חוקרים את ואדי נחל ענבה

27/04/2025 כ"ט ניסן תשפ"ה

לרגל יום כדור הארץ הבינלאומי, קיימה מחלקת איכות ותכנון סביבה של עיריית מודיעין מכבים רעות, בשיתוף עם רשות ניקוז ונחלים ירקון, פעילות חווייתית במיוחד בוואדי נחל ענבה – אחת מפינות הטבע היפות של העיר.

האירוע התקיים ביום שלישי, 22.4, ולקחו בו חלק משפחות תושבות העיר שנהנו מסיור מודרך לאורך מסלול הטיול, שבו גילו יחד פינות חמד נסתרות ומסקרנות.

במהלך הפעילות הפכו הילדים ל"חוקרי טבע ליום אחד": הם צוידו בצלוחיות פטרי לאיסוף ותצפית על יצורים חיים קטנים, למדו לזהות פרפרים, לטאות, מרבה רגליים ועוד מגוון בעלי חיים, והתוודעו לעולם המרתק של הצומח והחי המקומיים.

המדריכים חשפו את המשתתפים גם לאפליקציה ייעודית לחקר טבע, בה השתמשו יחד כדי לתעד וללמוד על בעלי החיים בהם נתקלו – פעילות שהוסיפה ערך מדעי וחווייתי לסיור כולו.

חוקרים את ואדי נחל ענבהחוקרים את ואדי נחל ענבה


פניה למוקד העירוני מוקד 106
פניה למוקד העירוני
חזור לראש העמוד