עדכון בנייה בשכונת הכרמים

09/05/2023 י"ח אייר תשפ"ג

בימים אלה מתפרסמות תוצאות המכרז הפומבי שנערך ע"י רשות מקרקעי ישראל להקמת יחידות דיור במחיר מטרה במתחם האחרון בשכונת כרמים לבניית בנייני מגורים.

שלושת היזמים אשר זכו במכרז לרכישת זכויות חכירה הם: רן-אור הנדסה והשקעות בע"מ, עיר דוד בניה (1993) ופיתוח בע"מ ונתנאל גרופ בע"מ. סה"כ מדובר בשלב זה על 234 יחידות דיור בשלושה מתחמים, מתוך 330 יחידות דיור שישווקו בהמשך.

יחידות הדיור שישווקו במחיר מטרה מהוות 80% מיחידות הדיור במתחם, כאשר 35% מתוכן מיועדות לתושבי העיר. שאר יחידות הדיור המהוות 20% ישווקו במחירי השוק החופשי. בנוסף, יבוצעו עבודות פיתוח נרחבות ע"י העירייה, לצד הקמתן של יחידות הדיור.

במקביל, ממשיכה העירייה בתכנון שכונת מעיינות שתוקם ממערב לשכונת הכרמים במסגרת שלב ב' של העיר ותכלול אלפי יחידות דיור נוספות, שגם מתוכן חלק ניכר ייועדו לתושבי העיר.

שכונת הכרמיםשכונת הכרמים