עם השלמת האכלוס במרבית השכונה, יחלו עבודות לריבוד מחדש של הכבישים בשלבים. השבוע יתחילו העבודות ברחוב שרה אהרונסון
ראש העיר, חיים ביבס, כינס ביום ראשון השבוע את הפורום לשיפור התחבורה הציבורית שהוא יעמוד בראשותו. בפורום לוקחים חלק סגן ראש העיר אילן בן סעדון, סגן ראש העיר מויש לוי, חבר המועצה ברוך בוחניק, מנכ"ל העירייה יורם כרמון ומנהל אגף השירות יעקב כהן. בפורום ייקחו חלק גם נציגי חברת "קווים" והתושבים אור גרינפלד ויוסי אביבי.
הפורום נפתח בדברי ראש העיר, חיים ביבס, אשר הזכיר כי הודיע ערב הבחירות שיעביר לטיפולו את נושא השיפור בתחבורה הציבורית בעיר. ראש העיר הוסיף, כי בתקציב העירייה לשנת 2019 הושם דגש על נושא השירות לתושב בכלל ונושא התחבורה הציבורית בפרט.
בהתאם לכך החל מחודש ינואר הקרוב תפתח העירייה מוקד עירוני ייעודי לציבור הנוסעים. מוקד זה ישמש לפניות בנושא התחבורה הציבורית ותעסיק עובד נוסף, אשר ירכז את פניות התושבים בתחום ויעבוד בשיתוף פעולה עם מוקד פניות הציבור של חברת קווים.
בעירייה ציינו, כי עובד זה אינו תחליף למוקד השירות והמידע של חברת קווים, כי אם תוסף מטעם העירייה שיהווה מקור נוסף לפניות תושבים ותפקידו לקבל ולרכז את פניות הציבור ולפעול לפתרונות לייעול השירות ולשיפור מערך התחבורה בעיר.
מרכז התחבורהכמו כן העירייה תוביל מהלך להפעלת יישומון (אפליקציה) ייעודי שתפקידו יהיה להעביר למשתמשי התחבורה הציבורית, בזמן אמת, מידע על מיקום האוטובוסים (זאת בניגוד לאפליקציה כיום אשר מעריכה מתי האוטובוס צפוי להגיע לתחנה).
באמצעות יישומון זה יוכלו התושבים להתאים את עצמם להגעתם האוטובוסים וכן העירייה תוכל לפקח בזמן אמת על התנהלות האוטובוסים, עמידתם בלוחות הזמנים ואיכות השירות שלהם.
ראש העיר חיים ביבס: "בתקופת הבחירות הבטחתי לקחת את נושא התחבורה הציבורית תחת אחריותי, ובהתאם לכך אני אוביל את הפורום. מערך התחבורה הציבורית בעיר עובד בצורה טובה אך אנו שואפים כל הזמן לייעל ולשפר אותו ולהביא לכך שציבור הנוסעים ייהנה מהתחבורה הציבורית בעיר וישתמש בה בנוחות. במסגרת הפורום אנו נפעל מול כל הגורמים הרלוונטיים עד להסדרת תחבורה ציבורית טובה, לה ראויים תושבי העיר".
עוד נמסר בישיבה, כי מחלקת הפיקוח העירוני של העירייה תחל בהגברת האכיפה כנגד בעלי רכבים החונים באופן לא חוקי באזור המרכז התחבורה העירוני. בין השאר הדברים אמורים על כיכר התחבורה, המיועדת רק לעצירת תחבורה ציבורית, להורדה ולהעלאת נוסעים. הרכב שיימצא חונה במקום זה יהיה צפוי לקנס הקבוע בחוק.
כידוע, באזור מרכז התחבורה העירוני יש ארבעה חניונים העומדים לרשות הציבור ללא תשלום: חניון הרכבת הנמצא מול קניון מודיעין המונה כ-400 מקומות חנייה, חניון הכניסה הצפונית לפארק ענבה המונה כ-100 מקומות חנייה, חניון עמק זבולון (מול החניון של ענבה) המונה כ-120 מקומות חנייה וחניון מרכז הספורט והבריכה העירונית המונה 350 מקומות חנייה.

08/10/2026 כ"ז תשרי תשפ"ז
עם השלמת האכלוס במרבית השכונה, יחלו עבודות לריבוד מחדש של הכבישים בשלבים. השבוע יתחילו העבודות ברחוב שרה אהרונסון

07/10/2026 כ"ו תשרי תשפ"ז
משרד התחבורה פרסם מכרז להפעלת קווי האוטובוס בעיר. ראש העיר: ''הזדמנות חשובה לשיפור התחבורה הציבורית בעיר, נלווה את התהליך, מתוך מטרה להביא לשינוי שהתושבים ירגישו ביומיום''

05/10/2026 כ"ד תשרי תשפ"ז
עבודות הקרצוף והסלילה מחדש של הכביש ברחוב יהלום, כחלק מהמשך שדרוג תשתיות התחבורה בעיר, לקראת סיום

08/10/2026 כ"ז תשרי תשפ"ז
עיריית מודיעין מכבים רעות תקיים שורת טקסים, ערבי זיכרון, שיח ושירה לציון שלוש שנים לאירועי 7 באוקטובר ולהנצחת הנופלים והנופלות.

