העבודות לשדרוג התשתיות בשכונות הוותיקות חוזרות החל מיום ראשון 12.4, יתקיימו עבודות קרצוף וסלילה בכביש עמק איילון דרום בצד האי זוגי. העבודות יתבצעו בשלבים
בין ראש השנה ליום כיפור יערך בעיר אירוע מיוחד, בו יצעדו במשך ח"י שעות ארגונים, בתי ספר, תנועות נוער, קבוצות חברתיות, חוגים, עמותות, קהילות, קבוצות ספורט ועוד רבים, במטרה להעלות את המודעות למאבק במחלת הסרטן. אירוע זה נעשה ביוזמת האגודה למלחמה בסרטן ועיריית מודיעין מכבים רעות.
החל מיום חמישי 6.10 בשעה 17:00 ועד ליום שישי 7.10 בשעה 11:00, למשך 18 שעות (או בעברית - ח"י שעות), יתמלא פארק ענבה בתושבים אשר יבואו לתמוך באלו המתמודדים עם מחלת הסרטן, לחגוג עם אלו שהתגברו על המחלה ולהנציח ולהוקיר את אלו שנפטרו.
לחצו כאן לטופס הצטרפות למירוץ לחיים ולתקווה
חנייה לבאי האירוע: שתי חניות הממוקמות בשני מגרשי חנייה מרכזיים: בחניון הבריכה העירונית ברח' עמק זבולון ובמגרש חנייה זמני ברחוב לב העיר מול הקניון. הכניסה חופשית
לחצו כאן למפת מגרשי החנייה
לחצו כאן למפת המירוץ
צעדות מסוג זה, בהן הקהילה מפגינה את כוחה, מתקיימות ברחבי העולם מזה כ- 30 שנה בשם "RELAY FOR LIFE", זהו פרויקט שיזמה האגודה האמריקאית למלחמה בסרטן. כעת גם ישראל מצטרפת לרשימת המדינות, עם האירוע העירוני הראשון בארץ שמאורגן על ידי האגודה למלחמה בסרטן, שיערך במסגרת חגיגות ה-20 שנה לעיר.
לאורך כל שעות הפעילות יצעדו קבוצות ויחידים מסביב לאגם, דרך מסלול הליכה של כ- 900 מטר, שיסומן ב- 4,000 נרות מיוחדים שיכינו תלמידים מהעיר. כמו כן, לצד מסלול ההליכה יפעלו ברחבי הפארק 18 מתחמים של קבוצות שונות, אשר ישהו במקום לאורך כל שעות האירוע.
בכל מתחם תהיה פעילות אחרת כמו הרצאות, סדנאות, מעגלי שיח, פעילויות אמנות ויצירה, קריאת שירים ועוד. המשתתפים שיגיעו יוכלו לעבור בין המתחמים ולקחת חלק בהפעלות שמאורגנות על ידי מתנדבי האגודה למלחמה בסרטן במודיעין מכבים רעות, בראשם עומדת יו"ר הסניף, שולה זק.
במקביל, לאורך כל 18 השעות של ה"מירוץ לחיים ולתקווה" יהיו על הבמה המרכזית הופעות שונות של להקות ואמנים מקומיים, הופעות ריקוד, שירה ומוזיקה.
מספר שעות לאחר תחילת הצעדה, עם שקיעת השמש, ייערך במקום הטקס המרכזי, שיכלול הדלקה של הנרות המיוחדים, הופעה של להקת "רוקוויל" והופעה של האמן אוהד חיטמן, שגם יספר את סיפורו האישי. כמו כן, תושב העיר אשר חלה בסרטן והחלים יספר גם הוא את סיפורו האישי בפני הקהל.
לחצו כאן ללוח ההופעות
להקת ''רוקוויל'' חוזרת לענבהההשתתפות ב"מירוץ לחיים ולתקווה" אינה כרוכה בתשלום. תינתן אפשרות לקנות במקום צמידים של האירוע במחיר סמלי של 10 שקלים, וכן לקנות ערכת שקית נייר ממותגת של המירוץ הכוללת נר מיוחד בעלות של 5 שקלים. בערכה זו יוכלו המשתתפים לכתוב ברכה להחלמה לחולה, איזכור יקיר שנפטר או כל מסר אחר. שקיות אלו יוצבו לאורך שביל ההליכה, כאשר הנרות יודלקו במהלך הטקס. כידוע, ההכנסות מהאירוע הינן קודש לאגודה למלחמה בסרטן למען המשך המאבק במחלה.
קבוצות או יחידים שמעוניינים לצעוד מסביב לאגם ענבה במסגרת האירוע מוזמנים להירשם באמצעות טופס הרישום המקוון.
ראש העיר, חיים ביבס: "נרתמנו לקיום המרוץ לראשונה בישראל במטרה לאפשר לכל חבר בקהילה לקחת חלק אפקטיבי במאבק בסרטן, להעלות את המודעות למאבק במחלות הסרטן ולהעניק חיבוק חם של הקהילה לחולים, בני משפחתם וסביבתם התומכת. זאת לצד הגברת המודעות לגילוי מוקדם של המחלה וגיוס משאבים עבור המטרה החשובה."
מנכ"לית האגודה למלחמה בסרטן, מירי זיו: "בזכות עיריית מודיעין מכבים רעות, מדינת ישראל מצטרפת היום ל- 6,000 קהילות ברחבי העולם, אשר אימצו דרך קהילתית לקדם את המאבק במחלות הסרטן, לחגוג את חייהם של אלו שהחלימו, ולזכור ולהנציח את אלו שנפטרו. פעילות תימשך ברציפות 18 שעות במסלול הליכה, המסמל את המאבק האישי והגלובאלי בסרטן. אני מודה לשולה זק, יושבת הראש המסורה והנמרצת של האגודה למלחמה בסרטן במודיעין מכבים רעות, שהשקיעה ימים ולילות יחד עם הוועדה המארגנת בעירייה ולכל מי שנתן יד."

