קבוצת הכדורגל, עירוני מודיעין קיבלה ציון לשבח בטקס אות הנשיא בספורט על התנופה והעשייה הקהילתית בעונת 2025/26
ביום ראשון 25.8.19, נערך המפגש העירוני הראשון של המיזם הארצי, "יש לי חבר/ה מיוחד/ת". עשרות משפחות מהעיר הגיעו ל"פארק הגיבורים" (הפארק הנגיש) שבשדרות עמק האלה וזכו לפעילות מיוחדת שכללה, שעת סיפור חווייתית של הסיפור "תירס חם" שבסיומו חולקו קלחי תירס, פעילות יצירה של רעשנים ושימוש משותף במתקני הפארק.
הפעילות הייתה הודות לפורום ההורים הפעילים של המרכז למשפחה שיזמו ומובילים את המיזם בעיר. בין המשתתפים באירוע היו המשנה לראש העיר, עמיעד טאוב ומחזיקת תיק הספורט, עדי בן אברהם, שהגיעו לאירוע עם בני משפחותיהם.
כזכור, המפגש הוא חלק ממיזם ארצי הקורא לחבר בין משפחות וילדים עם צרכים מיוחדים וללא צרכים מיוחדים, במטרה לקדם את ערכי השילוב מתוך השטח ולא רק כמגמה עירונית. יוזמת הרעיון רוית יפרח הרוש, תושבת הצפון, החליטה לקדם את הנושא לאחר פרסום סקר לפיו 90% מההורים לא מוכנים שילדיהם יהיו במחיצת ילדים עם מוגבלויות.
יפרח הרוש, שקיבלה עדכונים מהנעשה במודיעין מכבים רעות סיפרה כי התרגשה לשמוע על מספר המשפחות הרב שהתייצבו לאירוע והוכיחו גם לה שקהילת מודיעין מכבים רעות היא קהילה סובלנית ומקבלת את האחר.
איילת זלוטניק, מנהלת המרכז למשפחה, המרכזת את הפעילות, עדכנה כי בשבועות הקרובים יפגשו ההורים הפעילים של המרכז למשפחה ויבנו תכנית פעולה שמטרתה קידום השילוב בעיר מהשטח ומהקהילה, ולא רק דרך המוסדות הפורמליים. כמו כן, יתקיימו מפגשים נוספים על פי קהלי יעד וקבוצות גיל.
המפגש המרגש - יש לי חבר/ה מיוחד/תהמרכז למשפחה הוקם בעיר, לפני כשנתיים, כחלק ממערך השירותים הניתנים באגף לשירותים חברתיים, עבור משפחות שיש בהן ילד עם צרכים מיוחדים. המרכז שם את צרכי המשפחה במרכז ומעניק שירותי תמיכה, קהילה, פנאי ובילוי לכל בני המשפחה, הורים, אחים וסבים, מתוך מטרה לחזק את החוסן המשפחתי.
בנוסף, המרכז מקדם הסברה ושילוב, ומפתח מענים קהילתיים מותאמים עבור המשפחות. בשנה האחרונה גובשה מנהיגות הורים יוצאת דופן הפועלת מול גורמים רבים בעיר לקידום השילוב, ההסברה והתאמת המענים העירוניים.
ליקול בסמוט, יו"ר פורום ההורים הפעילים של המרכז למשפחה: "לפני כשבוע ראיתי פוסט בפייסבוק המספר על המיזם ותוך מספר שעות גויס פורום ההורים של המרכז למשפחה. יחד פעלנו לקידום אחד הנושאים הבוערים ביותר עבורנו, השילוב. התרגשנו לראות את ההיענות העירונית ואת מגוון המשפחות שבאו לקחו חלק והראו שאפשר גם אחרת.
המשנה לראש העיר ומחזיק התיק לשירותים חברתיים, עמיעד טאוב: "המרכז למשפחה והאגף לשירותים חברתיים ימשיכו לקדם את מדיניות השילוב בעיר מתוך התפיסה וההבנה, ששילוב אמיתי לא תלוי רק בחוקים ובתקנות אלא באנשים, כי כולם יוצאים נשכרים משילוב. תודה לחברות הנהגת ההורים על התכנון והביצוע של הפעילות. אנו נמשיך לקדם פעילויות דומות בעתיד הקרוב".

19/08/2026 ו' אלול תשפ"ו
קבוצת הכדורגל, עירוני מודיעין קיבלה ציון לשבח בטקס אות הנשיא בספורט על התנופה והעשייה הקהילתית בעונת 2025/26

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
תכנית עירונית חדשה במודיעין תציע לנשים סדנאות וכלים בתחומי ביטחון אישי, חוסן, מניעת אלימות, עצמאות כלכלית וצמיחה אישית.

