חוזרים לפעילות

24/02/2021 י"ב אדר תשפ"א

אחד הסממנים המובהקים בעיר המבשרים על חזרה (זהירה) לשגרה, הוא פתיחתם של מבני הציבור לתושבים, ובעירייה נערכים במרץ להשיבם לפעילות מוקדם ככל הניתן למען התושבים.

הסגר השלישי התאפיין במירוץ בין התחלואה להתחסנות, ובעיר הנתונים מעודדים ומבשרים על תחלואה נמוכה לצד אחוז התחסנות גבוה.

הדבר מאפשר את פתיחתם של מקומות בהתאם ל"תו הירוק" שמתיר למתחסנים עם תעודת התחסנות ומחלימים בלבד, להיכנס למקומות מסוימים בהצגת אישור, כפי שנקבע ע"י הממשלה.

פארק הנופש והספורט ומרכז הספורט העירוני נפתחו ביום ראשון 21.2.21 בבוקר. המרכזים, המנוהלים על ידי מנהלת אופק, יפעלו תוך הקפדה יתרה על ניקיון והיגיינה לטובת סביבות אימון ושחייה בטוחה. לרגל הפתיחה, יינתנו מבצעים מיוחדים בפארק הנופש והספורט.

במנהלת אופק מדגישים כי בפארק נופש וספורט בהתאם להנחיות, לא ייפתח מתקן מגלשות המים בשלב זה, אך חדר הכושר והבריכה יהיו פתוחים להנאת התושבים כבר מיום ראשון 21.2.21, והחוגים יתחדשו בחודש מרץ. במרכז הספורט העירוני נפתח רק חדר הכושר.

היכל התרבות העירוני היכל התרבות העירוני
חדר כושר בפארק נופש וספורטחדר כושר בפארק נופש וספורט

מרכז הספורט העירוני – לשעות הפתיחה ומחירי המבצע לרגל הפתיחה – לחצו כאן על הקישור

פארק הנופש והספורט - לשעות הפתיחה ומחירי המבצע לרגל הפתיחה המחודשת - לחצו כאן על הקישור

אגף חברה נוער וצעירים, נערך גם הוא להחזרת פעילות החינוך הבלתי פורמלי במחלקת הנוער ובתנועות הנוער, על פי מתווה המשרד להשכלה גבוהה ומשלימה, אשר קובע שורת כללים בחלוקה לשכבות הגיל. בכיתות א'-ו', יתקיימו הפעולות על פי הקפסולות הקבועות שבבתי הספר ויהוו המשך רציף ללימודים. כיתות ז'-י', יוכלו להיות בקפסולות של עד 20 חניכים, עם אפשרות לעירוב קבוצות מבתי ספר שונים. כיתות י"א-י"ב, יידרשו להציג תעודת חיסון או אישור החלמה או תוצאת בדיקת קורונה שלילית עד 48 שעות לפני כניסתם למתחם. בנוסף, קובע המתווה כי הפעולות יוכלו להתקיים רק באוויר הפתוח.

מרכז הצעירים "יודה" פתח את מרחבי הלמידה לסטודנטים ומתארח בבגין 74 (ברחוב מנחם בגין מול בנין 76) בהרשמה מראש. המרכז פועל על פי התו הירוק שמשמעותו הגבלת מספר הסטודנטים במתחם עד 11 איש בכל זמן נתון, הצגת אישור מתחסן/ תעודת מחלים / הצגת תוצאת בדיקת קורונה שלילית עד 48 שעות לפני כניסתם למתחם. לחצו כאן על הקישור

היכל התרבות מודיעין ישוב לפעול בתחילת חודש מרץ, על פי הנחיות התו הירוק – הצגת תעודת מחלים או תעודת התחסנות. נכון לשלב זה, יחזרו אירועי זמר, סדרות העשרה, אומנות, קונצרטים וסרטים. בהמשך, מתוכננות לחזור גם הצגות התיאטרון על פי המתווה שתיקבע הממשלה. על פי הנחיות התו הירוק, תפוסת האולם תכיל עד 75% או עד 300 איש ויהיה מרחק בישיבה בין הכיסאות. לחצו כאן לאתר היכל התרבות.

אגף קהילה - פעילויות לאזרחים הוותיקים. החל מיום שני, 22.2.21 תחזור פעילות האזרחים הוותיקים במועדוני האגף מועדון מפג"ש ומועדון מרכז האלה. הפעילות, הכוללת חוגים והעשרה תתקיים תחת מגבלות התו הירוק. על מתווה זה מותר להכניס עד 10 אנשים למבנה והמשתתפים בפעילות יהיו אלה שהחלימו או חוסנו בחיסון שני, לפני יותר מעשרה ימים (בעלי תו ירוק). כמו כן גם המפעילים יוכלו לשוב לפעילות, רק אם עמדו בתנאים אלה גם כן. לחצו כאן לדף הבית של אזרחים ותיקים.

