שלושה לילות של מוזיקה, מחול, אמנות ומיצגים משכו למודיעין מכבים רעות אלפי מבקרים מדי ערב, מהעיר ומרחבי הארץ
כבר בבוקר, פגשתי בני נוער עם כתובית על חולצתם - DOOING GOOD , שמעתי ברדיו סיפורים על עושי מעשים טובים ובמקום עבודתי, התפנו אנשים מעבודת היום יום לעזור לנדרשים.
צריך היה להשלים יום מיוחד זה בחוויה מעצימה וזו אכן הגיעה בלבוש "יום מעשים טובים" שנערך בבית וויצו במודיעין.
כבר עם כניסתי למבנה, חשתי אנרגיה חיובית השואבת אותי לאולם הרחב. אף שלא נשמעה מוזיקת רקע, לא נתלו בלונים ולא רקדו ליצנים, תחושת חגיגיות פשטה במקום והדביקה אותי.
את פני קיבלה גלית, בחיוך רחב ואור בעיניה - "מגוון רחב של עמדות ניתן לראות כאן, בכולן מתנדבות, המביאות מכישוריהן וידיעותיהן לקהל הרחב".
ראיתי את עמדת עיצוב הפנים, עמדות האיפור ובסמוך אליהן קלפי טארות. לידי, עמדה הנושאת בדגל המגשרת / מאמנת, לאותם החווים הליך גירושין או גרושים וגם שטיח פרוש לקטנטנים.
ספר, פרי עטה של נעמה, בשם "המסע לארץ האפשרויות" מועבר לעיוני .
"רוצה להרגיש את תהליך מעגל האושר?" שאלה גלית ואני כבר צועדת בעקבותיה. התכנסנו 7 נשים, 4 מהצוות המוביל ו – 3 זרות לחלוטין ואני ביניהן. "המעגל שנוצר, הוא לשם יצירת שוויון. לכולן יש מקום לשתף, לדבר ולתמוך. אנו מבקשות לחזור לשבטיות שהונהגה בעבר", כך לדברי גלית.
מעגלי אושרעמדנו במעגל, החזקנו ידיים, נשמנו עמוק ונכנסנו לאווירה. על השולחן פוזרו קלפים שונים ועליהם כתוביות. כל אחת בחרה מספר קלפים שבחרה והעבירה לזו היושבת משמאלה. זו שהעבירה אלי את הקלפים, מצאה שאני "אימא אדמה" ו- "יצירתית". אודה ולא אבוש, שמחתי בשני הקלפים.
ענת הסבירה את הרעיון המרכזי של "מעגלי האושר" – "אנחנו רוצים ליצור מרחבים עם אנרגיה חיובית, אחווה, להגיע ללב הקהל, בשקט. אנחנו מתכננים להקים עמדות ברחבי העיר מודיעין, אליהן יוכלו להגיע אנשים בזמנם החופשי ולטעום את החוויה בנושא, בו כל אחד מומחה. מי בענייני איפור, מי בענייני עיצוב הבית, מי עם בעיה אורטופדית או בעיה גניקולוגית, זה המבקש לעצב גינה ועוד..."
"יש בנו המון ואנחנו רוצים להעביר ולתת לאחר, לכל מי שרוצה לקבל", הוסיפה דלית.
הודיתי על המפגש ועברתי בין הדוכנים. נתתי את פני למאפרת, שבמספר שניות הפיחה חיים בפני העייפות, אחרי יום עבודה.
מעוניינים לחוות? כנסו לפייסבוק או לאינטרנט ורשמו – מדריכי אושר הפרטים מפורסמים.
מעוניינות להשתלב? בימי שני בכל שבוע, בין השעות 20:00 – 22:00, מפגשי נשים בבניין וויצו במודיעין. הרצאות, שיתופים, עצות ועוד.
יצאתי מהמקום, בתחושה טובה. ישנם בינינו אנשים טובים, המעוניינים לתת לאחרים ואתם וכולנו מוזמנים לקבל.
כתבה: עינת חסון, מתנדבת וויצו ופעילה בקבוצת עיתונאיות קהילתיות.

08/10/2026 כ"ז תשרי תשפ"ז
שלושה לילות של מוזיקה, מחול, אמנות ומיצגים משכו למודיעין מכבים רעות אלפי מבקרים מדי ערב, מהעיר ומרחבי הארץ

07/10/2026 כ"ו תשרי תשפ"ז
המרכז הרב תחומי מזמין את תושבי העיר לשישה סיורים המשלבים היסטוריה, תרבות, טבע ומפגשים עם אנשי המקום, במרחק נסיעה קצר מהעיר

23/09/2026 י"ב תשרי תשפ"ז
העירייה מקימה מאגר מצומצם של משפחות מארחות, שיוכלו להעניק לבני נוער וצעירים במצבי משבר מקום בטוח ותומך למספר ימים בעת הצורך.

