עם השלמת האכלוס במרבית השכונה, יחלו עבודות לריבוד מחדש של הכבישים בשלבים. השבוע יתחילו העבודות ברחוב שרה אהרונסון
אירועי חודש הקריאה 2019 התחילו עם שעות סיפור וממשיכים ביום שני 10.6.19 בהפנינג משחקי סיפור מרהיבים, ברחבת הספרייה הציבורית ע"ש שכטר (עמק דותן 49). ההפנינג יכלול משחקים שונים גדולי ממדים, בהשראת ספרי ילדים אהובים בתחנות הפעלה שונות.
כך למשל, פאזלים מהספרים – ארבעה פאזלים צבעוניים על פי ספרים רבי מכר, דומינו רצפה ענק על פי דמויות מוכרות מספרי ילדים, בריכת אותיות שבה יוכלו הילדים לדוג אותיות ולהרכיב מהן שמות של ספרים, משחק זיכרון, פעילות יצירה ולוחות גיר לציור חופשי. הכניסה חופשית.
ואיך אפשר לציין את חודש הקריאה בלי יריד ספרים? בואו להכיר את היוצרים המקומיים שיציגו בדוכני חודש הקריאה ביום שלישי 11.6.19, בקניון עזריאלי, בין השעות 20:00-17:00. הכניסה חופשית.
אירוע מחווה נוסף לאמנים ויוצרים יערך ביום ראשון 16.6.19 בספרייה הציבורית ע"ש שכטר. באירוע הנקרא "ערב שבילים - ציוני דרך" תהיה השקה של כתב העת "שבילים", וישתתפו המשוררת פרופ' אביבה דורון, אומנים סופרים ומשוררים ד"ר רחלי אברהם איתן, מקהלת רוני מודיעין בניצוחו של אבי ברק, הזמרת המוזיקאית, נוי דקל והזמרת המוסיקאית, לילך רפאלוביץ. הכניסה חופשית.
חודש הקריאה ייחתם ביום ראשון 18.6.19 בטקס "שירת האביב" בשיתוף מועדון רוטרי, שמהווה סיום לתחרות כתיבת השירים בה השתתפו משוררים מקומיים. האירוע יערך בספריית הכרמים ובו יוענקו תעודות הוקרה על יצירותיהם, הקראה של השירים והענקת פרסים.
הפנינג משחקי סיפור מרהיביםוזה הזמן לחשוף נתונים מעניינים המעידים יותר מכל, שתושבי העיר אוהבים לקרוא והרבה.
כ- 16,000 בתי אב מנויים בספרייה, ונתון לא פחות מעניין הוא שרק השנה, התווספו כ-2,000 בתי אב לרשת הספריות. זהו בחלט סימן מעודד לכך שעולם הספרים עודנו חי ובועט, גם בעידן המחשבים והטאבלטים.
בנוסף, בשנה החולפת, בוצעו לא פחות מ-200,000 השאלות ספרים מכל הסוגים ולכל הגילאים.
ומה הם הספרים האהובים במצעד ההשאלות? בתחום המבוגרים, עומדים בראש הטבלה "אלינור אוליפנט ממש בסדר" של גיל הנימן, "ממשיכה בדרכי" של ג'וג'ו מויס ו"הנערה שהשארת מאחור" גם כן, של ג'וג'ו מויס.
בנוער, באופן לא מפתיע, אוהבים עדיין את "הארי פוטר" של ג'יי קיי רולינג, סדרת "האחת" של קיארה קס ו"המועמדת" גם כן של אותה סופרת. הילדים ממשיכים להשאיל את "קפטן תחתונים" של דב פילקי, "בון" של ג'ף סמית והספר הקלאסי "לקוף יש בעיה" של ג'וליה דונלדסון.
רוצים להתעדכן? לחצו כאן לדף הבית של רשת הספריות

08/10/2026 כ"ז תשרי תשפ"ז
עם השלמת האכלוס במרבית השכונה, יחלו עבודות לריבוד מחדש של הכבישים בשלבים. השבוע יתחילו העבודות ברחוב שרה אהרונסון

07/10/2026 כ"ו תשרי תשפ"ז
משרד התחבורה פרסם מכרז להפעלת קווי האוטובוס בעיר. ראש העיר: ''הזדמנות חשובה לשיפור התחבורה הציבורית בעיר, נלווה את התהליך, מתוך מטרה להביא לשינוי שהתושבים ירגישו ביומיום''

05/10/2026 כ"ד תשרי תשפ"ז
עבודות הקרצוף והסלילה מחדש של הכביש ברחוב יהלום, כחלק מהמשך שדרוג תשתיות התחבורה בעיר, לקראת סיום

08/10/2026 כ"ז תשרי תשפ"ז
עיריית מודיעין מכבים רעות תקיים שורת טקסים, ערבי זיכרון, שיח ושירה לציון שלוש שנים לאירועי 7 באוקטובר ולהנצחת הנופלים והנופלות.

