שלושה לילות של מוזיקה, מחול, אמנות ומיצגים משכו למודיעין מכבים רעות אלפי מבקרים מדי ערב, מהעיר ומרחבי הארץ
במהלך ההכשרה התקיים שיח בנושא אופי הסיורים והשיחות עם בני הנוער, וכן נעשה ניתוח של סיטואציות איתם מתמודדים ההורים וכיצד הם יכולים למנף את המפגש עם בני הנוער לשיח משמעותי.
ביום ראשון שעבר השתתפו כ-100 הורים מתנדבים בהכשרה של "סיירת ההורים", אותה העביר אורי גדס אילני, עובד סוציאלי המטפל במשפחות ומתבגרים.
הכשרה לחברי סיירת ההורים העירוניתמדי יום שישי יוצאים חברי הסיירת לפארקים שברחבי העיר, בשטח פוגשים ההורים המתנדבים את בני הנוער, משוחחים עימם, ובעיקר נמצאים שם עבורם. במהלך ההכשרה התקיים שיח בנושא אופי הסיורים והשיחות עם בני הנוער, וכן נעשה ניתוח של סיטואציות איתם מתמודדים ההורים וכיצד הם יכולים למנף את המפגש עם בני הנוער לשיח משמעותי. בנוסף, המתנדבים ניצלו את ההכשרה בכדי לחשוב יחד על דרכים לשיפור הטכניקות בהן משתמשים ההורים במהלך הסיורים, ועל דרכים לחידוד המסרים המועברים לנערים ולנערות. הערב הסתיים בארוחה שהכינו חברי הסיירת, ובהפעלה משעשעת באווירת חג פורים.
בתוך כך, לסיירת ההורים יש דף פייסבוק בשם "סיירת הורים מודיעין", אליו מועלים עדכונים על פעילות הסיירת. באמצעות הדף יוכלו הורים המעוניינים להצטרף לסיירת ההורים לעשות זאת בצורה מקוונת.
יו"ר סיירת ההורים, רמי כהן: "אני מודה מאוד לכל מתנדבי סיירת ההורים שיוצאים מידי יום שישי לפארקים, עוזבים את המשפחות שלהם ומגיעים לפארקים בכדי לדבר עם בני הנוער "בגובה העיניים". הכשרה זו, וכל ההכשרות המקצועיות הנוספות, מועברות במטרה לתת למתנדבים כלים להתמודדויות בשטח. אני מאחל לכולם פורים שמח ובטוח."
דף הפייסבוק של הסיירת

08/10/2026 כ"ז תשרי תשפ"ז
שלושה לילות של מוזיקה, מחול, אמנות ומיצגים משכו למודיעין מכבים רעות אלפי מבקרים מדי ערב, מהעיר ומרחבי הארץ

07/10/2026 כ"ו תשרי תשפ"ז
המרכז הרב תחומי מזמין את תושבי העיר לשישה סיורים המשלבים היסטוריה, תרבות, טבע ומפגשים עם אנשי המקום, במרחק נסיעה קצר מהעיר

23/09/2026 י"ב תשרי תשפ"ז
העירייה מקימה מאגר מצומצם של משפחות מארחות, שיוכלו להעניק לבני נוער וצעירים במצבי משבר מקום בטוח ותומך למספר ימים בעת הצורך.

05/10/2026 כ"ד תשרי תשפ"ז
''מודיעין רוכבת 2026'' יתקיים בחול המועד סוכות עם שלושה מסלולים לכל הרמות. ההרשמה עדיין פתוחה; ביום האירוע יחולו שינויים בהסדרי התנועה

15/09/2026 ד' תשרי תשפ"ז
מאות משרתי מילואים, אנשי קבע, פצועי צה"ל וחיילים בודדים הגיעו לאירוע עירוני מרוכז לקבלת מידע, סיוע וטיפול במיצוי זכויות

