מובילים ביציבות פיננסית

13/03/2024 ג' אדר ב תשפ"ד

חברת COFACE BDI פרסמה את דירוג היציבות הפיננסית והיעילות של הרשויות המקומיות לשנת 2023. על פי הדירוג, ממשיכה עיריית מודיעין מכבים רעות להתמקם בצמרת הרשויות היציבות כלכלית, ואף מבצעת עלייה למקום 7 (בהשוואה למקום 8 בשנת 2022).

החברה בחנה מספר מדדים פיננסים. בין היתר, נתוני הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, אשר סיפקה מידע על ההכנסה הממוצעת לנפש, אחוז דורשי עבודה, אחוז זכאים בבגרות ועוד. כמו כן, בחנה החברה מאגרי מידע שונים ואת הדו"חות הכספיים של העירייה.

בשקלול המדדים הפיננסים שנבחנו, ניצבת כאמור עיריית מודיעין מכבים רעות בעשירייה הפותחת של הרשויות המקומיות. דבר אשר משקף את איכות הניהול הכספי והחוסן הכלכלי, יכולותיה של העירייה להתנהל באופן יעיל ולספק רמת שירותים גבוהה ועוד.

בניין העירייהבניין העירייה