09/04/2026 כ"ב ניסן תשפ"ו
העבודות לשדרוג התשתיות בשכונות הוותיקות חוזרות החל מיום ראשון 12.4, יתקיימו עבודות קרצוף וסלילה בכביש עמק איילון דרום בצד האי זוגי. העבודות יתבצעו בשלבים

09/04/2026 כ"ב ניסן תשפ"ו
העירייה מודיעה על חזרה מלאה לפעילות: מערכת החינוך, הצהרונים, השירותים העירוניים והתחבורה הציבורית חוזרים לפעול לצד שמירה על ערנות והנחיות הביטחון

09/04/2026 כ"ב ניסן תשפ"ו
מודיעין מכבים רעות נפרדת מלוחם סיירת הנח"ל, סמל ראשון גלעד הראל ז"ל, בן 21 בנופלו

03/04/2026 ט"ז ניסן תשפ"ו
מודיעין מכבים רעות נפרדת מלוחם סיירת הנח"ל, סמל ראשון גלעד הראל ז"ל, בן 21 בנופלו

26/03/2026 ח' ניסן תשפ"ו
כל ההתרעות וההנחיות יעברו בערוץ הוואטסאפ העירוני לצד חידוד הנחיות פיקוד העורף להתנהלות נכונה בשעת חירום

31/03/2026 י"ג ניסן תשפ"ו
מודל ה-WhatsApp העירוני מתחדש: מעבר לקהילות וקבוצות כריזה שכונתיות שיאפשרו לתושבים לקבל מידע עירוני רשמי, אמין ומהיר ישירות מהעירייה.