10/09/2026 כ"ח אלול תשפ"ו
כ-200 עולים חדשים ו-ותיקים השתתפו באירוע חגיגי לקראת ראש השנה, שכלל מוזיקה, ריקודים וברכות באווירה קהילתית חמה ומחבקת

10/09/2026 כ"ח אלול תשפ"ו
אירועי תשרי בעיר ייפתחו בתקיעות שופר בפארקים ברחבי העיר, ויימשכו במופע ''סליחה לאור זריחה'' המסורתי בפארק ענבה

10/09/2026 כ"ח אלול תשפ"ו
המוזיאון נערך לחגים עם סיורים, סדנאות, ארכיאולוגיה ופעילויות לכל המשפחה בגבעת התיתורה ובחללי התצוגה האינטראקטיביים

08/09/2026 כ"ו אלול תשפ"ו
נפתח הרישום למלגות הסטודנטים לשנת תשפ"ז: כ-1.5 מיליון שקלים יחולקו במסלולים שונים, ובהם מלגות עד 10,000 שקלים תמורת מעורבות בקהילה

01/09/2026 י"ט אלול תשפ"ו
יום השירות העירוני חוזר במועד חדש: ב־7.9 ירוכזו במקום אחד זכויות, מידע ומענים לפצועי צה"ל, משרתי מילואים, אנשי קבע וחיילים בודדים.

01/09/2026 י"ט אלול תשפ"ו
אירוע "מודיעין רוכבת 2026" חוזר עם שלושה מסלולים לכל הרמות, הפנינג משפחתי, מוזיקה ופעילויות. ההרשמה נפתחה באתר העירייה.

19/08/2026 ו' אלול תשפ"ו
קבוצת הכדורגל, עירוני מודיעין קיבלה ציון לשבח בטקס אות הנשיא בספורט על התנופה והעשייה הקהילתית בעונת 2025/26

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
תכנית עירונית חדשה במודיעין תציע לנשים סדנאות וכלים בתחומי ביטחון אישי, חוסן, מניעת אלימות, עצמאות כלכלית וצמיחה אישית.

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
שחייניות ושחייני פארק המים רעות ועירוני מודיעין רשמו הישגים מרשימים באליפויות ישראל, עם עשרות מדליות, שיאים אישיים וגאווה עירונית גדולה.

09/08/2026 כ"ו אב תשפ"ו
אליפות ישראל 2026 בקפוארה התקיימה במודיעין מכבים רעות: ספורט, הדדיות וחגיגות 25 שנה לקבוצה המקומית

28/07/2026 י"ד אב תשפ"ו
בערב תשעה באב התקיים במודיעין רב שיח רב מגזרי על מחלוקת, הקשבה ואחריות משותפת לעתידה של החברה הישראלית.

21/07/2026 ז' אב תשפ"ו
25 מאמני העיר והסביבה תרמו יצירות ליריד קהילתי, שכל הכנסותיו יוקדשו להמשך פעילות עמותת "מנדלת הלב" למען מתמודדי סרטן ובני משפחותיהם.

19/07/2026 ה' אב תשפ"ו
פורום התיירות של הרשויות המקומיות התארח במודיעין מכבים רעות, נפגש עם ראש העיר, התרשם מהעשייה העירונית וסייר במע"ר

12/07/2026 כ"ז תמוז תשפ"ו
סדנה חווייתית להורים וילדים בגילי 8–12 תשלב הכנת מאכלים בריאים, פעילות גופנית והרגלים לחיים בריאים בחופשת הקיץ.

07/07/2026 כ"ב תמוז תשפ"ו
תכנית הקיץ העירונית נפתחה עם מגוון אירועים ופעילויות לכל המשפחה, לבני הנוער ולילדים, קרוב לבית וללא תשלום
אנו משתמשים בקובצי Cookie, כדי להמשיך להשתמש באתר, יש לאשר את מדיניות הפרטיות שלנו.