מופע הסיום של אירועי הקיץ וחגיגות 30 שנה לעיר יתקיים ביום חמישי באמפי פארק עמק החולה, עם הסדרי תנועה, סידורי הנגשה וחניונים פתוחים לקהל.
חברת אלביט מערכות זכתה בשבוע שעבר במכרז להקצאת קרקע באזור התעסוקה של מודיעין. מדובר בחברה הגדולה ביותר שהגיעה לעיר עד כה. החברה זכתה במגרש של 32 דונם עליו יקום מבנה מרכזי גדול של החברה ועתידים לעבוד בו אלפי עובדים.
אלביט מערכות בע"מ היא חברה ישראלית העוסקת בפיתוח ובייצור של מערכות אלקטרוניות ואמצעי לחימה מתקדמים. החברה מעסיקה למעלה מ-8,000 עובדים, רובם מהנדסים וטכנאים, מתוכם מעל 1,300 בארצות הברית. הכנסותיה של אלביט בשנת 2008 הסתכמו ב-2.6 מיליארד דולר, ורווחיה היו כ-204.2 מיליון דולר. נשיא החברה והמנכ"ל שלה הוא יוסף אקרמן.
בתקופה האחרונה פעל צוות מיוחד של העירייה בהובלתו האישית של ראש העיר חיים ביבס מול נציגי החברה על מנת לגרום להם להגיע לעיר ולהגיש את מועמדותם למכרז.
בתחילת כהונתו הודיע ביבס כי פיתוחו של אזור התעסוקה והבאת חברות לעיר כדי ליצור תעסוקה הם אחד מהיעדים המרכזיים שלו בקדנציה הקרובה.
חברת אלביט מצטרפת לשורה ארוכה של חברות המגיעות לאזור התעסוקה בחודשים האחרונים ובניהן חברת קרביץ, גב ים, אריז וחברת אופיס דיפו שרק לפני כמה שבועות הניחה את אבן הפינה להקמת משרדי ההנהלה שלה ומרכז לוגיסטי.
המבנה של אופיס דיפו צפוי לקום תוך כ-15 חודשים, ויכלול כ-13,000 מ"ר. הוא ישתרע על 25 דונמים, וסך ההשקעה בבנייתו עתידה לעלות כ-50 מיליוני שקלים.
כזכור, רק לפני מספר שבועות הודיעה העירייה על "זריקת מרץ משמעותית" לאזור התעסוקה לאחר שמנהל מקרקעי ישראל החליט להעביר 15 מיליוני שקלים לטובת פיתוחו. בסיכום שהושג אז בין העירייה למנהל נקבע כי התקציב ישמש עבור תכנון ופיתוח האזור והפיכתו לאטרקטיבי ליזמים.
עוד יכלול התקציב את תכנון כביש 4 בחלקו הדרומי בלבד, כביש פנימי המחבר את אזור התעסוקה לכביש 431 ועם תחנת הרכבת פאתי מודיעין ואזור המלאכה (ישפרו סנטר ומתחם וואן).
ראש העיר חיים ביבס: "הגעתה של חברת אלביט זו בשורה ענקית לאזור התעסוקה ולעיר מודיעין מכבים-רעות. מדובר על לא פחות מנקודת מפנה משמעותית בהתפתחותה של העיר ושחר של יום חדש עבור כל תושביה. אלביט היא חברה ענקית המעסיקה אלפי עובדים, זו הבעת אמון גדולה ואני שמח על כך מאוד. אין לי ספק כי אלביט תהיה העוגן של אזור התעסוקה ותהיה אחד המרכיבים המשמעותיים לצמיחתו ומשיכת חברות נוספות במשק לעיר"

24/08/2026 י"א אלול תשפ"ו
מופע הסיום של אירועי הקיץ וחגיגות 30 שנה לעיר יתקיים ביום חמישי באמפי פארק עמק החולה, עם הסדרי תנועה, סידורי הנגשה וחניונים פתוחים לקהל.

20/08/2026 ז' אלול תשפ"ו
העבודות לשדרוג הכביש ברחובות לוי ונחל צלמון החלו השבוע. במהלך העבודות יחולו הסדרי תנועה זמניים בהתאם להתקדמותן.