26/03/2026 ח' ניסן תשפ"ו
העיר מתכוננת לפסח: ניקיון מוגבר, מוקדי הגעלת כלים וביעור חמץ ברחבי מודיעין מכבים רעות לשירות התושבים ולהבטחת חג מסודר ובטוח

25/03/2026 ז' ניסן תשפ"ו
ענף הספורט הצומח בעולם מגיע למודיעין מכבים רעות: מתחם ובו חמישה מגרשי פאדל יוקם בסמוך למרכז הספורט העירוני

24/03/2026 ו' ניסן תשפ"ו
העירייה וחברת ''אופק'' מנגישות לתושבים מידע על עסקים עם מרחב מוגן תקני, כדי לאפשר שהייה בטוחה וקבלת שירותים גם בהתאם להנחיות פיקוד העורף

12/03/2026 כ"ג אדר תשפ"ו
בצל המצב הביטחוני, מרוץ מודיעין ה־20 שתוכנן להתקיים ביום שישי, 20 במרץ, נדחה. המרוץ ייערך בתאריך חדש: יום שישי, 8 במאי 2026

12/03/2026 כ"ג אדר תשפ"ו
ביום שני, 16.3 יחל השלב האחרון של שדרוג שדרות עמק החולה ויימשכו כשבוע. בהתאם לשלבי העבודות חלים הסדרי תנועה לאורך השדרה

19/03/2026 א' ניסן תשפ"ו
העירייה ממשיכה לפעול במתכונת חירום מלאה, לצד חזרה מדורגת של מערכת החינוך, שירותי הרווחה, הפארקים, החוגים ומתקני הספורט בהתאם להנחיות פיקוד העורף.

11/03/2026 כ"ב אדר תשפ"ו
מדריך קצר לשירותי רשות האוכלוסין בזמן חירום: תורים בלשכות, דרכונים בתעריף מוזל, פעילות מעברי הגבול ושירותי הרשות בנתב״ג.

11/03/2026 כ"ב אדר תשפ"ו
מצלמות העירייה תיעדו צעירים משתוללים עם רכב בחניון עירוני וגורמים נזק לתשתיות. המעורבים אותרו, הוגשה תלונה והעירייה תפעל גם להגשת תביעה כספית

11/03/2026 כ"ב אדר תשפ"ו
מינהל ההנדסה בעירייה ממשיך לשדרג את השירותים לתושבים וליזמים על ידי מעבר למערכת דיגיטלית נוחה ופשוטה שבה יוכלו להגיש מסמכים לוועדה בכל שלב של הבנייה

11/03/2026 כ"ב אדר תשפ"ו
לקראת פסח: העירייה נערכת למבצע ניקיון ברחבי העיר ומבקשת מהתושבים להקדים הוצאת גזם וגרוטאות לפי ימי הפינוי בשכונות, עד 29.3 בלבד, ולמחזר פסולת אלקטרונית בעמדות הייעודיות

12/03/2026 כ"ג אדר תשפ"ו
מרכז ההפעלה העירוני פועל סביב השעון עם פיקוד העורף וגורמי הביטחון, השירותים החיוניים בעיר נמשכים והעירייה מעניקה סיוע לאזרחים ותיקים ולמשפחות משרתי הקבע והמילואים.

09/04/2026 כ"ב ניסן תשפ"ו
כל מה שחשוב לדעת במצב הביטחוני: סוגי האיומים, זמני התרעה, התנהלות בזמן אזעקה, הכנת המרחב המוגן ומידע על מרכזי מחסה בעיר

09/03/2026 כ' אדר תשפ"ו
החל מיום שבת 28.2 בבוקר העירייה פועלת במתכונת חירום מלאה, מרכז ההפעלה פתוח והנחיות פיקוד העורף מחייבות כניסה מיידית למרחב מוגן ויציאה רק באישור רשמי

26/02/2026 ט' אדר תשפ"ו
העירייה החלה בהיערכות להסדרת החניה בשלושה רחובות במרכז עינב. תושבי העיר יוכלו לחנות ברחובות אלה שעתיים חינם באמצעות אפליקציות החניה. יתר המרכז נותר תחת ההגדרה חנייה חופשית
אנו משתמשים בקובצי Cookie, כדי להמשיך להשתמש באתר, יש לאשר את מדיניות הפרטיות שלנו.