נבחרת הלמידה של אולפנת בני עקיבא אורות מודיעין, זכתה בשבוע האחרון במקום השלישי, בגמר הטורניר הבין תחומי של מקצועות ההלכה, מתמטיקה ואנגלית.
הטורניר נערך במשרדי מייקרוסופט בהרצליה, על ידי רשת האולפנות וישיבות בני עקיבא. בטורניר השתתפו יותר מ-40 נבחרות וכ-400 תלמידים, בכיתות ז'-ט'. מטרת הטורניר הייתה לקדם למידת חקר הדורשת חשיבה יצירתית ושיתוף פעולה קבוצתי, באמצעות משימות מאתגרות. כך למשל, משתתפות הקבוצה היו צריכות לבנות מבנה יציב וגבוה גיאומטרי ממרשמלו ולפתור חידות אינטרדיסציפלינריות.
היום המעצים בחברת מייקרוסופט בשלב הגמר, שילב הטמעת טכנולוגיה חדשנית לצד שמירה על המסורת, וניכר היה כי יש התלהבות רבה בקרב המשתתפים בפתרון חידות ועמידה באתגרים.
עם סיום שנת הלימודים החלה העירייה בעבודות לשיפוץ ושדרוג מוסדות החינוך בעיר. העבודות מתקיימות לאורך חודשי הקיץ בהתאם לתכנית עירונית רחבת היקף בבתי הספר וגני הילדים