24/08/2026 י"א אלול תשפ"ו
אירועי קיץ מודיעיני נמשכו גם בשבוע שעבר עם אלפי תושבות ותושבים שהגיעו ליהנות ממופעים, פעילויות קהילתיות ואירועים לכל המשפחה ברחבי העיר

19/08/2026 ו' אלול תשפ"ו
כ־1,250 מעברי חצייה וסימוני כביש נצבעים מחדש ברחבי העיר, בדגש על אזורי מוסדות החינוך. בהמשך החודש יחודשו גם מתחמי "נשק וסע" בבתי הספר היסודיים

19/08/2026 ו' אלול תשפ"ו
העירייה מקדמת טופס מקוון חדש להגשת בקשות להחזרים כספיים, כחלק משיפור השירות הדיגיטלי לתושבים

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
החל מיום ראשון 16.8 יתקיימו עבודות לשדרוג הכביש ברחובות לוי ונחל צלמון, במסגרתן יבוצע קרצוף וריבוד של הכביש. העבודות יבוצעו בשלבים, לאורך כל שעות היממה ויחולו הסדרי תנועה זמניים

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
מאות ילדים נהנו מההפנינג הרטוב, כ־1,700 תושבים הגיעו למופע הבי ג'יז, ובהמשך מחכים חנן בן ארי, הפרויקט של רביבו ותיסלם.

09/08/2026 כ"ו אב תשפ"ו
העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תסיים העירייה את שלב העבודות באזור מפגש הכבישים עמק דותן ועמק החולה

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
במסגרת פעולות העירייה לשיפור הניקיון והמרחב הציבורי, יחל מבצע שטיפה והסרת כתמים במרכז העיר, בשיתוף בעלי העסקים

09/08/2026 כ"ו אב תשפ"ו
העירייה מפנה את המיכלים הכחולים מחדרי האשפה ונערכת להצבת מיכלים מונפים בעמדות מחזור אזוריות ברחבי העיר

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
חצי מחופשת הקיץ כבר מאחורינו, ומודיעין מכבים רעות ממשיכה עם חודש נוסף של מופעים, אירועים ופעילויות לכל המשפחה.

29/07/2026 ט"ו אב תשפ"ו
העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תמשיך העירייה בעבודות לילה לקרצוף וסלילה ברחוב עמק דותן

02/08/2026 י"ט אב תשפ"ו
סידורי הנגשה, חניות ייעודיות, חסימות כבישים כך נערכת העירייה לקראת אירועי חגיגות ה-30 להקמת העיר

04/08/2026 כ"א אב תשפ"ו
העירייה תחל בהקמת מעגל תנועה בצומת עמק זבולון ותרשיש. העבודות יבוצעו בארבעה שלבים ויכללו שינויים זמניים בהסדרי התנועה.

29/07/2026 ט"ו אב תשפ"ו
פסטיבל היין יתקיים במשך שלושה ערבים בפארק ענבה, וביום חמישי ייערך אירוע ה־30 לעיר עם עדן בן זקן ועילי בוטנר וילדי החוץ.

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו
שלושה קטינים עוכבו לחקירה בעקבות השחתת רכוש בפארק בעיר. החשודים אותרו באמצעות מצלמות העירייה ובשיתוף פעולה בין המשטרה למערכי הביטחון העירוניים.

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו
העירייה ממשיכה בתוכנית העירונית לשיפור התשתיות בשכונות הוותיקות. בשבוע הבא תמשיך העירייה בעבודות לילה לקרצוף וסלילה ברחוב עמק דותן

21/07/2026 ז' אב תשפ"ו
משפחות שכולות, מפקדים ולוחמים התכנסו בבית יד לבנים לערב זיכרון ומורשת לציון שני עשורים למלחמת לבנון השנייה.

23/07/2026 ט' אב תשפ"ו
כ-110 מתנדבי יחידת החילוץ העירונית השתתפו בתרגיל קריסת מבנה, כחלק מהיערכות מקצועית ומעטפת עירונית מצילת חיים לשעת חירום.

21/07/2026 ז' אב תשפ"ו
החכ''ל התקינה ארבע עמדות בחניון התת קרקעי, הפתוח 24 שעות ביממה וכולל כ־300 מקומות חניה.
אנו משתמשים בקובצי Cookie, כדי להמשיך להשתמש באתר, יש לאשר את מדיניות הפרטיות שלנו.