12/08/2026 כ"ט אב תשפ"ו
שחייניות ושחייני פארק המים רעות ועירוני מודיעין רשמו הישגים מרשימים באליפויות ישראל, עם עשרות מדליות, שיאים אישיים וגאווה עירונית גדולה.

09/08/2026 כ"ו אב תשפ"ו
אליפות ישראל 2026 בקפוארה התקיימה במודיעין מכבים רעות: ספורט, הדדיות וחגיגות 25 שנה לקבוצה המקומית

28/07/2026 י"ד אב תשפ"ו
בערב תשעה באב התקיים במודיעין רב שיח רב מגזרי על מחלוקת, הקשבה ואחריות משותפת לעתידה של החברה הישראלית.

21/07/2026 ז' אב תשפ"ו
25 מאמני העיר והסביבה תרמו יצירות ליריד קהילתי, שכל הכנסותיו יוקדשו להמשך פעילות עמותת "מנדלת הלב" למען מתמודדי סרטן ובני משפחותיהם.

19/07/2026 ה' אב תשפ"ו
פורום התיירות של הרשויות המקומיות התארח במודיעין מכבים רעות, נפגש עם ראש העיר, התרשם מהעשייה העירונית וסייר במע"ר

12/07/2026 כ"ז תמוז תשפ"ו
סדנה חווייתית להורים וילדים בגילי 8–12 תשלב הכנת מאכלים בריאים, פעילות גופנית והרגלים לחיים בריאים בחופשת הקיץ.

07/07/2026 כ"ב תמוז תשפ"ו
תכנית הקיץ העירונית נפתחה עם מגוון אירועים ופעילויות לכל המשפחה, לבני הנוער ולילדים, קרוב לבית וללא תשלום

28/06/2026 י"ג תמוז תשפ"ו
עשרות משפחות חגגו את חודש הגאווה באירוע קהילתי צבעוני בסימן שוויון ושייכות, כחלק מהפעילות העירונית למען הקהילה הגאה. בניין העירייה הואר גם הוא בצבעי הגאווה

28/06/2026 י"ג תמוז תשפ"ו
כניסה בעלות של 50 שקלים בלבד למתחם הספייסמוד לתקופה של כשישה שבועות עד ה-8.8 כולל שישי ושבת, עבור סטודנטים הלומדים למבחנים

28/06/2026 י"ג תמוז תשפ"ו
המקהלה, המורכבת מעולים ותיקים וחדשים סיכמה שנה של פעילות מוזיקלית ענפה לחיי התרבות והקליטה בעיר

28/06/2026 י"ג תמוז תשפ"ו
בשבוע האחרון שתלו ילדי העולים החדשים בגינה האקולוגית פירות וירקות עונתיים. הגינה משמשת מרחב ירוק וקהילתי המחבר בין משפחות העולים

22/06/2026 ז' תמוז תשפ"ו
ביום רביעי 24.6 יתקיימו אירועים למשפחות ולנוער בסימן קהילתיות ושייכות, שיכללו פיקניק משפחות והופעה ופיקניק נוער בבית הגאה. ללא תשלום

13/07/2026 כ"ח תמוז תשפ"ו
תחרות הצילום ''לתפוס את הרגע'' יצאה לדרך ומטרתה צילומי טבע של היער הקהילתי הממוקם במכבים. תושבים מוזמנים לשלוח צילומים עד ל-1.8 ואולי לזכות בפרסים מטעם קק''ל

16/06/2026 א' תמוז תשפ"ו
מסע לפיד המכביה הגיע למודיעין מכבים רעות, עירם של החשמונאים, וחיבר בין מורשת המכבים, רוח הספורט, גאווה מקומית ותקווה ישראלית

09/06/2026 כ"ד סיון תשפ"ו
כישרון, התמדה וקליטה מוצלחת: מועדון הדרמה לעולים הציג את "הקוסם מארץ עוץ" בהשתתפות 22 ילדים ובני נוער שעלו לישראל במהלך עשר השנים האחרונות

09/06/2026 כ"ד סיון תשפ"ו
תכנית פיתוח התיירות ממשיכה עם קונספט מיוחד של סדנת יין חווייתית וסיור במוזיאון מורשת החשמונאים, כולל טעימות וסיפורים מרתקים

02/06/2026 י"ז סיון תשפ"ו
במוזיאון מורשת החשמונאים תוכלו להצטרף למסע רב חושי משפחתי בו העבר וההווה נפגשים דרך ארבעת היסודות המניעים את העולם

02/06/2026 י"ז סיון תשפ"ו
38 בתים מיוחדים השתתפו השנה בפרויקט הקהילתי "נעים להכיר" שבו נהנו התושבים מאמנות, סיפורים ובתים מעוררי השראה.
אנו משתמשים בקובצי Cookie, כדי להמשיך להשתמש באתר, יש לאשר את מדיניות הפרטיות שלנו.