קונים ומזמינים קרוב לבית

25/10/2020 ז' חשון תשפ"א

עיריית מודיעין מכבים רעות יוצאת החל מחודש אוקטובר בקמפיין הקורא לתושבים להזמין ולקנות מהעסקים המקומיים – קונים קרוב לבית כי יש כאן הכל ויש גם פרס. במסגרת הקמפיין תערוך העירייה הגרלה לחלוקת 100 שוברים בסך 100 שקלים כל אחד, למימוש בבתי עסק מקומיים או אצל בעלי מקצוע שעיקר פעילותם העסקית בעיר.

נגיף הקורונה אשר הפציע לעולמנו בחודשים האחרונים פגע פגיעה קשה בעסקים הקטנים והבינוניים, הנאלצים להתמודד עם מציאות קשה. אחרי שבועות ארוכים בהם עסקים רבים היו סגורים, הם חזרו לעבודה תחת מגבלות התו הסגול וכעת עם כניסת הסגר החדש, מצבם הוחמר. למרבה הצער, נגיף הקורונה עדיין כאן ורבים וטובים מהעסקים סופגים ירידה חדה בהיקף הפעילות.

מרבית בעלי העסקים המקומיים הם תושבי העיר, שהחליטו, מתוך פטריוטיות לוקלית, להקים את העסק דווקא כאן. רבים מהם מעסיקים עובדים, שגם הם גרים פה וביחד הם מפתחים את העיר.

לכן, חשוב שדווקא עכשיו, אנחנו תושבי העיר, נהיה שם עבורם ולכן העירייה גם נרתמה לעניין ויוצאת בקמפיין נרחב לעידוד קנייה מעסקים מקומיים ומזמינים את התושבים לקנות קרוב לבית, בעסקים המקומיים, להשתתף בהגרלה ולזכות ב-100 שקלים נוספים לקניות בעיר בעסק אחד לבחירתם.

אז מה צריך לעשות כדי לזכות ב-100 שקלים?
לצאת לקניות בעיר, לקנות בעסקים הקטנים והבינוניים של העיר בסכום של לפחות 200 שקלים להיכנס לאתר העירייה להירשם להגרלה . החל מיום שלישי, 20.10.20 יוכלו התושבים להיכנס לאתר העירייה להירשם להגרלה על ידי הצגת הקבלות. במסגרת ההרשמה להגרלה, כל משתתף יידרש לבחור את בעל המקצוע/ בית העסק בו ירצה לממש את זכייתו. לאחר שיסיימו את ההרשמה כל מה שצריך זה לחכות להגרלה שבסיומה יזכו 100 תושבים בשובר של 100 שקלים לקנייה מעסקים או אנשי מקצוע מקומיים.

בעירייה הדגישו כי המבצע תקף לכל קניה בעסקים במודיעין מכבים רעות (לא כולל רשתות פארם, דלק ורשתות מזון) בסכום יחיד או מצטבר של 200 שקלים לפחות.

בימים אלה, לקראת תחילת המבצע, הוציאה העירייה קול קורא לבעלי עסקים מקומיים שמעוניינים להצטרף למבצע. בעירייה ציינו כי מי שיכול לקחת חלק במבצע הם בעלי עסק או בעלי מקצוע שעיקר פעילותם כאן בעיר (לא כולל רשתות פארם, דלק ורשתות מזון), ומעוניינים להיכלל ברשימת העסקים המשתתפים במיזם למלא את הטופס המקוון המופיע פה באתר העירייה לרבות כתב ההתחייבות המצורף לו.

בית העסק המצטרף למבצע יעניק בעת מימוש הזכייה הטבה נוספת של 5% הנחה מסך הזכייה במעמד ביצוע העסקה ומימוש השובר ע"י הזוכה, כך שלמעשה התושב שזכה יזכה בהטבה של 105 שקלים.

לטובת בעלי העסקים הכינה העירייה דף נחיתה עם שאלות מנחות למילוי עבור בעלי העסקים: לחצו כאן

ראש העיר, חיים ביבס: "חלק מתהליך ההבראה של העיר מנגיף הקורונה הוא דאגה ליציבותם של בעלי העסקים בעיר. העסקים המקומיים הם לב ליבה של העיר וחשוב שאנחנו התושבים נעזור להם ונקנה קרוב לבית."

