פודטראקס חדשים עיר

10/04/2024 ב' ניסן תשפ"ד

לקראת העונה החמה, ממשיך להתרחב מיזם עגלות האוכל (פודטראקס) בנקודות נוספות לבילוי בעיר.

מדובר בשתי עגלות קפה חדשות לממכר מאפים, קפה ועוד. האחת, בפארק המנגלים, שם מפוזרים שולחנות פיקניק רבים, אשר החלה לפעול ביום חמישי האחרון 4.4, ותפעל בימי חמישי שישי ושבת בין השעות 9:00 עד 15:00 (שעות הרצה). השנייה, בחניון גבעת הברושים אשר תחל לפעול בקרוב ותהיה פתוחה בימי שישי ושבת משעה 8:00 עד 17:00.

שתי העגלות הן חלק ממיזם "קול קורא" שפרסמה העירייה לחיזוק העסקים ותרבות הבילוי בעיר. הן מצטרפות לשלוש עגלות אוכל שפועלות כבר בעיר תקופה ארוכה בהצלחה רבה. שתיים מהן פועלות ליד הספורטק. אחת אשר פועלת בשבתות ומציעה ג'חנונים והשנייה, מוכרת מאפים, כריכים וקפה. עגלה נוספת פועלת ליד פארק יער יתיר בשכונת נופים, בימים ראשון עד חמישי.

היוזמה העירונית נולדה בעקבות הטרנדים הקולינריים המצליחים ברחבי העולם, אשר מעודדים הצבת עגלות אוכל בפינות שונות בעיר עבור משפחות, צעירים ומבוגרים, שמחפשים בילוי מהנה באוויר הפתוח. מיקומיהם של העגלות נקבעים על פי אופי וצרכי העיר וחזותה.

ניתן לצפות במיקומי העגלות במפה >>

פודטראק בפארק המנגלים פודטראק בפארק המנגלים