הנוער לשלטון

01/07/2009 ט' תמוז תשס"ט

ביום שלישי (2/06/2009) נערך במסגרת שבוע הנוער של יחידת הנוער מתנ"ס מודיעין, יום חילופי השלטון העירוני שהחל בישיבת פתיחה, ובהמשך היום החליפו חברי המזכירות המורחבת של מועצת הנוער את בעלי התפקידים המקבילים להם בעירייה. כל זאת בעיצומו של תרגיל פיקוד העורף הארצי שנערך באותו יום.

עם סיום היום נערכה ישיבה בה סיכמו חברי המועצה את חוויותיהם. את ישיבה פתחה רכזת הנוער, לטם דואני, שסקרה את שלל פעילויות שבוע הנוער וציינה כי יום חילופי שלטון הוא שיא ההכרה של העירייה במועצת הנוער כגוף חזק ומוביל שינוי.

יו"ר מועצת הנוער, גל אלבז, שהחליפה את ראש העיר חיים ביבס, סיכמה את היום שעבר עליה בלשכת ראש העיר: "נהניתי מאד ולמדתי הרבה. במהלך היום סיירנו בגג האדום וראינו את המקום בו עתיד להיבנות שבט יובל של הצופים".

חילופי שלטוןחילופי שלטון

ראש העיר, חיים ביבס, אמר בדברי הסיכום: "אני מסיים את היום ונפרד מגל בצער, במהלך היום גל השתתפה בישיבות ונכנסה לעניינים אך היא החליטה לשוב לתפקידה כיו"ר מועצת הנוער".

אורי אשכנזי סגן יו"ר מועצת הנוער, אשר בילה את היום עם סגן ראש העיר ומ"מ, מויש לוי. סיפר כי הייתה אווירה ממש טובה "נהניתי מכל רגע ולמדתי המון ממויש".

לוי מצידו פרגון לאשכנזי, "כשאנחנו מסתכלים על התמונה הכוללת לא תמיד אנחנו יכולים לשים לב לפרטים הקטנים, במהלך היום יצא לי ללמוד על הפרטים הללו מאורי. שמעתי על מערכת השעות שלו על המגמות בהם הוא לומד ועוד".

דניאל ביטוב, סגנית יו"ר מועצת הנוער, שהחליפה את ראש מינהל החינוך, חיה שיטאי, סיפרה כי למדה הרבה מיום זה: "במהלך היום הצטרפתי לחיה לישיבות רבות, בקושי יצאנו מהמשרד. דיברנו על שאלון שיחולק בבתי הספר כדי שהמורים יוכלו לדעת יותר על מה עושים תלמידיהם מחוץ לשעות הלימודים במטרה לחזק את המוטו – חינוך מבוקר עד בוקר".

חילופי שלטוןחילופי שלטון

עוד חילופים שנעשו במוסדות העירייה היו כאשר הדס רבי סגנית יו"ר מועצת הנוער החליפה את אריק משיח מבקר העירייה. דנה נוימן מזכ"לית מועצת הנוער בילתה את היום עם מנכ"ל העירייה, יורם כרמון.

דוברת מועצת הנוער טל-אל פילו הצטרפה לדובר העירייה אלעד שמעונוביץ שסיפר כי לפני מספר שנים הוא היה יו"ר מועצת התלמידים במודיעין ואז מילא את מקומו של ראש העיר הראשון בעיר, משה שכטר.

עדי שלו יו"ר וועדת תרבות בילתה את היום עם אלון שמידט מנהל מחלקת תרבות. אלעד כהן יו"ר וועדת עזרה לקהילה בילה את היום עם ליזי הרשקוביץ.

יובל שמילה יו"ר ועדת מצב החליפה את מושיק אטיק מנהל המתנ"ס ויצאו לסייר בסניפי תנועות הנוער השונים בעיר. נעמה קרסנה יו"ר ועדת גש"ר הצטרפה ליעקב כהן ראש אגף שירות בעירייה ושניהם עסקו בעיקר בתרגיל שנערך במהלך היום.

