חודש הקריאה מגיע אליך

01/06/2023 י"ב סיון תשפ"ג

שבוע הספר" המיתולוגי הפך בשנים האחרונות ל"חודש הקריאה", ובמודיעין מכבים רעות צפויה תוכנית עשירה באירועים במהלך חודש יוני, שכולם סביב האהבה הגדולה לספרים.

החגיגות יתחילו באירוע "חוויה מהספרים" של עמותת סחלבים. הפנינג ססגוני לכל המשפחה שבו יהיו שעות סיפור לילדים, משחקי לוח, עמדת צילום, שוק קח תן לספרי קריאה יד שנייה, בועות סבון, מתחמי יצירה ועוד. יום שני 5.6.23, בשעה 16:30 באמפי האלה, עמק האלה מול בית 13. הכניסה חופשית.

יום למחרת, בספריית שכטר בעמק דותן 49, תתקיים השקה של גיליון "שבילים" של בית הסופר – "שבילי קיץ, קיץ ויקיצה". יום שלישי 6.6.23, הכניסה חופשית.

ביום רביעי 14.6.23 יתקיים אירוע "קוראים את העיר" עם חגיגת ספרים לכל המשפחה שתכלול שעת סיפור לילדים, פינות יצירה, משחק זיכרון ועוד מלא הפתעות. האירוע יתקיים ברחבת ספריית שכטר, רחוב עמק דותן 49, בהובלת רשת הספריות, אגף קהילה ונוער מתנדב. הכניסה חופשית.

למחרת ביום חמישי 15.6.23 משעה 17:00 יתקיים יריד ספרות מקומית עם דוכני ספרים של יוצרים ויוצרות מהעיר. קניון עזריאלי, קומה שנייה. הכניסה חופשית.

ביום שני 19.6.23 בשעה 19:00 תתקיים הרצאה מרתקת במוזיאון מורשת החשמונאים "על אלתרמן, ארכיאולוגיה ושימור". מרצה: שחר פוני, אדריכל ויועץ שימור לעיריית ירושלים. מחיר כרטיס 30 ₪. חצו כאן לרכישת כרטיסים

ביום שלישי 20.6.23 בשעה 20:00, יתקיים ערב מחווה מיוחד ליוצר יהונתן גפן ז"ל, בספריית שכטר. מסע מוזיקלי בשיריו וכתביו של יהונתן גפן לילדים ומבוגרים כאחד. מחיר כרטיס- 25 שקלים. לחצו כאן לרכישת כרטיסים.

במרכז לב רעות תתקיים חגיגה לחודש הקריאה עם מופע מוזיקלי לכל המשפחה, "חפש את המטמון" לכיתות ג'-ה', עמדות יצירה, משחקי עץ ועוד. יום חמישי 22.6.23 משעה 16:30 עד 18:30. הכניסה חופשית.

לפרטים המלאים על האירועים ניתן להיכנס לאתר העירייה – כאן בקישור

שעת סיפור בחודש הקריאהשעת סיפור בחודש הקריאה