08/10/2026 כ"ז תשרי תשפ"ז
ברחבי הארץ נשלחו הודעות על "חוב שלא שולם" עם קישור לתשלום. מדובר בניסיון הונאה שנועד לגנוב פרטים אישיים ופרטי אשראי

04/10/2026 כ"ג תשרי תשפ"ז
שמונה במות, עשרות מופעים, תהלוכת אור ומיצגים לאורך השדרה: פסטיבל ניצוצות יתקיים 29.9–1.10

04/10/2026 כ"ג תשרי תשפ"ז
השלב השני בעבודות להקמת מעגל התנועה בעמק זבולון יוצא לדרך: חוצה עמק זבולון בין יעקב דורי לתרשיש ייחסם לתנועה

24/09/2026 י"ג תשרי תשפ"ז
העיר נערכת לפסטיבל ניצוצות: השדרה הראשית תהפוך למדרחוב, ויחולו שינויים בהסדרי התנועה והחנייה

23/09/2026 י"ב תשרי תשפ"ז
ביום ראשון 22.9 החלו עבודות קרצוף וסלילה מחדש ברחוב יהלום, בשלושה שלבים ובחסימות מדורגות, כחלק מהמשך שדרוג תשתיות התחבורה בעיר

22/09/2026 י"א תשרי תשפ"ז
היערכות מוגברת ליום הכיפורים: מחסומים יוצבו בכניסות לעיר, האבטחה בבתי הכנסת תתוגבר, המוקד העירוני יפעל ובערב החג אין להוציא גזם.

29/09/2026 י"ח תשרי תשפ"ז
חגיגות ה-30 שנה למודיעין מגיעות לפסטיבל "ניצוצות", שיתקיים בחול המועד סוכות, 29.9–1.10, בשדרת דם המכבים עם מופעי אור, קרקס, מחול ומוזיקה

15/09/2026 ד' תשרי תשפ"ז
העירייה החלה השבוע בהצבת עשרות מכלים כחולים חדשים בעמדות המחזור ברחבי העיר, במסגרת הפעימה הראשונה לחידוש מערך מיחזור הנייר.

15/09/2026 ד' תשרי תשפ"ז
ב־22.9 יחלו עבודות קרצוף וסלילה מחדש ברחוב יהלום, בשלושה שלבים ובחסימות מדורגות, כחלק מהמשך שדרוג תשתיות התחבורה בעיר.

16/09/2026 ה' תשרי תשפ"ז
מערכת דיגיטלית חדשה באתר העירייה תאפשר לבעלי עסקים להגיש בקשות, לחדש רישיונות, לבצע שינוי בעלות ולעקוב בזמן אמת אחר תהליך הרישוי.

15/09/2026 ד' תשרי תשפ"ז
בטקס מרגש ברעות נחנך משעול לזכר סרן במיל׳ טל מובשוביץ ז״ל, בן העיר, לוחם ומפקד בשב״כ וסמ״פ במילואים, במסגרת מיזם ההנצחה העירוני.

08/09/2026 כ"ו אלול תשפ"ו
ביום שישי 4.9 ייחנך ברעות משעול לזכרו של סרן במיל׳ טל מובשוביץ ז״ל, בן העיר, לוחם ומפקד שנפל בקרב ברצועת עזה

03/09/2026 כ"א אלול תשפ"ו
העבודות לשדרוג הכביש ברחובות לוי ונחל צלמון נכנסות לשלב הרביעי, במסגרתן יבוצע קרצוף וריבוד של הכביש. העבודות יבוצעו בשלבים, לאורך כל שעות היממה ויחולו הסדרי תנועה זמניים

03/09/2026 כ"א אלול תשפ"ו
הקו הישיר לצומת חטיבה 7 נפתח לבקשת חיילי העיר, אך בשל מיעוט נוסעים בימים אלה נבחנת המשך הפעלתו

03/09/2026 כ"א אלול תשפ"ו
ראש העיר ביקר ביחידת המסתערבים של מג''ב ירושלים, המתמחה בפעילות מבצעית מורכבת ובסיכול טרור. בסיום המפגש הוכרז על אימוץ היחידה

10/09/2026 כ"ח אלול תשפ"ו
מינהל שפ''ע ומחלקת התברואה יוצאים למבצע ניקיון רחב היקף, עם תגבור צוותים, פינוי אשפה וגזם, טיאוט וניקיון יסודי ברחבי העיר.
אנו משתמשים בקובצי Cookie, כדי להמשיך להשתמש באתר, יש לאשר את מדיניות הפרטיות שלנו.