חבר המועצה, מחזיק תיק העסקים, שחר מי-און: "אנו חושבים על העסקים מדי יום ונעשה הכול כדי לסייע להם בתקופה זו. אני קורא לתושבים בימים קשים אלו לערוך את הקניות שלהם מבעלי העסקים בעיר".

קונים ומזמינים קרוב לבית ומשתתפים בהגרלהקונים ומזמינים קרוב לבית ומשתתפים בהגרלה

עונת הרחצה נפתחת

14/05/2025 ט"ז אייר תשפ"ה

בפארק הנופש והספורט ובבריכה העירונית נערכים לקראת פתיחת עונת הרחצה הרשמית ב-18.5.25. בפארק הנופש, בריכת אינפיניטי, מגלשות מים וחדר כושר חדשני, בבריכה העירונית בריכת שחייה חצי אולימפית, בריכת פעוטות ושלל חוגים מחכים לכם!

להמשיך לקרוא

מחלצים מההריסות לכודים

14/05/2025 ט"ז אייר תשפ"ה

יחידת החילוץ וההצלה העירונית השתתפה באימון חילוץ לכודים באתר הרס, שמטרתו שמירה על הכשירות והמוכנות של היחידה לכל תרחיש חירום

להמשיך לקרוא

החלו העבודות לשדרוג מערכות והקמת גדר נוספת בקו התפר במכבים

12/05/2025 י"ד אייר תשפ"ה

החלו העבודות  להקמת גדר ביטחון תקנית חדשה נוספת לגדר הקיימת במכבים. זאת כחלק מהתכנית לשדרוג ועיבוי מערך הביטחון בקו התפר מכבים בהשקעה של 2.5 מיליון שקלים, שתכלול  בין היתר, התקנת מערכות טכנולוגיות חדישות, הקמת מוקד ביטחון/מוקד רואה ועוד.

להמשיך לקרוא

היערכות למניעת שריפות בקיץ

08/05/2025 י' אייר תשפ"ה

בתקופה הקרובה יירכשו ערכות ציוד נוספות לכיבוי שריפות אשר יוצבו בניידות הביטחון העירוניות ובנוסף, כחלק מלקחי השריפות שאירעו באזור, יוקם צוות ייעודי שייתן מענה ראשוני לכיבוי שריפות

להמשיך לקרוא

אירועי ערב יום הזיכרון

06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה

אירועי יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונרצחי פעולות האיבה נפתחו בטקס של הנחת זרים על ידי המשפחות השכולות באנדרטה העירונית, והמשיכו לטקסים עירוניים בהשתתפות תנועות הנוער וערבי שיח ושירי לוחמים

להמשיך לקרוא

פרחים לזכר הנופלים

06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה

ערב יום הזיכרון נשתלו פרחים צהובים ליד אבני הזיכרון במשעולים, המעלות ואתרי ההנצחה לנופלים תושבי העיר

להמשיך לקרוא

פסטיבל הליכות ג'יין חוזר לעיר

06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה

הפסטיבל הכולל מסלולים מפתיעים מנקודת מבטם ובהדרכת תושבי העיר -מתנדבים חוזר לעיר. טיולים בשלל אתרים בעיר. מהרו להירשם

להמשיך לקרוא

הולכים עם הטבע בצעדת מודיעין ה-18

06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה

תושבי העיר מוזמנים לצעדת מודיעין המסורתית, שתתקיים ביום שבת 17.5.25. הצטרפו אלינו לצעידה חווייתית בשבילי הטבע הסובבים את העיר ולהפנינג לכל המשפחה

להמשיך לקרוא

אירועי ערב יום העצמאות

06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה

אלפי תושבים הגיעו לאירועי יום העצמאות, שנדחו ביום, בהתאם להנחיות הביטחון וכיבוי אש

להמשיך לקרוא

עבודות לתיקון כביש צאלון

08/05/2025 י' אייר תשפ"ה

העבודות יתחילו ביום ראשון 11.5.25, והן ייכללו קרצוף וסלילה של הכביש. העבודות מבוצעות במסגרת התכנית העירונית המקיפה לשדרוג תשתיות בשכונות הוותיקות

להמשיך לקרוא

היערכות לקראת חג ל''ג בעומר

05/05/2025 ז' אייר תשפ"ה

במסגרת היערכות העירייה להדלקת מדורות בחג, הוחלט כמשנה זהירות עקב מזג האוויר, לצמצם את הדלקת המדורות ליום אחד 15.5, במתחם שאושר על ידי העירייה. במידה וייצא לקראת החג, איסור הדלקת מדורות על ידי נציב הכבאות, לא תותר הדלקת מדורות בעיר.