בתי הכנסת בעיר ישובו לפעול על פי התו הירוק החל מיום ראשון 21.2.21. ממוני הקורונה בבתי הכנסת, יהיו אחראיים על כך שתותר כניסה לבית הכנסת רק למציגי אישור מחלימים או תעודת התחסנות. בשלב זה, לא תותר כניסה לילדים מתחת לגיל 16, שאינם מחלימים.

התנאים לקבלת האישור להפעלת בית כנסת ירוק הם – רישום במחלקת הדת, מספר האנשים לא יעלה על תפוסה של 50% מהתפוסה המירבית של המקום ולא יותר מ-300 איש. על פי ההנחיות, יש עדיין שמירה על מרחק של 2 מטרים בכיסא בין אדם לאדם ורישום מוקדם של המתפללים. בתי כנסת שלא יפעלו על פי התו הירוק, יוכלו לפעול במגבלות המחמירות לפיהן מותר עד 10 מתפללים במבנה או 20 איש בחוץ. לחצו כאן לדף הבית של מחלקת הדת.

המרכז הרב תחומי נפתח גם הוא ביום 21.2.21 במתכונת התו הירוק ומחזיר בהדרגה את הפעילויות, הקורסים, לימודי האוניברסיטה הפתוחה, הקתדרה לאמנות ומרחב העסקים והיזמות. בנוסף, עומלים כבר במרכז לקראת תכנית אירועי חודש האישה הבינלאומי שיתקיימו בהתאם להנחיות, בחודש מרץ. יש להציג בכניסה למקום אישור תעודת מתחסן או מחלים. לחצו כאן לדף הבית של המרכז הרב תחומי.

רשת הספריות תמשיך נכון לשלב זה, במתכונת הטייק אווי (איסוף עצמי) של תושבים מהספרייה. לחצו כאן לדף הבית של רשת הספריות

שדרוג כביש עמק איילון דרום

09/04/2026 כ"ב ניסן תשפ"ו

העבודות לשדרוג התשתיות בשכונות הוותיקות חוזרות החל מיום ראשון 12.4, יתקיימו עבודות קרצוף וסלילה בכביש עמק איילון דרום בצד האי זוגי. העבודות יתבצעו בשלבים

להמשיך לקרוא

עדכון פעילות העירייה 9.4.2026

09/04/2026 כ"ב ניסן תשפ"ו

העירייה מודיעה על חזרה מלאה לפעילות: מערכת החינוך, הצהרונים, השירותים העירוניים והתחבורה הציבורית חוזרים לפעול לצד שמירה על ערנות והנחיות הביטחון

להמשיך לקרוא

מצדיעים לסמל ראשון גלעד הראל

09/04/2026 כ"ב ניסן תשפ"ו

מודיעין מכבים רעות נפרדת מלוחם סיירת הנח"ל, סמל ראשון גלעד הראל ז"ל, בן 21 בנופלו

להמשיך לקרוא

מצדיעים לסמל ראשון גלעד הראל

03/04/2026 ט"ז ניסן תשפ"ו

מודיעין מכבים רעות נפרדת מלוחם סיירת הנח"ל, סמל ראשון גלעד הראל ז"ל, בן 21 בנופלו

להמשיך לקרוא

ערוץ החירום העירוני

26/03/2026 ח' ניסן תשפ"ו

כל ההתרעות וההנחיות יעברו בערוץ הוואטסאפ העירוני לצד חידוד הנחיות פיקוד העורף להתנהלות נכונה בשעת חירום

להמשיך לקרוא

כל השכונה בווטסאפ

31/03/2026 י"ג ניסן תשפ"ו

מודל ה-WhatsApp העירוני מתחדש: מעבר לקהילות וקבוצות כריזה שכונתיות שיאפשרו לתושבים לקבל מידע עירוני רשמי, אמין ומהיר ישירות מהעירייה.

