מופע הסיום של אירועי הקיץ וחגיגות 30 שנה לעיר יתקיים ביום חמישי באמפי פארק עמק החולה, עם הסדרי תנועה, סידורי הנגשה וחניונים פתוחים לקהל.
עשרות תושבים מילאו את אולם בית סחלבים כשהגיעו לכנס הפעילים הקהילתיים הראשון של העיר שהתקיים בתאריך 18.3.19. הם נהנו מהרצאה של ד"ר שי בן יוסף בנושא קהילה וקבלו השראה ממובילים קהילתיים בשכונות העיר ששיתפו בהתנסויות שלהם.
את הערב פתח ראש העיר, חיים ביבס, שהדגיש את החשיבות של קהילה בעיר צעירה ומתפתחת כמו מודיעין מכבים רעות, אשר שופעת בתושבים מתנדבים ומעורבים שמעוניינים בחברה וקהילה.
בהמשך הציג חבר המועצה ומזיק תיק קהילות, עמיחי זליג את התפיסה הקהילתית שלו ואת תוכנית העבודה החדשה אשר תספק כלים, יעוץ והכוונה לקהילות בשכונות העיר לצד מגוון אירועים קהילתיים בשכונות שיתקיימו בהובלה של מחלקת קהילה בעמותת סחלבים.
חבר המועצה ומחזיק תיק קהילות - עמיחי זליגבהמשך הערב שיתפו מובילי קהילות בעיר מתוך ההתנסויות בקהילות שלהם וסיפקו השראה עבור פעילים חדשים שמעוניינים לפתח ולטפח את הקהילה בשכונתם. בין היתר הציגו אורלי ברודי שקורי מהקהילה הישראלית במוריה, אייל ישפה מקהילת רעים, מימי סימנליסטה מקהילת הברקנית ולאה ברנשטיין מהגינה הקהילתית. כל אחד מהם סיפר מה הביא אותו להקים את הקהילה, מה הם עושים היום ומה החלומות שלהם להמשך.
ד"ר שי בן יוסף, מומחה בתחום הקהילה, ליווה את הערב וקיים בסופו הרצאה במסגרתה אף ניהל שיח עם המשתתפים במטרה להציף את הצרכים שלהם, כדי שאלו יקבלו מענה מיטבי במסגרת הפעילות.
בין התושבים וחברי הקהילות השתתפו בכנס גם ממלא מקום ראש העיר, שלמה פסי, סגנו מויש לוי, חברי המועצה הילה בן אליעזר, שמעון גואטה, אלעד שמעונוביץ, מנכ"ל עמותת סחלבים מיקי בר ומנהלת מחלקת קהילה בסחלבים, הדס יולס קדם.
חבר המועצה ומחזיק תיק קהילות, עמיחי זליג: "כנס הקהילות שקיימנו השבוע לראשונה בעיר בשיתוף מחלקת קהילה בעמותת סחלבים הוא הגשמת חלום עבורי והתחלה של דרך חדשה לקראת מימוש החזון בתחום הקהילה. הכנס הפגיש פעילים מרחבי העיר במטרה ולהעצים את שיתופי הפעולה והיוזמות בשכונות."

24/08/2026 י"א אלול תשפ"ו
מופע הסיום של אירועי הקיץ וחגיגות 30 שנה לעיר יתקיים ביום חמישי באמפי פארק עמק החולה, עם הסדרי תנועה, סידורי הנגשה וחניונים פתוחים לקהל.

20/08/2026 ז' אלול תשפ"ו
העבודות לשדרוג הכביש ברחובות לוי ונחל צלמון החלו השבוע. במהלך העבודות יחולו הסדרי תנועה זמניים בהתאם להתקדמותן.

