שבוע לנוער ללא הפסקה

01/07/2009 ט' תמוז תשס"ט

שבוע הנוער שהפיקה יחידת הנוער במתנ"ס ביחד עם מועצת הנוער העירונית הוכתר בהצלחה גדולה, ועם סיומו החלו ההכנות לקראת הקיץ הקרב ובא.

השבוע התחיל בערב "על האש בשנקל" במועדון בעמק דותן, כשכל ההמבורגרים חוסלו בתוך פחות משעה. צוות פעילי המועדון הופתעו מההיענות ומהתיאבון שהפגינו בני הנוער.

למחרת נערך ערב "כוכבי הבמה 2009" של מועדון המוזיקה JACK. מאות בני נוער הגיעו לאמפי שבאולפנה לעודד את 13 הרכבי הנוער שהתמודדו על התואר להקת השנה.

התחרות הייתה צמודה ואיכותית. צוות השופטים כלל את מורי הגיטרה איציק בלס, אילן בריידמן, המנהל המוזיקלי של מועדון המוזיקה, יגאל ישראלי, המפיק ירום כהן, רכזת הנוער לטם דואני, ומנהל יחידת הנוער דוד צור.

השופטים התרשמו מאוד מהאיכות של ההופעות בעוד הקהל הצביע באמצעות שליחת אס.אם.אס ללהקה האהודה עליהם. עם סיום הופעות התחרות, עלתה על הבמה להקת השנה שעברה, להקת "ספיטפייר" והלהיבה את הקהל. הלהקה האורחת, "מרצדס בנד", נתנה הופעה מדהימה והביעה גם היא את התרשמותה מהרמה הגבוהה של ההרכבים המקומיים.

בשקלול קולות השופטים ומאות הצבעות האס.אם.אס נבחרה להקת השנה "אינדסטריאל" שזכתה לשנה חזרות חינם והפקת סינגל מתנת יחידת הנוער. למקום השני הגיע להקת MOG שזכו בשעות חזרה חינם במועדון ובשוברי קניה מתנת מיוזיק סנטר שנתנו חסות לאירוע. ובמקום השלישי זכתה להקת פלורוסנט שזכו בשעות חזרה במועדון. שלושת הלהקות יופיעו גם ביום הנוער שיתקיים בסוף הקיץ.

שבוע הנוערשבוע הנוער

ביום חמישי בבוקר התקיים בכניסה לקניון עזריאלי "בזאר אביב". ביריד נמכרו מאות מוצרי יד שנייה שמוינו וסודרו על ידי צוות רכזי עמ"ן (עיר מתנדבת נוער) וחברי מועצת הנוער. כל ההכנסות הועברו למועדונית של האגף לשירותים חברתיים.

בחמישי בלילה, התקיים במסגרת תיקון ליל שבועות פאנל שאורגן בשיתוף של מועצת הנוער, צוות "שיחה מזוהה", בית המדרש לנוער דתי-חילוני, סניף בני עקיבא וקהילת יח"ד. למעלה ממאה בני נוער, דתיים וחילוניים הגיעו בשעת לילה מאוחרת לפאנל שעסק בקשר הרצוי והמצוי עם יהדות התפוצות.

בשישי בערב התקיימה מסיבת ענק בבית הנוער עם הגג האדום. עשרות רבות של בני נוער בילו ורקדו עד לשעות הקטנות של הלילה. אך כוכב הערב היה ללא ספק כוכב הישרדות עידן חביב, שהופיע במסיבה מול קהל אוהד ומשולהב. עידן, שגילה סבלנות רבה, הצטלם וחילק חתימות לכל מי שביקש, שיבח את מועצת הנוער על הפעילות שלה וקרא לבני הנוער להשתתף בפעילויות ולגלות מעורבות בכל מה שקורה בעיר.

שבוע הנוערשבוע הנוער

במוצאי שבת, ציפתה הפתעה לכל מי שהאזין לרשת ג'. בין השעות 20:00-22:00 נוגנו רצף של שירים אותם בחרו חברי מועצת הנוער. בנוסף, עלתה לשידור דוברת המועצה טלאל פילו שסיפרה על פעילות המועצה בכלל ועל שבוע הנוער בפרט.

שבוע הנוערשבוע הנוער

ביום ראשון התקיים בהיכל התרבות ערב ההוקרה השנתי לבני הנוער המתנדבים בהנחיית נועה ויניק רכזת ההתנדבות ודוד צור מנהל יחידת הנוער. הערב התקיים במעמד ראש העיר חיים ביבס ומחזיק תיק הנוער, מוטי גרונר, מנהל המתנ"ס מושיק אטיק, מנהלי בתי הספר התיכוניים בעיר, מורים, הורים וכמובן בני הנוער מתנדבים.

ראש העיר קרא בדבריו לבני הנוער להמשיך ולתרום לקהילה: "אין בשום עיר אחרת בני נוער איכותיים כמוכם, שמביאים שוב ושוב כבוד רב הערכה ופרסים". עוד פרגן ראש העיר לצוות יחידת הנוער שיזכה בשבוע הבא לתואר יחידת נוער מצטיינת ארצית, בפעם השנייה בשלוש השנים האחרונות.

