מרוץ מודיעין ה-17

13/09/2022 י"ז אלול תשפ"ב

בשורה לחובבי הריצה: ההרשמה המוקדמת למרוץ מודיעין ה-17 נפתחה השבוע באתר העירייה. המרוץ, שיתקיים ביום שישי 25.11.22 יציע חוויית ריצה אורבנית במגוון מסלולים תחרותיים ועממיים.

"חצי מרתון מרוץ מודיעין" הפך עם השנים לאירוע הספורט הגדול של מודיעין מכבים רעות והסביבה המושך אליו מידי שנה אלפי רצים ורצות.

המרוץ יספק לרצים, ברמות השונות, מסלולי ריצה תחרותיים של 21.1, 10, 5 ו-1.8 ק"מ לצד שני מקצים עממיים ללא מדידת זמנים המתאימים גם לילדים, לאוכלוסיות עם צרכים מיוחדים ואזרחים ותיקים: מקצה 1.8 ק"מ ומקצה אפרוחים של 300 מ' המיועד לילדים בגילאי 7-3 ולהוריהם.

כמידי שנה ישלב המרוץ גם את אליפות בתי הספר היסודיים והעל יסודיים במודיעין מכבים רעות.

הרישום המוקדם נפתח השבוע באתר העירייה ובאגף הספורט מזמינים את תושבי העיר והסביבה, להירשם ולהצטרף לחוויה הספורטיבית.

כל משתתף, שירשם למסלולים התחרותיים, יקבל ערכת ריצה הכוללת חולצת ריצה של סאקוני, צ'יפ מיוחד למדידת הזמנים והמרחק במהלך התחרות ופינוקים נוספים.

להרשמה

מרוץ מודיעין 2021. צילום חורחה נובומינסקימרוץ מודיעין 2021. צילום חורחה נובומינסקי