עדכון יום שני 15.4.24 בשעה 8:30

17/04/2024 ט' ניסן תשפ"ד

תושבות ותושבים יקרים בוקר טוב, בחצות עדכן פיקוד העורף על הסרת המגבלות והחזרת הפעילויות החינוכיות בכל רחבי הארץ. לאחר בדיקה עם כל הגורמים הרלוונטיים ולמרות הקושי לפתוח את מוסדות החינוך בהתראה הקצרה שניתנה, העירייה ועמותת סחלבים עושות את מירב המאמצים לפתוח את מערך הקייטנות בשעה מאוחרת יותר.

עמותת סחלבים נערכת לפתיחת הקייטנות בבתי הספר ובגני הילדים בשעה 10:00. העמותה תעדכן את ההורים באופן פרטני.

שימו לב, בשל ההתראה הקצרה, לא תהיה היום הזנה במסגרות ולכן יש לשלוח עם הילדים 2 כריכים ומים. הפעילות עד השעה 16:00.

נדגיש, כי גם במוסדות החינוך המיוחד בעיר נבדקת האפשרות להחזיר את הלימודים במהלך הבוקר בשעה מאוחרת יותר. במידה שתהיה אפשרות לפתיחה תקבלו עדכון ממנהלת המוסד החינוכי.

הפעילויות הבלתי פורמליות של תנועות הנוער והחוגים יתחדשו בהמשך היום, הודעות פרטניות יישלחו למשתתפי החוגים והתנועות.

יש לקחת בחשבון שגם במקרה שחלק מהמסגרות תיפתחנה תידרשו לשיתופי פעולה ( הסעות/ הזנה) על פי עדכון שתקבלו.

בהמשך להנחיות פיקוד העורף הספריות הציבוריות חוזרות לפעול בשעות פעילות רגילות.

אנו נוסיף ונעדכן ככל שיהיו הנחיות חדשות.
שיהיה לכולנו בוקר טוב ויום שקט.
עיריית מודיעין מכבים רעות

עדכון