שבוע הנוערשבוע הנוער

בערב הוענק מגן ראש העיר לשני בני נוער שהתבלטו בתרומה שלהם לקהילה: דן אנטונובסקי ודור בן-לולו. עוד הוענקו תעודות הצטיינות ל - 34 בני נוער מתנדבים מארגוני ההתנדבות השונים, לנציגי תנועות הנוער,לרכזות ההתנדבות בבתי הספר ועוד.

השבוע יסתיים ביום שלישי שיהיה יום חילופי השלטון בו התלוו נציגי מועצת הנוער לבכירי העירייה.

"היה זה שבוע עמוס מאוד, אך למרות הקושי הרב הסיפוק הוא עצום", מסכם את השבוע, דוד צור, "הברק בעיניים של חברי מועצת הנוער הנפלאה שלנו, ביחד עם היכולות הבלתי נגמרות של הצוות המדהים של היחידה נותן המון כוח להמשיך ולתת כל מה שיש לנו ועוד הרבה יותר למען בני הנוער של מודיעין מכבים רעות."

טקסי הנצחה

21/04/2024 י"ג ניסן תשפ"ד

ביום שישי 19.4.24, התקיימו בעיר שני טקסי הנצחה מרגשים לחללי מלחמת חרבות ברזל, עם בני המשפחות, חברים ותושבים רבים שבאו לחלוק כבוד: רס''ר לירן אלמוסנינו וסמ''ר עדי ליאון

קמחא דפסחא 2024

21/04/2024 י"ג ניסן תשפ"ד

האגף לשירותים חברתיים בעירייה נערך בחודשים האחרונים, לעזרת משפחות שזקוקות לסיוע לקראת חג הפסח. השנה, סייע האגף לכ-500 משפחות בעזרת תרומות של גופים ואנשים פרטיים

גינת כלבים חדשה

21/04/2024 י"ג ניסן תשפ"ד

נפתחה גינת כלבים ראשונה בשכונת מורשת בצמוד לרחוב עמק חפר. שטח של הגינה כ-500 מטר ובה מתקני משחק לכלבים, ספסלי ישיבה וחול רך. תתחדשו

חוברת הנחיות לשעת חירום

17/04/2024 ט' ניסן תשפ"ד

בצל המלחמה ותרחישי החירום השונים העלולים לקרות בעקבותיה עלתה לאוויר בימים אלו חוברת הנחיות לשעת חירום עבורכם התושבים על מנת שתהיו ערוכים בזמן אמת

פודטראק חדש בגבעת הברושים

17/04/2024 ט' ניסן תשפ"ד

מיזם הפודטראק ממשיך להתרחב בעיר עם פתיחתה של משאית מזון נוספת בחניון גבעת הברושים. הפודטראק החדש מצטרף לארבעה נוספים שפועלים בהצלחה בפינות חמד בעיר

כיתת כוננות רפואית

18/04/2024 י' ניסן תשפ"ד

הרופאים והרופאות המתנדבים בכיתת הכוננות הרפואית בעיר קיבלו ממד"א תרומה של ציוד למתן עזרה ראשונה הכולל תיק החייאה S.L.A. הציוד נתרם על ידי מד''א

יריד הפשפשוק חוזר

21/04/2024 י"ג ניסן תשפ"ד

ביום שישי 19.4.24 בפארק הדגים, בחלק העליון ברחבת הפרגולות. היריד מתקיים כמו תמיד, בסמוך לחג הפסח על מנת לאפשר לתושבים המנקים את ביתם למכור ולקנות מוצרי יד שנייה

בית קפה חדש בפארק המים

17/04/2024 ט' ניסן תשפ"ד

בפארק המים נפתח בית קפה חדש שצפוי לפעול לאורך כל השנה ולהציע מבחר של כריכים, מאפים, סלטים ושייקים של פירות עם אפשרות לתוספות חלבון עבור המתאמנים

עדכון יום שני 15.4.24 בשעה 8:30

17/04/2024 ט' ניסן תשפ"ד

בחצות עדכן פיקוד העורף על הסרת המגבלות והחזרת הפעילויות החינוכיות בכל רחבי הארץ. עמותת סחלבים נערכת לפתיחת הקייטנות בבתי הספר ובגני הילדים בשעה 10:00

עדכון חירום 14/04 10:30

15/04/2024 ז' ניסן תשפ"ד

תושבות תושבים יקרים בוקר טוב, עבר על כולנו לילה לא פשוט אולם הוא הסתיים בקרב הגנה אווירי מצוין וללא נזקים כבדים. נכון לעכשיו, אין כל שינוי בהנחיות פיקוד העורף.

מרוץ מודיעין ה-18

10/04/2024 ב' ניסן תשפ"ד

אלפי רצים ורצות השתתפו במרוץ מודיעין ה-18 שהוקדש השנה לזכר חללי המלחמה ולמען שחרור החטופים. בין הרצים הרבים, השתתפו משפחות שכולות וכן חיילים ושוטרים שרצו לזכר חבריהם לצוות

פודטראקס חדשים עיר