החינוך לשוויון מגדרי מתחיל בנוער. גם השנה מחלקת הנוער באגף חברה, נוער וצעירים ציינה את יום הנשים הבינלאומי שחל ב-8.3.22 בדרכים יצירתיות ומעוררות שיח. בין שלל הפעילויות, הוקמה תערוכת רחוב של נשים שפועלות ביום יום שלהן ובעבודה שלהן עבור שיפור חייהן של נשים. התערוכה כללה שלטים שנתלו בסמוך לבתי ספר על יסודיים, ובהם 14 נשים מעוררות השראה העוסקות בתחומים מגוונים, אשר פעלו למען נשים אחרות.
הכותרת בשלטים מתניעה לפעולה ומעלה למודעות את הנושא בשאלה "זו הדרך שלהן. מה תהיה הדרך שלך?" כדי לעודד את בני ובנות הנוער לחשוב על החלומות והשאיפות שלהם, כשהם מתבוננים באותן נשים.
בנוסף, התקיים שיח מעניין ופתוח עם נערים ונערות בבתי הספר, שבו דיברו על אי השוויון שעדיין קיים בחברה הישראלית ועל החזון שלהם לחברה בה היו רוצים לחיות.
נופר אלנברג, רכזת המנהיגות במחלקת הנוער ומנחת מועצת התלמידים והנוער העירונית אשר העבירה את הפעילות בבתי הספר ציינה כי: "מעניין היה לשמוע מה יש לחבר'ה הכל כך צעירים וכל כך חכמים, פתוחים ומחוברים לומר. הדיון כמובן חרג מיום הנשים לסוגיות של שוויון, מגדר וכל מה שמעסיק את הנוער שלנו וזה היה מרתק מאוד."
הסתיים שלב א' של קרצוף וריבוד מחדש של הכביש בשדרות עמק דותן. ביום ראשון 25.3 יחל שלב של העבודות, שיתקיימו גם בשעות הלילה, ויכללו שינויים בהסדרי התנועה והתחבורה הציבורית.