"הנוער שלנו הוא מהטובים ביותר גם בהבנה וגם בהשתלבות", סיכם את היום ראש העיר, חיים ביבס, "אני מאמין כי בעתיד נראה את חלקכם בעמדות מפתח שונות בעיר ובכלל".

מחזיק תיק הנוער, מוטי גרונר הוסיף ואמר "צריך שהנוער יהיה שותף בכל, ובני הנוער צריכים לכוון אותנו המבוגרים למה הם צריכים ורוצים".

את הכתבה כתבה טל-אל פילו, דוברת מועצת הנוער.

עונת הרחצה נפתחת

14/05/2025 ט"ז אייר תשפ"ה

בפארק הנופש והספורט ובבריכה העירונית נערכים לקראת פתיחת עונת הרחצה הרשמית ב-18.5.25. בפארק הנופש, בריכת אינפיניטי, מגלשות מים וחדר כושר חדשני, בבריכה העירונית בריכת שחייה חצי אולימפית, בריכת פעוטות ושלל חוגים מחכים לכם!

להמשיך לקרוא

מחלצים מההריסות לכודים

14/05/2025 ט"ז אייר תשפ"ה

יחידת החילוץ וההצלה העירונית השתתפה באימון חילוץ לכודים באתר הרס, שמטרתו שמירה על הכשירות והמוכנות של היחידה לכל תרחיש חירום

להמשיך לקרוא

החלו העבודות לשדרוג מערכות והקמת גדר נוספת בקו התפר במכבים

12/05/2025 י"ד אייר תשפ"ה

החלו העבודות  להקמת גדר ביטחון תקנית חדשה נוספת לגדר הקיימת במכבים. זאת כחלק מהתכנית לשדרוג ועיבוי מערך הביטחון בקו התפר מכבים בהשקעה של 2.5 מיליון שקלים, שתכלול  בין היתר, התקנת מערכות טכנולוגיות חדישות, הקמת מוקד ביטחון/מוקד רואה ועוד.

להמשיך לקרוא

היערכות למניעת שריפות בקיץ

08/05/2025 י' אייר תשפ"ה

בתקופה הקרובה יירכשו ערכות ציוד נוספות לכיבוי שריפות אשר יוצבו בניידות הביטחון העירוניות ובנוסף, כחלק מלקחי השריפות שאירעו באזור, יוקם צוות ייעודי שייתן מענה ראשוני לכיבוי שריפות

להמשיך לקרוא

אירועי ערב יום הזיכרון

06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה

אירועי יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונרצחי פעולות האיבה נפתחו בטקס של הנחת זרים על ידי המשפחות השכולות באנדרטה העירונית, והמשיכו לטקסים עירוניים בהשתתפות תנועות הנוער וערבי שיח ושירי לוחמים

להמשיך לקרוא

פרחים לזכר הנופלים

06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה

ערב יום הזיכרון נשתלו פרחים צהובים ליד אבני הזיכרון במשעולים, המעלות ואתרי ההנצחה לנופלים תושבי העיר

להמשיך לקרוא

פסטיבל הליכות ג'יין חוזר לעיר

06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה

הפסטיבל הכולל מסלולים מפתיעים מנקודת מבטם ובהדרכת תושבי העיר -מתנדבים חוזר לעיר. טיולים בשלל אתרים בעיר. מהרו להירשם

להמשיך לקרוא

הולכים עם הטבע בצעדת מודיעין ה-18

15/05/2025 י"ז אייר תשפ"ה

תושבי העיר מוזמנים לצעדת מודיעין המסורתית, שתתקיים ביום שבת 24.5.2025. הצטרפו אלינו לצעידה חווייתית בשבילי הטבע הסובבים את העיר ולהפנינג לכל המשפחה

להמשיך לקרוא

אירועי ערב יום העצמאות

06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה

אלפי תושבים הגיעו לאירועי יום העצמאות, שנדחו ביום, בהתאם להנחיות הביטחון וכיבוי אש

להמשיך לקרוא

עבודות לתיקון כביש צאלון

08/05/2025 י' אייר תשפ"ה

העבודות יתחילו ביום ראשון 11.5.25, והן ייכללו קרצוף וסלילה של הכביש. העבודות מבוצעות במסגרת התכנית העירונית המקיפה לשדרוג תשתיות בשכונות הוותיקות

להמשיך לקרוא

היערכות לקראת חג ל''ג בעומר

05/05/2025 ז' אייר תשפ"ה

במסגרת היערכות העירייה להדלקת מדורות בחג, הוחלט כמשנה זהירות עקב מזג האוויר, לצמצם את הדלקת המדורות ליום אחד 15.5, במתחם שאושר על ידי העירייה. במידה וייצא לקראת החג, איסור הדלקת מדורות על ידי נציב הכבאות, לא תותר הדלקת מדורות בעיר.

