משפחות משרתי המילואים

23/11/2023 י' כסלו תשפ"ד

עיריית מודיעין מכבים רעות ממשיכה לפעול למען משפחות משרתות ומשרתי המילואים. השבוע הפיצה העירייה שאלון למשפחות בהן משרת בן או בת המשפחה במילואים, שמטרתו מיפוי הצרכים השונים של המשפחות, בעקבות נטל השירות הצבאי והמרחק מן הבית.

על פי נתוני הצבא יש בעיר כ-5,000 משרתות ומשרתי מילואים הפעילים היום. השאלון שנשלח כהודעת SMS לכל משרתי המילואים, המתגוררים בעיר, כולל רישום של בן המשפחה המגויס בצו 8 עקב מלחמת חרבות ברזל, ובהתאם לכך ניתן למלא האם ישנו צורך מסוים בתקופה מורכבת זו – סיוע רגשי, סיוע בייביסיטר או פעילות הפגה לילדים, חונכות לילדים, סיוע בשינוע קניות וסופר או כל סיוע אחר.

הפרויקט הינו בהובלת אגף חברה, נוער וצעירים בעירייה, אשר ימפה את הצרכים העולים מתשובות בני המשפחות, כך שניתן יהיה ללוות ולתמוך בהן בימים לא פשוטים אלו, ולגבש מענים מתאימים עבורם.

למילוי השאלון היכנסו

מודיעין מכבים רעותמודיעין מכבים רעות