגורמים נזק לתשתיות. המעורבים אותרו, הוגשה תלונה והעירייה תפעל גם להגשת תביעה כספית

להמשיך לקרוא

שדרוג שירות הגשת מסמכים לפי שלבי הבנייה

11/03/2026 כ"ב אדר תשפ"ו

מינהל ההנדסה בעירייה ממשיך לשדרג את השירותים לתושבים וליזמים על ידי מעבר למערכת דיגיטלית נוחה ופשוטה שבה יוכלו להגיש מסמכים לוועדה בכל שלב של הבנייה

להמשיך לקרוא

היערכות ניקיון בעיר לקראת פסח

11/03/2026 כ"ב אדר תשפ"ו

לקראת פסח: העירייה נערכת למבצע ניקיון ברחבי העיר ומבקשת מהתושבים להקדים הוצאת גזם וגרוטאות לפי ימי הפינוי בשכונות, עד 29.3 בלבד, ולמחזר פסולת אלקטרונית בעמדות הייעודיות

להמשיך לקרוא

מודיעין מכבים רעות בחירום

12/03/2026 כ"ג אדר תשפ"ו

מרכז ההפעלה העירוני פועל סביב השעון עם פיקוד העורף וגורמי הביטחון, השירותים החיוניים בעיר נמשכים והעירייה מעניקה סיוע לאזרחים ותיקים ולמשפחות משרתי הקבע והמילואים.

להמשיך לקרוא

מידע והנחיות בשעת חירום

09/04/2026 כ"ב ניסן תשפ"ו

כל מה שחשוב לדעת במצב הביטחוני: סוגי האיומים, זמני התרעה, התנהלות בזמן אזעקה, הכנת המרחב המוגן ומידע על מרכזי מחסה בעיר

להמשיך לקרוא

מודיעין מכבים רעות במצב חירום – עדכון והנחיות לתושבים

09/03/2026 כ' אדר תשפ"ו

החל מיום שבת 28.2 בבוקר העירייה פועלת במתכונת חירום מלאה, מרכז ההפעלה פתוח והנחיות פיקוד העורף מחייבות כניסה מיידית למרחב מוגן ויציאה רק באישור רשמי

להמשיך לקרוא

הסדרי חניה חדשים באזור מרכז עינב

26/02/2026 ט' אדר תשפ"ו

העירייה החלה בהיערכות להסדרת החניה בשלושה רחובות במרכז עינב. תושבי העיר יוכלו לחנות ברחובות אלה שעתיים חינם באמצעות אפליקציות החניה. יתר המרכז נותר תחת ההגדרה חנייה חופשית

להמשיך לקרוא


פניה למוקד העירוני מוקד 106
פניה למוקד העירוני
חזור לראש העמוד