הסדרי חניית לילה

09/05/2023 י"ח אייר תשפ"ג

בימים אלה נערכת העירייה לקראת חופשות הקיץ, במהלכה אנשים רבים טסים לחו"ל ומותירים את רכביהם ימים שלמים בחניונים בסמוך לתחנות הרכבת.

לצורך כך, מכשירה העירייה חניון לבאי הרכבת בו ניתן יהיה לחנות 24 שעות ביממה, שבעה ימים בשבוע.

החניון ממוקם ברחוב החרט 2 במרכז עינב (החלק הדרום-מערבי היכן שהיו מתחמי בדיקות הקורונה). חשוב להדגיש כי בשאר החניון החנייה אסורה בשעות הלילה משעה 1:00 עד 5:00 בבוקר ויש לשים לב לשילוט ההכוונה והמידע במקום.

בעירייה מדגישים כי בחניונים הבאים לא תותר חניית לילה החל מהשעה 1:00 בלילה ועד 5:00 בבוקר:

• חניון דרומי החרט 2 במרכז עינב (למעט המתחם בחניון אותו הכשירה העירייה לחניית לילה)

• חניון "פאתי מודיעין", חניון הרכבת הצפוני בסמוך לתחנת הרכבת.

• חניון הרכבת מול הקניון- חניון "לב העיר"

• חניון עמק זבולון מול "קפית"

• הסדר חדש: החניון בעמק זבולון צמוד לבריכה העירונית והשני ליד אולמות הספורט.

בשאר שעות היממה ניתן לחנות בחניונים ציבוריים אלה ללא תשלום. בשעות הלילה תתקיים אכיפה מוגברת והקנס על חניית לילה הינו מאה שקלים.

מתחם חניית לילה בחניון עינבמתחם חניית לילה בחניון עינב