במסגרת יום המודעות לשוויון זכויות לאנשים עם מוגבלויות שצוין ב-3.12, ערך בית הספר היסודי שיבולים פעילות מיוחדת לתלמידים.
במסגרת הפעילות, נפגשו התלמידים עם אנשים עם מוגבלויות, ביניהם, יעקב חייט יו"ר קהילה נגישה ונכה על כיסא גלגלים, ליאור שוורץ עם לקות שמיעה ועופר גרוסו עם לקות ראייה.
השלושה הסבירו לתלמידים על חייהם לצד המוגבלות, ההתנהלות היומיומית שלהם, הדברים שעוזרים להם, כך למשל הסביר עופר על כלב הנחייה המלווה אותו ובעיקר, נוצר שיח מכבד ומלא הבנה בקרב התלמידים שלמדו על זכויותיהם וכבודם של האנשים עם המוגבלויות.
מירב משולם, מנהלת בית הספר: "הילדים היו נרגשים ויצאו נשכרים מיום חשוב זה." בנוסף, לתלמידים חולקו סרטים סגולים, הצבע אשר מזוהה עם היום הבינלאומי.
תלמידי התיכונים בעיר לוקחים חלק בסיוע לחקלאות הישראלית אשר נפגע מאוד מפרוץ המלחמה עקב מחסור בכוח אדם. לסיוע שותפים בתי ספר רבים בעיר