08/10/2026 כ"ז תשרי תשפ"ז
ברחבי הארץ נשלחו הודעות על "חוב שלא שולם" עם קישור לתשלום. מדובר בניסיון הונאה שנועד לגנוב פרטים אישיים ופרטי אשראי

04/10/2026 כ"ג תשרי תשפ"ז
שמונה במות, עשרות מופעים, תהלוכת אור ומיצגים לאורך השדרה: פסטיבל ניצוצות יתקיים 29.9–1.10

04/10/2026 כ"ג תשרי תשפ"ז
השלב השני בעבודות להקמת מעגל התנועה בעמק זבולון יוצא לדרך: חוצה עמק זבולון בין יעקב דורי לתרשיש ייחסם לתנועה

24/09/2026 י"ג תשרי תשפ"ז
העיר נערכת לפסטיבל ניצוצות: השדרה הראשית תהפוך למדרחוב, ויחולו שינויים בהסדרי התנועה והחנייה

23/09/2026 י"ב תשרי תשפ"ז
ביום ראשון 22.9 החלו עבודות קרצוף וסלילה מחדש ברחוב יהלום, בשלושה שלבים ובחסימות מדורגות, כחלק מהמשך שדרוג תשתיות התחבורה בעיר

22/09/2026 י"א תשרי תשפ"ז
היערכות מוגברת ליום הכיפורים: מחסומים יוצבו בכניסות לעיר, האבטחה בבתי הכנסת תתוגבר, המוקד העירוני יפעל ובערב החג אין להוציא גזם.

29/09/2026 י"ח תשרי תשפ"ז
חגיגות ה-30 שנה למודיעין מגיעות לפסטיבל "ניצוצות", שיתקיים בחול המועד סוכות, 29.9–1.10, בשדרת דם המכבים עם מופעי אור, קרקס, מחול ומוזיקה

15/09/2026 ד' תשרי תשפ"ז
העירייה החלה השבוע בהצבת עשרות מכלים כחולים חדשים בעמדות המחזור ברחבי העיר, במסגרת הפעימה הראשונה לחידוש מערך מיחזור הנייר.

15/09/2026 ד' תשרי תשפ"ז
ב־22.9 יחלו עבודות קרצוף וסלילה מחדש ברחוב יהלום, בשלושה שלבים ובחסימות מדורגות, כחלק מהמשך שדרוג תשתיות התחבורה בעיר.

16/09/2026 ה' תשרי תשפ"ז
מערכת דיגיטלית חדשה באתר העירייה תאפשר לבעלי עסקים להגיש בקשות, לחדש רישיונות, לבצע שינוי בעלות ולעקוב בזמן אמת אחר תהליך הרישוי.

15/09/2026 ד' תשרי תשפ"ז
בטקס מרגש ברעות נחנך משעול לזכר סרן במיל׳ טל מובשוביץ ז״ל, בן העיר, לוחם ומפקד בשב״כ וסמ״פ במילואים, במסגרת מיזם ההנצחה העירוני.

08/09/2026 כ"ו אלול תשפ"ו
ביום שישי 4.9 ייחנך ברעות משעול לזכרו של סרן במיל׳ טל מובשוביץ ז״ל, בן העיר, לוחם ומפקד שנפל בקרב ברצועת עזה

03/09/2026 כ"א אלול תשפ"ו
העבודות לשדרוג הכביש ברחובות לוי ונחל צלמון נכנסות לשלב הרביעי, במסגרתן יבוצע קרצוף וריבוד של הכביש. העבודות יבוצעו בשלבים, לאורך כל שעות היממה ויחולו הסדרי תנועה זמניים

03/09/2026 כ"א אלול תשפ"ו
הקו הישיר לצומת חטיבה 7 נפתח לבקשת חיילי העיר, אך בשל מיעוט נוסעים בימים אלה נבחנת המשך הפעלתו

03/09/2026 כ"א אלול תשפ"ו
ראש העיר ביקר ביחידת המסתערבים של מג''ב ירושלים, המתמחה בפעילות מבצעית מורכבת ובסיכול טרור. בסיום המפגש הוכרז על אימוץ היחידה

10/09/2026 כ"ח אלול תשפ"ו
מינהל שפ''ע ומחלקת התברואה יוצאים למבצע ניקיון רחב היקף, עם תגבור צוותים, פינוי אשפה וגזם, טיאוט וניקיון יסודי ברחבי העיר.
אנו משתמשים בקובצי Cookie, כדי להמשיך להשתמש באתר, יש לאשר את מדיניות הפרטיות שלנו.