תלמידי תכנית המצוינות ''אשכולות'' מסכמים שנה חווייתית ומסקרנת במפגשי למידה המועברים על ידי מדריכים ייחודיים
אולם הפיס ברעות התמלא ביום שישי, 25.5.18, באוהדים והורים נרגשים שהגיעו לצפות במשחקי הגמר של ליגת בתי הספר בכדורסל, שהוקדשו זו השנה ה-9 לזכרו של בן העיר, אורן מזרחי ז"ל. במסגרת המשחקים, התחרו השחקנים והשחקניות מבתי הספר "אלונים", "קשת", "עידנים" ו"מעוז המכבים" על התואר אלופי ליגת בתי הספר בכדורסל לבנים ולבנות.
ראשונות לעלות על הפרקט היו השחקניות של בתי הספר "קשת" ו"עידנים". הקבוצה של קשת, מחזיקת הגביע משנה שעברה, הציגה לאורך כל המשחק שליטה בכדור ועבודת צוות טובה על הפרקט.
עד לרגעים האחרונים של המשחק היה נראה שהניצחון כבר נמצא בכיס, אך בנות עידנים, שהגיעו נחושות לזכות בגביע, הצליחו בדקות החשובות לצמצם את הפער, להגיע ליתרון קטנטן ולזכות באליפות אחרי ניצחון על חודה של נקודה אחת קטנה אבל גדולה בתוצאה 23:24.
הגמר השני, הפגיש את בני "אלונים" עם בני "מעוז המכבים" וסיפק לצופים משחק כדורסל צמוד ביותר. השחקנים עלו על הפרקט כשהם חדורי מוטיבציה ושיחקו ראש בראש על התואר אלופי הליגה. המשחק שהיה צמוד לכל אורכו סיפק מתח שלא היה מבייש משחקים בליגת העל. המחצית הראשונה הסתיימה בתוצאה 23:24 ועד לדקות האחרונות של המשחק לא היה ברור מי הולכת לקטוף את הגביע. בני מעוז המכבים שהיו נחושים לשמור על הגביע מהעונה שעברה, הצליחו בדקות האחרונות להגדיל את הפער, לחתום את המשחק בתוצאה 44:49 ולזכות באליפות.
מוקדם יותר באותו היום התקיימו גם המשחקים למקומות 3-4 בין "רמון", "אבני חן", "עמית" ו"שבטי ישראל". בנות אבני חן הצליחו לגלות עליונות מרשימה ולגבור על בנות "רמון" בתוצאה 5:20. אצל הבנים התנהל משחק צמוד יותר, כאשר כדורסלני עמית ידעו ללחוץ על הדוושה בדקות האחרונות וחתמו את המשחק עם ניצחון 34:35 על בני "שבטי ישראל".
בטקס חלוקת הגביעים והמדליות לאלופות ולשחקני הליגה המצטיינים השתתפו בני משפחתו של אורן מזרחי ז"ל, מ"מ ראש העיר ויו"ר עמותת סחלבים, שלמה פסי, מנכ"ל עמותת סחלבים מיקי בר ומנהל אגף הספורט, חנן דנציגר.
אייל מזרחי, אביו של אורן ז"ל: "כיף לראות את הרמה של הילדים שהולכת ומשתבחת. המטרה שלנו היא להמשיך להנציח את אורן, ולהשמיע את המקרה שלו במטרה למנוע את המקרה הבא. אני מבקש מילדי העיר, עכשיו לקראת החופש הגדול ובכלל, לשמור על עצמם ולהתרחק מסכנות. אני רוצה להודות לשחקנים, להורים, לעירייה, לאגף הספורט בעמותת סחלבים ולכל מי שתרם להצלחת הליגה."
09/07/2025 י"ג תמוז תשפ"ה
תלמידי תכנית המצוינות ''אשכולות'' מסכמים שנה חווייתית ומסקרנת במפגשי למידה המועברים על ידי מדריכים ייחודיים
09/07/2025 י"ג תמוז תשפ"ה
ליאת קראים ואודליה יקולב נבחרו לנהל את חטיבות הביניים בבתי הספר מו''ר ועירוני א' (בהתאמה). השתיים מביאות עמן ניסיון חינוכי וניהולי משמעותי, ויחלו בתפקידן עם פתיחת שנת הלימודים הקרובה.
09/07/2025 י"ג תמוז תשפ"ה
מערכת החינוך העירונית מסכמת שנה מאתגרת ונערכת שנת הלימודים הבאה: תכניות רגשיות לילדים ובני נוער, שילוב כלי בינה מלאכותית ועוד מידע לקראת פתיחת שנת הלימודים תשפ"ו.
02/07/2025 ו' תמוז תשפ"ה
"בעיר שבה לכל בית ספר יש ספרנית – הספרים נקראים. כ-55 אלף השאלות בבתי הספר מוכיחים: גם בשנה מורכבת, הסיפור החינוכי שלנו ממשיך להיכתב באהבה
08/07/2025 י"ב תמוז תשפ"ה
מתחם ה-ma.com חוזר! כל שישי בקיץ – מרחב בטוח, חברתי ונעים לבני ובנות הנוער, עם משחקים, שיחות, מוזיקה ופינה לעצור רגע ולדבר. כי גם בלילה – יש על מי לסמוך.