להמשיך לקרוא

איסור הבערת אש

05/05/2025 ז' אייר תשפ"ה

בהנחיית כיבוי אש וקק''ל – אין להיכנס ליערות באזור ואין להדליק אש בשטחי העיר, למעט בהתאם להנחיות כבאות והצלה וקק''ל – חל איסור על כניסה ליערות שבאזורנו ובהם: יער בן שמן, פארק קנדה, יער אשתאול ויער קולה.

להמשיך לקרוא

חגיגות יום העצמאות ה־77: האירועים יתקיימו הערב – חמישי, 1.5.2025

03/05/2025 ה' אייר תשפ"ה

בעקבות מזג האוויר הקיצוני והשריפות – אירועי העצמאות נדחו ביממה וייערכו כמתוכנן הערב

להמשיך לקרוא

דחיית אירוע עצמאות

01/05/2025 ג' אייר תשפ"ה

בעקבות תנאי מזג האוויר ולאחר הערכת מצב, נדחו אירועי יום העצמאות שתוכננו להיום 30.4, למחר חמישי 1.5 בשעה 20:00. העירייה תעדכן ככל שיידרש.

להמשיך לקרוא

נתוני מרשם אוכלוסין בעיר

06/05/2025 ח' אייר תשפ"ה

לקראת ערב יום העצמאות מפרסמת העירייה את הנתונים העדכניים לחודש אפריל 2025. על פי הנתונים בעיר מתגוררים 109,179 תושבים, העיר עודנה אחת הערים הצעירות בארץ עם גיל ממוצע 34.6 והשנה חוגגים יום הולדת 77 כמו המדינה, 560 תושבים

להמשיך לקרוא

שאטלים ביום הזיכרון והסדרי תנועה ליום העצמאות

01/05/2025 ג' אייר תשפ"ה

העירייה תפעיל הסעות לבית העלמין ביום הזיכרון. בערב העצמאות – חסימות כבישים, סידורי נגישות ואכיפה מוגברת במתחמי החגיגות

להמשיך לקרוא

כבשים נגד שריפות

28/04/2025 ל' ניסן תשפ"ה

מאות כבשים של קק''ל יסייעו, כמו בכל שנה בניכוש עשביה בשטחים הפתוחים בעוטף העיר במטרה למנוע התפרצות שריפות

להמשיך לקרוא

יריד השכלה גבוהה חוזר

28/04/2025 ל' ניסן תשפ"ה

יריד ההשכלה הגבוהה של מרכז הצעירים חוזר – עם מוסדות מובילים, ייעוץ במקום, והטבות לנרשמים – במיוחד לצעירים שמתכננים את הצעד הבא.

להמשיך לקרוא

נלחמים בטיגריס האסייני: היערכות עירונית רחבה לקיץ

27/04/2025 כ"ט ניסן תשפ"ה

מינהל שפ''ע של העירייה פועל בשטחים הציבוריים לייבוש מקורות מים ולצמצום מפגעי היתושים, בדגש על הטיגריס האסייני – התושבים מתבקשים לסייע גם בשטח הביתי

להמשיך לקרוא

אירועי יום הזיכרון ויום העצמאות

30/04/2025 ב' אייר תשפ"ה

אירועי יום הזיכרון ויום העצמאות ייפתחו בטקסי זיכרון והנצחה וימשיכו בערב של שירה ישראלית ואווירה קהילתית, בהובלת אמנים מהשורה הראשונה ובשיתוף יוצרים מקומיים.

להמשיך לקרוא


פניה למוקד העירוני מוקד 106
פניה למוקד העירוני
חזור לראש העמוד