להמשיך לקרוא

איסור הבערת אש

05/05/2025 ז' אייר תשפ"ה

בהנחיית כיבוי אש וקק''ל – אין להיכנס ליערות באזור ואין להדליק אש בשטחי העיר, למעט בהתאם להנחיות כבאות והצלה וקק''ל – חל איסור על כניסה ליערות שבאזורנו ובהם: יער בן שמן, פארק קנדה, יער אשתאול ויער קולה.

להמשיך לקרוא

חגיגות יום העצמאות ה־77: האירועים יתקיימו הערב – חמישי, 1.5.2025

03/05/2025 ה' אייר תשפ"ה

בעקבות מזג האוויר הקיצוני והשריפות – אירועי העצמאות נדחו ביממה וייערכו כמתוכנן הערב

להמשיך לקרוא

דחיית אירוע עצמאות

01/05/2025 ג' אייר תשפ"ה

בעקבות תנאי מזג האוויר ולאחר הערכת מצב, נדחו אירועי יום העצמאות שתוכננו להיום 30.4, למחר חמישי 1.5 בשעה 20:00. העירייה תעדכן ככל שיידרש.

להמשיך לקרוא

נתוני מרשם אוכלוסין בעיר

06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה

לקראת ערב יום העצמאות מפרסמת העירייה את הנתונים העדכניים לחודש אפריל 2025. על פי הנתונים בעיר מתגוררים 109,179 תושבים, העיר עודנה אחת הערים הצעירות בארץ עם גיל ממוצע 34.6 והשנה חוגגים יום הולדת 77 כמו המדינה, 560 תושבים

להמשיך לקרוא

שאטלים ביום הזיכרון והסדרי תנועה ליום העצמאות

01/05/2025 ג' אייר תשפ"ה

העירייה תפעיל הסעות לבית העלמין ביום הזיכרון. בערב העצמאות – חסימות כבישים, סידורי נגישות ואכיפה מוגברת במתחמי החגיגות

להמשיך לקרוא

כבשים נגד שריפות

28/04/2025 ל' ניסן תשפ"ה

מאות כבשים של קק''ל יסייעו, כמו בכל שנה בניכוש עשביה בשטחים הפתוחים בעוטף העיר במטרה למנוע התפרצות שריפות

להמשיך לקרוא

יריד השכלה גבוהה חוזר

28/04/2025 ל' ניסן תשפ"ה

יריד ההשכלה הגבוהה של מרכז הצעירים חוזר – עם מוסדות מובילים, ייעוץ במקום, והטבות לנרשמים – במיוחד לצעירים שמתכננים את הצעד הבא.

להמשיך לקרוא

נלחמים בטיגריס האסייני: היערכות עירונית רחבה לקיץ

27/04/2025 כ"ט ניסן תשפ"ה

מינהל שפ''ע של העירייה פועל בשטחים הציבוריים לייבוש מקורות מים ולצמצום מפגעי היתושים, בדגש על הטיגריס האסייני – התושבים מתבקשים לסייע גם בשטח הביתי

להמשיך לקרוא

אירועי יום הזיכרון ויום העצמאות

30/04/2025 ב' אייר תשפ"ה

אירועי יום הזיכרון ויום העצמאות ייפתחו בטקסי זיכרון והנצחה וימשיכו בערב של שירה ישראלית ואווירה קהילתית, בהובלת אמנים מהשורה הראשונה ובשיתוף יוצרים מקומיים.

להמשיך לקרוא


פניה למוקד העירוני מוקד 106
פניה למוקד העירוני
חזור לראש העמוד