להמשיך לקרוא

היערכות העירייה לפסח

26/03/2026 ח' ניסן תשפ"ו

העיר מתכוננת לפסח: ניקיון מוגבר, מוקדי הגעלת כלים וביעור חמץ ברחבי מודיעין מכבים רעות לשירות התושבים ולהבטחת חג מסודר ובטוח

להמשיך לקרוא

הפאדל מגיע לעיר

25/03/2026 ז' ניסן תשפ"ו

ענף הספורט הצומח בעולם מגיע למודיעין מכבים רעות: מתחם ובו חמישה מגרשי פאדל יוקם בסמוך למרכז הספורט העירוני

להמשיך לקרוא

פרסום מרחבים מוגנים במרכזים המסחריים

24/03/2026 ו' ניסן תשפ"ו

העירייה וחברת ''אופק'' מנגישות לתושבים מידע על עסקים עם מרחב מוגן תקני, כדי לאפשר שהייה בטוחה וקבלת שירותים גם בהתאם להנחיות פיקוד העורף

להמשיך לקרוא

מרוץ מודיעין נדחה

12/03/2026 כ"ג אדר תשפ"ו

בצל המצב הביטחוני, מרוץ מודיעין ה־20 שתוכנן להתקיים ביום שישי, 20 במרץ, נדחה. המרוץ ייערך בתאריך חדש: יום שישי, 8 במאי 2026

להמשיך לקרוא

ממשיכים את שדרוג כביש עמק החולה צפון

12/03/2026 כ"ג אדר תשפ"ו

ביום שני, 16.3 יחל השלב האחרון של שדרוג שדרות עמק החולה ויימשכו כשבוע. בהתאם לשלבי העבודות חלים הסדרי תנועה לאורך השדרה

להמשיך לקרוא

עדכון עירייה, שאגת הארי 13.3.26

19/03/2026 א' ניסן תשפ"ו

העירייה ממשיכה לפעול במתכונת חירום מלאה, לצד חזרה מדורגת של מערכת החינוך, שירותי הרווחה, הפארקים, החוגים ומתקני הספורט בהתאם להנחיות פיקוד העורף.

להמשיך לקרוא

אתם שואלים רשות האוכלוסין וההגירה משיבה

11/03/2026 כ"ב אדר תשפ"ו

מדריך קצר לשירותי רשות האוכלוסין בזמן חירום: תורים בלשכות, דרכונים בתעריף מוזל, פעילות מעברי הגבול ושירותי הרשות בנתב״ג.

להמשיך לקרוא

פעילות העירייה למיגור ונדליזם

11/03/2026 כ"ב אדר תשפ"ו

מצלמות העירייה תיעדו צעירים משתוללים עם רכב בחניון עירוני וגורמים נזק לתשתיות. המעורבים אותרו, הוגשה תלונה והעירייה תפעל גם להגשת תביעה כספית

להמשיך לקרוא

שדרוג שירות הגשת מסמכים לפי שלבי הבנייה

11/03/2026 כ"ב אדר תשפ"ו

מינהל ההנדסה בעירייה ממשיך לשדרג את השירותים לתושבים וליזמים על ידי מעבר למערכת דיגיטלית נוחה ופשוטה שבה יוכלו להגיש מסמכים לוועדה בכל שלב של הבנייה

להמשיך לקרוא

היערכות ניקיון בעיר לקראת פסח

11/03/2026 כ"ב אדר תשפ"ו

לקראת פסח: העירייה נערכת למבצע ניקיון ברחבי העיר ומבקשת מהתושבים להקדים הוצאת גזם וגרוטאות לפי ימי הפינוי בשכונות, עד 29.3 בלבד, ולמחזר פסולת אלקטרונית בעמדות הייעודיות

להמשיך לקרוא

מודיעין מכבים רעות בחירום

12/03/2026 כ"ג אדר תשפ"ו

מרכז ההפעלה העירוני פועל סביב השעון עם פיקוד העורף וגורמי הביטחון, השירותים החיוניים בעיר נמשכים והעירייה מעניקה סיוע לאזרחים ותיקים ולמשפחות משרתי הקבע והמילואים.

להמשיך לקרוא

מידע והנחיות בשעת חירום

09/04/2026 כ"ב ניסן תשפ"ו

כל מה שחשוב לדעת במצב הביטחוני: סוגי האיומים, זמני התרעה, התנהלות בזמן אזעקה, הכנת המרחב המוגן ומידע על מרכזי מחסה בעיר

להמשיך לקרוא

מודיעין מכבים רעות במצב חירום – עדכון והנחיות לתושבים

09/03/2026 כ' אדר תשפ"ו

החל מיום שבת 28.2 בבוקר העירייה פועלת במתכונת חירום מלאה, מרכז ההפעלה פתוח והנחיות פיקוד העורף מחייבות כניסה מיידית למרחב מוגן ויציאה רק באישור רשמי

להמשיך לקרוא

הסדרי חניה חדשים באזור מרכז עינב

26/02/2026 ט' אדר תשפ"ו

העירייה החלה בהיערכות להסדרת החניה בשלושה רחובות במרכז עינב. תושבי העיר יוכלו לחנות ברחובות אלה שעתיים חינם באמצעות אפליקציות החניה. יתר המרכז נותר תחת ההגדרה חנייה חופשית

להמשיך לקרוא


פניה למוקד העירוני מוקד 106
פניה למוקד העירוני
חזור לראש העמוד