נערכים לבחירות המקומיות

28/02/2024 י"ט אדר תשפ"ד

ביום שלישי 27.2.2024, יתקיימו הבחירות לרשויות המקומיות ברחבי הארץ. בעיר מודיעין מכבים רעות יהיו פרושות 119 קלפיות בכל רחבי העיר, אליהן ניתן יהיה להגיע לאורך היום, החל מהשעה 7:00 בבוקר ועד 22:00 בערב.

ביום הבחירות, יום שבתון, לא תתקיים קבלת קהל במשרדי העירייה ולשכת מינהל אוכלוסין בבניין העירייה. לשירותכם המוקד העירוני בטלפונים 106, 08-9726929.
הבחירות לרשויות המקומיות מהוות חגיגה דמוקרטית, בה תושבים ותושבות החל מגיל 17, יכולים להצביע ולהשפיע על עתיד העיר בה הם גרים, בתהליך פשוט של הצבעה בקלפי קרוב לבית.

בצל המלחמה, חיילים יצביעו בבסיסים הצבאיים באמצעות פתק ריק עליו רושם הבוחר את בחירתו באופן ידני. כמו כן, תושבים המאושפזים בבתי חולים, יהיו רשאים להצביע בקלפיות המוצבות בבתי החולים.

לנוחיותכם, ריכזנו עבורכם את כל המידע הנדרש לצורך הצבעה בבחירות, כולל רשימות המועמדים, איתור ומיקומי הקלפיות כולל קלפיות נגישות, ברחבי העיר ועוד.

היכנסו לעמוד בחירות מקומיות 2024 באתר העירייה

וזכרו, מי שמצביע משפיע!