שדרוג פארקים בשכונת הנביאים

29/02/2024 כ' אדר תשפ"ד

השבוע הסתיימו העבודות לשדרוג שני פארקים ותיקים בעיר – בסמוך לכיכר עמוס הנביא ובסמוך לכיכר מלאכי הנביא, הממוקמים בשכונת הנביאים.

בפארק ברחוב עמוס הנביא הוצב ריהוט רחוב של ספסלי ישיבה לרווחת התושבים ובוצעו עבודות הנגשה לפארק. תושבי השכונה, יוכלו מעתה ליהנות ממתקני משחק מודרניים לפעוטות ולילדים, חצובת נדנדות ונדנדות נוספות לפעוטות, ודשא סינטטי חדש.

בפארק השני, ליד כיכר מלאכי הנביא, הותקן מתקן משחק משולב של טיפוס ומגלשה לפעוטות וילדים, בוצעו עבודות הנגשה לפארק והותקן דשא סינטטי חדש.

פארקים אלו הם פארקים בשכונות ותיקות, כחלק מתוכנית רב שנתית לשדרוג וחידוש פארקים ותיקים ברחבי העיר. במסגרת התןכנית, שודרגו עשרות פארקים על ידי אגף מבני ציבור בעירייה, החל מהחלפת מתקני משחק ישנים, התקנת דשא סינטטי ועד להנגשת הפארקים, ריהוט רחוב ועוד, בהתאם לסיורי גורמי המקצוע בעירייה, תנאי השטח בפארק, אופי השכונה ועוד.

פארק משודרג בשכונת הנביאיםפארק משודרג בשכונת הנביאים