24/08/2026 י"א אלול תשפ"ו
אירועי קיץ מודיעיני נמשכו גם בשבוע שעבר עם אלפי תושבות ותושבים שהגיעו ליהנות ממופעים, פעילויות קהילתיות ואירועים לכל המשפחה ברחבי העיר

19/08/2026 ו' אלול תשפ"ו
כ־1,250 מעברי חצייה וסימוני כביש נצבעים מחדש ברחבי העיר, בדגש על אזורי מוסדות החינוך. בהמשך החודש יחודשו גם מתחמי "נשק וסע" בבתי הספר היסודיים

19/08/2026 ו' אלול תשפ"ו
העירייה מקדמת טופס מקוון חדש להגשת בקשות להחזרים כספיים, כחלק משיפור השירות הדיגיטלי לתושבים

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
החל מיום ראשון 16.8 יתקיימו עבודות לשדרוג הכביש ברחובות לוי ונחל צלמון, במסגרתן יבוצע קרצוף וריבוד של הכביש. העבודות יבוצעו בשלבים, לאורך כל שעות היממה ויחולו הסדרי תנועה זמניים

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
מאות ילדים נהנו מההפנינג הרטוב, כ־1,700 תושבים הגיעו למופע הבי ג'יז, ובהמשך מחכים חנן בן ארי, הפרויקט של רביבו ותיסלם.

09/08/2026 כ"ו אב תשפ"ו
העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תסיים העירייה את שלב העבודות באזור מפגש הכבישים עמק דותן ועמק החולה

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
במסגרת פעולות העירייה לשיפור הניקיון והמרחב הציבורי, יחל מבצע שטיפה והסרת כתמים במרכז העיר, בשיתוף בעלי העסקים

09/08/2026 כ"ו אב תשפ"ו
העירייה מפנה את המיכלים הכחולים מחדרי האשפה ונערכת להצבת מיכלים מונפים בעמדות מחזור אזוריות ברחבי העיר

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
חצי מחופשת הקיץ כבר מאחורינו, ומודיעין מכבים רעות ממשיכה עם חודש נוסף של מופעים, אירועים ופעילויות לכל המשפחה.

29/07/2026 ט"ו אב תשפ"ו
העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תמשיך העירייה בעבודות לילה לקרצוף וסלילה ברחוב עמק דותן

02/08/2026 י"ט אב תשפ"ו
סידורי הנגשה, חניות ייעודיות, חסימות כבישים כך נערכת העירייה לקראת אירועי חגיגות ה-30 להקמת העיר

04/08/2026 כ"א אב תשפ"ו
העירייה תחל בהקמת מעגל תנועה בצומת עמק זבולון ותרשיש. העבודות יבוצעו בארבעה שלבים ויכללו שינויים זמניים בהסדרי התנועה.

29/07/2026 ט"ו אב תשפ"ו
פסטיבל היין יתקיים במשך שלושה ערבים בפארק ענבה, וביום חמישי ייערך אירוע ה־30 לעיר עם עדן בן זקן ועילי בוטנר וילדי החוץ.

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו
שלושה קטינים עוכבו לחקירה בעקבות השחתת רכוש בפארק בעיר. החשודים אותרו באמצעות מצלמות העירייה ובשיתוף פעולה בין המשטרה למערכי הביטחון העירוניים.

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו
העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תמשיך העירייה בעבודות לילה לקרצוף וסלילה ברחוב עמק דותן

21/07/2026 ז' אב תשפ"ו
משפחות שכולות, מפקדים ולוחמים התכנסו בבית יד לבנים לערב זיכרון ומורשת לציון שני עשורים למלחמת לבנון השנייה.

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו
כ-110 מתנדבי יחידת החילוץ העירונית השתתפו בתרגיל קריסת מבנה, כחלק מהיערכות מקצועית ומעטפת עירונית מצילת חיים לשעת חירום.

21/07/2026 ז' אב תשפ"ו
החכ''ל התקינה ארבע עמדות בחניון התת קרקעי, הפתוח 24 שעות ביממה וכולל כ־300 מקומות חניה.
אנו משתמשים בקובצי Cookie, כדי להמשיך להשתמש באתר, יש לאשר את מדיניות הפרטיות שלנו.