05/10/2026 כ"ד תשרי תשפ"ז
''מודיעין רוכבת 2026'' יתקיים בחול המועד סוכות עם שלושה מסלולים לכל הרמות. ההרשמה עדיין פתוחה; ביום האירוע יחולו שינויים בהסדרי התנועה

15/09/2026 ד' תשרי תשפ"ז
מאות משרתי מילואים, אנשי קבע, פצועי צה"ל וחיילים בודדים הגיעו לאירוע עירוני מרוכז לקבלת מידע, סיוע וטיפול במיצוי זכויות

10/09/2026 כ"ח אלול תשפ"ו
כ-200 עולים חדשים ו-ותיקים השתתפו באירוע חגיגי לקראת ראש השנה, שכלל מוזיקה, ריקודים וברכות באווירה קהילתית חמה ומחבקת

10/09/2026 כ"ח אלול תשפ"ו
אירועי תשרי בעיר ייפתחו בתקיעות שופר בפארקים ברחבי העיר, ויימשכו במופע ''סליחה לאור זריחה'' המסורתי בפארק ענבה

10/09/2026 כ"ח אלול תשפ"ו
המוזיאון נערך לחגים עם סיורים, סדנאות, ארכיאולוגיה ופעילויות לכל המשפחה בגבעת התיתורה ובחללי התצוגה האינטראקטיביים

08/09/2026 כ"ו אלול תשפ"ו
נפתח הרישום למלגות הסטודנטים לשנת תשפ"ז: כ-1.5 מיליון שקלים יחולקו במסלולים שונים, ובהם מלגות עד 10,000 שקלים תמורת מעורבות בקהילה

01/09/2026 י"ט אלול תשפ"ו
יום השירות העירוני חוזר במועד חדש: ב־7.9 ירוכזו במקום אחד זכויות, מידע ומענים לפצועי צה"ל, משרתי מילואים, אנשי קבע וחיילים בודדים.

01/09/2026 י"ט אלול תשפ"ו
אירוע "מודיעין רוכבת 2026" חוזר עם שלושה מסלולים לכל הרמות, הפנינג משפחתי, מוזיקה ופעילויות. ההרשמה נפתחה באתר העירייה.

19/08/2026 ו' אלול תשפ"ו
קבוצת הכדורגל, עירוני מודיעין קיבלה ציון לשבח בטקס אות הנשיא בספורט על התנופה והעשייה הקהילתית בעונת 2025/26

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
תכנית עירונית חדשה במודיעין תציע לנשים סדנאות וכלים בתחומי ביטחון אישי, חוסן, מניעת אלימות, עצמאות כלכלית וצמיחה אישית.

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
שחייניות ושחייני פארק המים רעות ועירוני מודיעין רשמו הישגים מרשימים באליפויות ישראל, עם עשרות מדליות, שיאים אישיים וגאווה עירונית גדולה.

09/08/2026 כ"ו אב תשפ"ו
אליפות ישראל 2026 בקפוארה התקיימה במודיעין מכבים רעות: ספורט, הדדיות וחגיגות 25 שנה לקבוצה המקומית

28/07/2026 י"ד אב תשפ"ו
בערב תשעה באב התקיים במודיעין רב שיח רב מגזרי על מחלוקת, הקשבה ואחריות משותפת לעתידה של החברה הישראלית.

21/07/2026 ז' אב תשפ"ו
25 מאמני העיר והסביבה תרמו יצירות ליריד קהילתי, שכל הכנסותיו יוקדשו להמשך פעילות עמותת "מנדלת הלב" למען מתמודדי סרטן ובני משפחותיהם.

19/07/2026 ה' אב תשפ"ו
פורום התיירות של הרשויות המקומיות התארח במודיעין מכבים רעות, נפגש עם ראש העיר, התרשם מהעשייה העירונית וסייר במע"ר

12/07/2026 כ"ז תמוז תשפ"ו
סדנה חווייתית להורים וילדים בגילי 8–12 תשלב הכנת מאכלים בריאים, פעילות גופנית והרגלים לחיים בריאים בחופשת הקיץ.

07/07/2026 כ"ב תמוז תשפ"ו
תכנית הקיץ העירונית נפתחה עם מגוון אירועים ופעילויות לכל המשפחה, לבני הנוער ולילדים, קרוב לבית וללא תשלום
אנו משתמשים בקובצי Cookie, כדי להמשיך להשתמש באתר, יש לאשר את מדיניות הפרטיות שלנו.