חודש הגאווה העירוני

01/06/2023 י"ב סיון תשפ"ג

חודש הגאווה נפתח בסימן יום ההבנה בתאריך 29.5.23 בו התקיימו הכשרות לרכזי תנועות הנוער ולעו"סיות של האגף לשירותים חברתיים. היום היה מורכב מכמה חלקים בהם הרצאה על הטיפול הרגיש בנוער וצעירים להט"בים של פסיכולוג קליני ופאנל של שלושה נציגים מתתי הקהילה, שיספרו את סיפורם.

פעילות זו מהווה רצף לתכנית העירונית המקודמת כל השנה ע"י אגף חברה נוער וצעירים שבה מתבצעת הסברה לכמה שיותר קהלים ונותני שירותים, לצד פתיחת קבוצות שיספקו מענים מותאמים לצרכי הקהילה.

עוד במהלך החודש, יתקיים אירוע במה פתוחה לנוער בהפקה של קפה מודי - הקפה הגאה לנוער ומועדון הג'ק הפועלים תחת מחלקת הנוער.

ייערך שיתוף פעולה מיוחד עם רשת הספריות העירוניות במסגרתו תעלה הצגת ילדים – "המסע המופלא של קשת" המספר על המסע לגילוי הייחודיות בעולם. רכישת כרטיסים באתר הספרייה.

האירוע המרכזי של העיר, אירוע הגאווה העירוני, הנערך בשנים האחרונות ברחבת הירידים של הקניון יתקיים השנה בתאריך 22.6.23 והוא פתוח לכולם. המופע המרכזי יהיה של הזמרת מאיה בוסקילה ושלל הופעות דראג ודוכני ילדים והסברה.

עוד במהלך החודש יתקיים מפגש עם אהובה סקעת, אימו של הזמר הראל סקעת, שתספר את סיפור משפחתה.

את כל האירועים ניתן למצוא באתר העירייה בעמוד תרבות ופנאי – לחצו כאן

חודש הגאווה ברחבת הקניון. צילום ליאור מזרחיחודש הגאווה ברחבת הקניון. צילום ליאור מזרחי