כרטיס הטבות לאזרחים הוותיקים

03/11/2022 ט' חשון תשפ"ג

מיזם עירוני חדש יוצא לדרך, במסגרתו יופק כרטיס אזרח ותיק לתושבי העיר. המיזם, בהובלת סגן רה"ע ומחזיק תיק האזרחים הוותיקים, מויש לוי, נולד מתוך מטרה לחזק את האוכלוסייה ההולכת וגדלה משנה לשנה בעיר, בקשר מול העירייה ובעידוד חיי התרבות, הפנאי והצרכנות.

אחד הדברים שיציע הכרטיס הוא הטבות בעסקים מקומיים. מהלך חשוב עבור אוכלוסיית הגיל השלישי אשר מבלה וקונה בעיקר קרוב לבית, מהלך זה יתרום, כמובן, גם לחשיפה ולעידוד כוח הקנייה של תושבי העיר בעסקים הפועלים בעיר.

לצורך כך, הקימה העירייה מאגר של עסקים מקומיים וכבר בימים אלה, היא מפרסמת "קול קורא" לבתי העסק המקומיים בתחומים הבאים: מסעדנות, תרבות, פנאי, ספורט, מזון, הנעלה והלבשה, כאשר המטרה היא להעניק הטבה לאזרחים הוותיקים במעמד ביצוע העסקה לרכישת מוצר או שירות.

זאת במקביל למהלך עירוני נוסף, שבו יופקו כרטיסי אזרח ותיק תושב העיר, אשר יוצגו לעסק המקומי. הזכאות לכרטיס תהיה בהתאם לקריטריונים המופיעים באתר העירייה. בהמשך ולאחר שיגובש מאגר עסקים מקומיים, הוא יתפרסם באתר העירייה ובעלון שיחולק לאזרחים הוותיקים.

את הבקשה לקבל את הכרטיס ניתן להגיש באמצעות אתר העירייה, כאשר את הכרטיס ניתן יהיה לקבל במשרדי מחלקת הגמלאים של העירייה.

מויש לוי, סגן רה"ע ומחזיק תיק האזרחים הוותיקים: "העירייה משקיעה בשנים האחרונות משאבים רבים עבור האזרחים הוותיקים שגרים בעיר. כחלק מהפעילות למען אזרחים אלה, בקרוב ננפיק לכל אזרח ותיק תעודה שתשמש, בין היתר, להשתתפות בפעילויות המסובסדות על ידי העירייה. בנוסף, הכרטיס יקנה הטבות לבתי עסק מקומיים. אני קורא לעסקים המקומיים להשתתף במיזם ולהציע הטבות עבור האזרחים הוותיקים היקרים שלנו".

להצטרפות לכרטיס – לחצו כאן

העיר מודיעין מכבים רעותהעיר מודיעין מכבים רעות