צלילים בסתיו

21/11/2021 י"ז כסלו תשפ"ב

פסטיבל צלילי סתיו יתקיים זו השנה ה-22 בסוף שבוע של חגיגה מוזיקלית עם מופעים מגוונים, הופעות מפתיעות ומרגשות עם אמנים מהשורה הראשונה מהעיר ומחוצה לה וחוויה לילדים, נוער, מבוגרים ולכל המשפחה. בפסטיבל תוכלו ליהנות ממוזיקה קלאסית, מוזיקת עולם, ג'אז ועד רוק ומוזיקה ישראלית.

הפסטיבל יתקיים בימים חמישי 18.11.21, שישי 29.11.21 ושבת 20.11.21 ברחבי העיר. בשל מזג האוויר החורפי הצפוי בסופ"ש כל האירועים יתקיימו במקומות סגורים.

לחצו כאן לתוכניית המלאה של הפסטיבל

מופע הפתיחה יערך ביום חמישי 18.11.21 עם הפקת מקור מיוחדת לפסטיבל של ערב מחווה במלאת 80 שנה להולדתו של אהוד מנור ז"ל, חתן פרס ישראל, משורר, סופר, פזמונאי ואיש רדיו, שהלך לעולמו לפני 16 שנים.

שיריו המופלאים של מנור, הפכו לנכס צאן ברזל בתרבות הישראלית והם יבוצעו בערב החגיגי בהשתתפות תזמורת סימפונית חיפה בניצוחו של אלדד שרים, אילנית, דפנה דקל, קובי אושרת, טל סונדק ואוהד שרגאי. את הערב ינחה יואב גינאי. המופע יתחיל בשעה 21:00 ויתקיים בהיכל התרבות מודיעין. מחיר כרטיס במכירה מוקדמת – 75 שקלים. 90 שקלים ביום המופע. רכישת כרטיסים בהיכל התרבות.

the betty bearsthe betty bears
nashvile outlawsnashvile outlaws

עוד ביום חמישי, בתום מופע הפתיחה בהיכל התרבות, יופיע הרכב "אלי ומפעל השוקולד" עם מוזיקת ג'אז בסגנון ניו אורלינס, בלוז ודיקסילנד, יחד עם שירים מוכרים ואהובים של לואי ארמסטרונג, ריקודי צ'ארלסטון וצלילים מקובה. בשעה 22:45 לערך, בלובי היכל התרבות.

ביום שישי 19.11.21 ינגנו ברחבי העיר הרכבים מוזיקליים רבים החל משעות הצהריים והכניסה ללא תשלום. בין המופעים שניתן יהיה לראות, "דיוואן סאז" אנסמבל ייחודי המנגן מסורות מוזיקליות של מרכז אסיה, טורקיה והמזרח התיכון, בשעה 13:30 בחווה האקולוגית "חווה ואדם", א-גיטע שבעס קבלת שבת יהודית ומקצבים חסידיים בשעה 14:00 במבואת ביה"ס משואת נריה.

קרולינה הזמרת והמלחינה במופע אינטימי ומרגש בשעה 14:30 באולם הספורט עירוני ב', הרכב "סומסום" ינגן חגיגה צבעונית סוחפת, מוטרפת ותיאטרלית של מוסיקה והומור בסגנון צועני, בשעה 15:00 ברחבה המקורה של מרכז יורו שופ ישראל, שדרות מנחם בגין 21.

ברחבת כיכר התחבורה ליד המתחם החדש ספייס מוד יתקיים מופע של הרכב "רבע לאפריקה" בשעה 16:00 בלב העיר 2, הכניסה מגיל 18. בשעה 16:30 יתקיים מופע אנסמבל טרמולו עם עידן אלתרמן, עיבודים ייחודיים לשירי הילדים האהובים, באולם הספורט עירוני א'.

עוד ביום שישי יתקיימו מופעים בתשלום בהיכל התרבות. אסף אמדורסקי, שלומי שבן ויעל קראוס שרים "החלונות הגבוהים", עם האלבום ששינה את פני המוזיקה הישראלית הכולל את השירים: "אינך יכולה", "בובה זהבה", "כל השבוע לך", "זמר נוגה" ועוד. בשעה 14:00, מחיר כרטיס 80 שקלים. ביום המופע – 100 שקלים. הזמר והיוצר פבלו רוזנברג יעלה לבמת היכל התרבות בשעה 22:00 עם מופע סוחף המשלב את להיטיו מכל התקופות. מחיר כרטיס 80 שקלים, בערב המופע – 100 שקלים. כרטיסים יש לרכוש באתר היכל התרבות.

ביום שבת 20.11.21 יתקיימו בעיר שלל מופעים החל משעות הבוקר, ביניהם "אינתי ילד" מסע מוסיקלי מרתק אל שירי הילדים האהובים מכל הזמנים בביצועים אתניים עם כלי נגינה ייחודיים מכל העולם, בשעה 11:00 באולם בבית הספר "חופים".

הרכב "פנחס ובניו" ינגן קלאסיקות ישראליות בחיבור לעולמות אתניים שונים, מוזיקה קלאסית וג'אז, בשעה 13:30 הספורט תיכון מו"ר.

"הטברנה של ינוקיס" מהטברנות הצוהלות של אתונה עד המרתפים אפופי העשן של סלוניקי בשנות ה-50. בשעה 14:30 באולם הספורט בביה"ס היובל.

מבאך ועד ג'אז יצירות ברביעיית כלי מיתר בשעה 18:00 בבית הספר ברנקו וייס ברעות. שימו לב! בשל מזג האוויר בוטל המופע של הזמר והיוצר עידן חביב במופע.

מופע הסיום של הפסטיבל יתקיים במוצ"ש בשעה 21:00 באולם היכל התרבות. מופע מוזיקלי יוצא דופן ומעורר השתאות בניהולו, ניצוחו והנחייתו של גיל שוחט עם להקת שלווה, המקהלה הפילהרמונית בניצוחה של ענת מורג ותזמורת סימפונט רעננה. רכישת כרטיסים באתר היכל התרבות.

חיים ביבס, ראש העיר: "התרבות בעיר חיה ובועטת! מרגש כ"כ להחזיר אלינו את פסטיבל צלילי סתיו שצובע את העיר במנגינות ואנשים שמחים מילדים ועד למבוגרים, שנהנים מתרבות איכותית ועשירה, כפי שתמיד היה בימי טרום קורונה. הקפדנו על כל שהמופעים יתקיימו בכל רחבי העיר, בשכונות, בפארקים וברחובות כיוון שתרבות שנמצאת קרוב לבית היא לא רק סיסמה. אני מזמין את כולם להצטרף לחגיגה היפה."

אלעד שמעונוביץ', מחזיק תיק התרבות: "החזרה המבורכת לשגרה כוללת גם את עולם התרבות והפסטיבל הוותיק בעיר שהפך למסורת תרבותית. סופשבוע מיוחד עם עשרות הופעות של סגנונות מוזיקה שונים לכל הגילאים, במקומות שונים בעיר. שמח להזמין את תושבי העיר ליהנות מלוח המופעים העשיר והחוויה המוזיקלית המיוחדת."

קיץ מודיעיני: שבוע 5

25/07/2024 י"ט תמוז תשפ"ד

עוד שבוע של קיץ מודיעיני הגיע לסיומו, עם שלל אירועים מהנים מדי יום, קרוב לבית. ואנחנו מתחילים את השבוע ה-5 בסופ"ש עם שבת בעיר ורוקדים במוצ"ש

הרשמה למרוץ הלילה