02/07/2025 ו' תמוז תשפ"ה
כ-15 אלף תלמידות ותלמידים סיימו את שנת הלימודים תשפ"ה בגני הילדים ובבתי הספר היסודיים בעיר. עכשיו – יוצאים לחופש הגדול, עם בלונים, תעודות וחיוך גדול
02/07/2025 ו' תמוז תשפ"ה
מינהל החינוך עדכן על מינוי שלוש מנהלות חדשות לבתי הספר היסודיים בעיר – רמון, דורות ויזמ"ה. כזכור, לפני כשבוע עדכן מינהל החינוך על מינויו של דוד אפטר לניהול ממ"ד נוף הרים.
19/06/2025 כ"ג סיון תשפ"ה
ביום חמישי, 19.6.25 החל מהשעה 16:00 מפרסם מינהל החינוך את תשובות השיבוצים למוסדות החינוך לקראת שנת הלימודים תשפ"ו. ניתן לצפות בשיבוצים באופן מקוון באתר העירייה
19/06/2025 כ"ג סיון תשפ"ה
במכרז שנערך מטעם משרד החינוך מונה דוד אפטר למנהל בית הספר הממלכתי דתי, והוא ייכנס לתפקידו בשנת הלימודים הקרובה. אפטר מביא עימו ניסיון מקצועי בהוראה וניהול.
19/06/2025 כ"ג סיון תשפ"ה
בהתאם להנחיות משרד החינוך ופיקוד העורף – לא תתקיים פעילות חינוכית פיזית בעיר בין התאריכים 15–21 ביוני. הלמידה תתקיים מהבית. מועדי בחינות הבגרות יידחו בשבוע.
19/06/2025 כ"ג סיון תשפ"ה
השירות הפסיכולוגי החינוכי של העירייה פרסם הנחיות עדכניות להורים – איך לדבר עם הילדים על המצב, כיצד לשמור על שגרה מחזקת ואילו פעולות קטנות יכולות להפחית חרדה
14/06/2025 י"ח סיון תשפ"ה
שתי תכניות הכשרה ייחודיות ומותאמות יעניקו תעודת הוראה והשתלבות במערכת החינוך העירונית. המטרה: שילוב הון אנושי איכותי לטיפוח מערכת החינוך של העיר
10/06/2025 י"ד סיון תשפ"ה
חברי מועצת הנוער העירונית הגיעו למשרדי העירייה על מנת להתלוות ולהכיר מקורב את בעלי התפקידים השונים ולהציג בפניהם נושאים שנציגי הנוער רוצים לקדם עבור הנוער בעיר
10/06/2025 י"ד סיון תשפ"ה
עם יותר מ 92,000 כותרים, 167,000 השאלות וכ- 22,000 קוראים, אין ספק שמודיעין מכבים רעות היא עיר הספר
05/06/2025 ט' סיון תשפ"ה
ביום שלישי 27.5 יצאו כל תלמידי כיתות ד' והצוות החינוכי לאירוע יום שיא של התכנית הרשותית הייחודית – ''בשבילי מודיעין'' - אשר מחברת את התלמידים לסביבה, למורשת ולעיר.
05/06/2025 ט' סיון תשפ"ה
13 בני ובנות נוער תלמידי כיתה י"ב קיבלו תעודות הצטיינות על עשייה משמעותית למען הקהילה, מתוך מחויבות אישית ובחירה ערכית
04/06/2025 ח' סיון תשפ"ה
נתן מור מביה"ס הממלכתי יחד ניצנים ועידן ליברמן מביה"ס הממ"ד שבטי ישראל, הם חתני חידון התנ"ך העירוני. בתחרות השתתפו 12 נציגים מבתי הספר הממלכתיים והממלכתיים-דתיים השתתפו בחידון לאחר למידה ושינון מעמיק וגילו בקיאות גדולה.
04/06/2025 ח' סיון תשפ"ה
רשת הספריות תערוך שלל פעילויות בחודש יוני, חודש הקריאה, שיכללו שעות סיפור, מפגש עם הסופר ינץ לוי, יריד חנות ספרים ניידת ועוד הפתעות
04/06/2025 ח' סיון תשפ"ה
תלמידי בית הספר ענבלים נפגשו עם המשפחות השכולות ליד המשעולים להנצחת יקיריהם והניחו ציורים ודברים שכתבו כחלק מהפעילות הערכית הבית ספרית
04/06/2025 ח' סיון תשפ"ה
תלמידי אורט עירוני ד' יצרו מיזם EMET AI, פלטפורמה מתקדמת מבוססת בינה מלאכותית להתמודדות עם דיסאינפורמציה, שמטרתה להנגיש מידע אמין על מדינת ישראל כנגד טענות שגויות ברחבי העולם